Merhaba,
Çeyizimde 1 pamuk-saten,2-3 tane de klasik olanlardan nevresim takımım var. Desenlerini, renklerini çok beğendiğim birkaç nevresim takımı var sarev'in. alayım diyorum ama, çok fazla nevresim almayın, çeyiz görmeye gelirken getirenler çok oluyo diyolar çevremdekiler. pamuk-saten nevresim kullanmadım hiç ama çok şık duruyolar. beğendiğim modeller indirime girmişler şu an 160 civarı fiyatları. 2-3 tane alsam mı ki? fazla mı gelir yoksa? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
teşekkürler
canlı renkler ama kullanışlı ütüde yapabiliyorsun.yanlız üstünden gece kayıp gidiyor
pamuk saten çok şık duruyor onun için bişi diyemicem
ama kışın buz gibi oluyor eşim çok sevmiyor kaydığı için
Merhaba,
Çeyizimde 1 pamuk-saten,2-3 tane de klasik olanlardan nevresim takımım var. Desenlerini, renklerini çok beğendiğim birkaç nevresim takımı var sarev'in. alayım diyorum ama, çok fazla nevresim almayın, çeyiz görmeye gelirken getirenler çok oluyo diyolar çevremdekiler. pamuk-saten nevresim kullanmadım hiç ama çok şık duruyolar. beğendiğim modeller indirime girmişler şu an 160 civarı fiyatları. 2-3 tane alsam mı ki? fazla mı gelir yoksa? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
teşekkürler
yorumlarınız için teşekkürler :)
bugün 2 tane daha pamuk saten takım aldım. aslında 3 tane alıcaktım ama 3 ü 500 ü buluyodu gerek yok dedim. ayrıca pike takımı almadım ben. yazın ayrı pike alırım, takımsız, onu kullanırım diye düşünüyorum ama. takım alsam mı ki?
Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?