çeyiz yapmak çok zormuş :( işte benimkiler

çok güzeller canım hepsi, valla benimde çok eksiğim var gözümde büyüyor hepsi resmen :) yemek takımını sorucaktım tatlım porland galiba ne kadar aldın kaç parça birde netten mi yoksa mağazadanmı aldın tatlım

misafir yemek takımımı mağazadan aldım çeyiz paketi halinde güral porselenden yemek tak. çatal bıçak takımı ve tencere takımı hepsi 1400 dü .
Eğer en son aldığım takımı soruyorsan marshalldan prim puanımla birlikte aldım kütahya porselen yazıyordu katologta

$GÜRAL KADEH.webppaşabahçe kavanoz aldım 4 ad.

$PAŞABAHÇE.webp renkli bardaklar çok hoşuma gitti bunları takım yapıcam su bardakları ve çay bardaklarını da alacağım

Blender setini ne kadara aldın öğrenebilirimiyim ben arçelik düşünüyodum ama tefal ve arzum da listemde var

Blender setini ne kadara aldın öğrenebilirimiyim ben arçelik düşünüyodum ama tefal ve arzum da listemde var

canım blander setimide marshallın prim puan sistemi ile aldım net fiyatını bilmiyorum fakat piyasa fiyatı 80-110 civarı değişiyor

Canım çok güzel başlangıçlar yapmışsın ben de geçen sen başlamıştım çeyiz işine birden baktım da kendimi kaptırmışım çeyizim bu hale geldi :)) İnşallah sen de beğendiğin şeyleri zorluk çekmeden alarak eksikliklerini tamamlarsın. Battaniyen de çok güzel. Hepsini mutlu günlerde kullan canım :16:

hihooo o renkli bardaklardan bende aldım markafoniden :) ama daha gelmedi 7 sinden sonra gelecek, inşallah çok güzellerdir yaaa yeriz içeriz :56:

inşallah güzelim :42:
bende çok beğendim bir arkadaşım kahvenin yanında suyu o bardaklarla ikram etmişti o günden beri niyetlenmiştim kısmet bu güneymiş hihayttt:42:

inanmyıyoruumm:40: çatal kaşık bıçak takımımız aynı olacaaak :1:
olacak diyorum çünkü ben gittim gördüm beğendim ama almadım daha :30:
karaca değil mi

inanmyıyoruumm:40: çatal kaşık bıçak takımımız aynı olacaaak :1:
olacak diyorum çünkü ben gittim gördüm beğendim ama almadım daha :30:
karaca değil mi

ben güral porselen çeyiz setinin içinde aldım canım ama bu model karacada da var diye biliyorum :21:

inci desenli çok hoş duruyor :21:

çok qüzeller cnm bn de ufaktan başladım çeyizlerime qerçekten çok zor hele ki maddi durumun zayıfsa çok çok zor :26: rabbim qüzel qünlerde kullanmayı nasip etsin cümlemize inşaallah allah yardımcımız olsun :71:

çok qüzeller cnm bn de ufaktan başladım çeyizlerime qerçekten çok zor hele ki maddi durumun zayıfsa çok çok zor :26: rabbim qüzel qünlerde kullanmayı nasip etsin cümlemize inşaallah allah yardımcımız olsun :71:

Amin güzelim inşallah
Hayırlı bir iş için çaba sarfediyoruz Rabbim herşeyi yoluna koyar inşallah.
Benimde şimdiki aklım olsaydı çok önceden başlardım ama kısmet nasip.:44:

Back
X