• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyize 3-4 pamuklu saten nevresim çok mu?

forest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
402
12
96
İstanbul
Merhaba,
Çeyizimde 1 pamuk-saten,2-3 tane de klasik olanlardan nevresim takımım var. Desenlerini, renklerini çok beğendiğim birkaç nevresim takımı var sarev'in. alayım diyorum ama, çok fazla nevresim almayın, çeyiz görmeye gelirken getirenler çok oluyo diyolar çevremdekiler. pamuk-saten nevresim kullanmadım hiç ama çok şık duruyolar. beğendiğim modeller indirime girmişler şu an 160 civarı fiyatları. 2-3 tane alsam mı ki? fazla mı gelir yoksa? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

teşekkürler

Merhaba,
Çeyizimde 1 pamuk-saten,2-3 tane de klasik olanlardan nevresim takımım var. Desenlerini, renklerini çok beğendiğim birkaç nevresim takımı var sarev'in. alayım diyorum ama, çok fazla nevresim almayın, çeyiz görmeye gelirken getirenler çok oluyo diyolar çevremdekiler. pamuk-saten nevresim kullanmadım hiç ama çok şık duruyolar. beğendiğim modeller indirime girmişler şu an 160 civarı fiyatları. 2-3 tane alsam mı ki? fazla mı gelir yoksa? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

teşekkürler

arkadasım ben ceyizime 4 tane pamuk saten aldım kullanmıyorum ama yumusacık kumasları falan renkleri cnalı canlı 2 tane daha çift kişilik alıcam acıkcası ben normal nevresim almayı hiç düşünmüyorum pamuk saten alcam hepsini 2 tanede tek kişilik alayım diyorum misafir için..
heralde 6 tane ç.k. yeterli olur 2 pike takımı 1 kapitone alıcam 1 uyku seti (uyku setiminde pikesi var) 2 yatak örtüsü biri günlük biri tüllü falan olcak. 5 tanede bahtaniye ...

ne dersin fazlamı olur ki ama az olsunda istemiyorum dolabın birinde dururlar :26:

konuyu dağıttım birazcık sanırımm :1:

pamuk saten çok şık duruyor onun için bişi diyemicem
ama kışın buz gibi oluyor eşim çok sevmiyor kaydığı için

benim 2 pamuk saten 3 ipek saten 3 te misafir için var
ben gereksiz görüyorum canım fazla nevresimi onun yerine başka bişey al
erkek tarafıda koymuştur mutlaka bikaçtane
zaten yazın pike kullanılıyo uyku setide oluyo

Merhaba,

teşekkürler

Cnm bence fazladan olsun çeyizinde.Ama pamuk saten kayıyor evet.Valla bende getiren olur diye fazla almamıştım kimse getirmedi :60:pişman oldum almadııma.Sen yinede güvenme.

yorumlarınız için teşekkürler :)

bugün 2 tane daha pamuk saten takım aldım. aslında 3 tane alıcaktım ama 3 ü 500 ü buluyodu gerek yok dedim. ayrıca pike takımı almadım ben. yazın ayrı pike alırım, takımsız, onu kullanırım diye düşünüyorum ama. takım alsam mı ki?

yorumlarınız için teşekkürler :)

bugün 2 tane daha pamuk saten takım aldım. aslında 3 tane alıcaktım ama 3 ü 500 ü buluyodu gerek yok dedim. ayrıca pike takımı almadım ben. yazın ayrı pike alırım, takımsız, onu kullanırım diye düşünüyorum ama. takım alsam mı ki?

Annem 2 hafta önce almış tek pike olarak.Ona uygun bi çarşaf alırız dedi,takım yapma amacıyla.Aldığı yere gittik,kumaş olarak veriyordu çarşaf ve yastık için.Baktım uzun iş,bırak anne dedim,hazır alalım madem öyle.Pike takımı aldım.Birde 4 mevsim nevresim takımı alayım,yeter diye düşünüyorum...

taç ve özdileğin normal ranforce nevresim takımları çok kullanılışlılar hemde fiyat olarak uygunlar. Pamuklu saten günlük kullanımda çok ideal değil açıkcası. Çünkü kaliteli olanlar kaymıyor ve harika ütüleniyor. Piyasada ucuza olanlar çok güzel değil

bence cok değil benim çeyizimde 4 tanepamuk saten var ben daha çok seviyorum pamuk satenleri o yüzden fazlaca aldım

taç ve özdileğin normal ranforce nevresim takımları çok kullanılışlılar hemde fiyat olarak uygunlar. Pamuklu saten günlük kullanımda çok ideal değil açıkcası. Çünkü kaliteli olanlar kaymıyor ve harika ütüleniyor. Piyasada ucuza olanlar çok güzel değil

ben sadece pamuk saten kullanıyorum
hiç de kaymıyorlar
neden kaysınlar ki
saten nevresim denince akla gelen parlak gorunumlu kayan nevresimler icinde polyester olanlardır
yüzde yüz kaliteli pamuktan saten nevresimler kaymaz
ama bence de 3 4 taneden fazla alma
ben daha evleneli 1 sene bile olmadı sıkıldım desenlerinden
devamlı yeni modeller cıkıyor nasılsa

Nevresim takımını fazla fazla almanı tavsiye ederim..
Ben evleneli 3,5 sene oldu.. Hala alıyorum..
Saymadım bile kaç tane oldu diye...
Ruh halime göre bazen açık renk bazen koyu renk kullanıyorum..
Taç'ın her kumaş çeşidini ve her dokumasını tavsiye ederim..
Solmaz, yıpranmaz, eskimez...
Taç'tan şaşma derim..
Aldığın herşeyi ağız tadıyla kullanmak nasip olsun :-D

Bence çok fazla nevresim takımına ihtiyaç yok.Zaten erkek tarafı da alıyor iki tane falan.E pike takımı,uyku seti derken kullanacak bir sürü şey oluyor.Sadece nevresime para yatırmaktansa başka ihtiyacımı karşılamayı tercih ederim.Ayrıca ilk defa duydum çeyize bakmaya gelenlerin nevresim takımı getirdiğini. :44: Herkesin adeti farklı işte...​

doğal gaz olucaksa evinizde fazlasına gerek yok diye düşünüyorum bi de senin titizliğinle de alakalı ne kadar sürede çarşaf nevresim değiştirirsin biz bilemeyiz ki. en kötü ihtimalle kayınvaliden almıcaksa üç nevresim iki pike takımı olsun canım ceyizinde. kayınvaliden alıcaksada alabiliyosanız alın siz o türşeylerin fazlası iyi oluyor zararı yok zaten yatağa mevsime göre bitane bişey serilicek ceyiz serilirken. bitanede tek kişilik pike çarşaf vs. olursa da iyi olur gelen giden için. daha bataniyesi var yorganı var Allah kolaylık versin.

Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan :31:

bence de çok değil ben çeyizime 4 pamuk saten nevresim takımı aldım(özdilek,sarev,linens) 1 pike takımı 1 nevresim takımı da minimal den aldım, 1 tanede linensten işlemeli nevresim takımı aldım ona ayrıca bayıldık annemle, 2 days in colours 1 mink battaniye aldım 1 de linens ten dreamer yatak örtüsü alınca yatak odasının tekstil işi hallolacak :) saydıklarımın hepsini ben kullanacağım onun dışında bi kaç takımda uygun fiyatlı nevresim takımı alırım misafirlerim için ilerde...
insanın aldıkça alası geliyor o kadar fazla çeşit var ki ama işte daha sadece bu aldığım tekstil ürünü 1000 tl tuttu daha neler var... Allah hepimize kolaylık versin :26:

Nevresimde Gold Case markasını duyan bilen var mı ?
Nasıldır kalitelimidir acaba evlerinde kullanan :31:

Merhaba şöyle bir internet sitesi var modarto.com . Burda Gold Case Ve Sarev in ürünleri var. Gold Case in desenleri çok güzel görünüyor ama hiç kullanmadım kalitesini bilmiyorum. Sitenin tasarımı da çok güzel bu arada.

Back