çeyiz yapmak çok zormuş :( işte benimkiler

Amin güzelim inşallah
Hayırlı bir iş için çaba sarfediyoruz Rabbim herşeyi yoluna koyar inşallah.
Benimde şimdiki aklım olsaydı çok önceden başlardım ama kısmet nasip.:44:

walla bizm züccaciye maqazamz wardı kendimizn anneme çok dedm alalm koyalm die de senin zamanına neler çıkar qerek yok dedi dedi kaldı böle :26: hayırlısı tabi rabbim yuwa kuranın yardmcısı olurmuş km açıkta kalmş bu zamana kadr :)

haklısın tatlım

canım iyi günlerde kullan çok güzeller.
bu günlerin tadını çıkar. çokk keyifli. yeni yeni ciciler heyecan ev telaşı hepsi çok güzel bunların. o günlerimi özledimm

tatlım yenı aldıkalrını gule gule kullan hepsı bırbırınden guzel bende daha bornoz takımı almadım dusunmekteyım elım bıraz rahatlasın hemen alıcam gercı daha karar vermedım ıstedıgım gıbı model yok ama olsun

aslında ben polonun bornoz takımını istiyordum ama annem almış bile
malum çeyiz hazırlığı yapıyorken ek masraflardan olabildikçe kaçmaya özen gösteriyorum
ama olsun yinede çok heyecanlı bir süreç
çok teşekkür ederim güzel yorumların için

taksitle aldım inşallah Rabbim ödeme kolaylığı verir
sanırım ben bu işin üstesinden gelicem her geçen gün daha da güçleniyorum
Rabbim gerçekten ev kurana evlenene yardım ediyor bir kez daha inandım
Çok mutluyum çok

Ben hepsi burada dada gördüm kızlar bayıldım ama 180 tl :2: Daha sonra evimde filan dA çıktı sepetçim adı altında bi kampanyada Valla dayanamayacam alıcam bende en sonunda napim çok şekerlerr

Ben hepsi burada dada gördüm kızlar bayıldım ama 180 tl :2: Daha sonra evimde filan dA çıktı sepetçim adı altında bi kampanyada Valla dayanamayacam alıcam bende en sonunda napim çok şekerlerr
gerçekten çok ciciymiş yaw bende düşeyim bakalım bunun peşine

her şeyin çok güzel. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
amin canım inşallah daha güzelleri senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…