çeyiz yapmak çok zormuş :( işte benimkiler

Amin güzelim inşallah
Hayırlı bir iş için çaba sarfediyoruz Rabbim herşeyi yoluna koyar inşallah.
Benimde şimdiki aklım olsaydı çok önceden başlardım ama kısmet nasip.:44:

walla bizm züccaciye maqazamz wardı kendimizn anneme çok dedm alalm koyalm die de senin zamanına neler çıkar qerek yok dedi dedi kaldı böle :26: hayırlısı tabi rabbim yuwa kuranın yardmcısı olurmuş km açıkta kalmş bu zamana kadr :)

buda iki kişilik ufacık minicik çaydanlığımız
$ÇAYDANLIK.webp

walla bizm züccaciye maqazamz wardı kendimizn anneme çok dedm alalm koyalm die de senin zamanına neler çıkar qerek yok dedi dedi kaldı böle :26: hayırlısı tabi rabbim yuwa kuranın yardmcısı olurmuş km açıkta kalmş bu zamana kadr :)

haklısın tatlım :16:

canım iyi günlerde kullan çok güzeller. :nazar::nazar::nazar:
bu günlerin tadını çıkar. çokk keyifli. yeni yeni ciciler heyecan ev telaşı hepsi çok güzel bunların. o günlerimi özledimm :1::1:

tatlım yenı aldıkalrını gule gule kullan hepsı bırbırınden guzel :16:bende daha bornoz takımı almadım dusunmekteyım elım bıraz rahatlasın hemen alıcam gercı daha karar vermedım ıstedıgım gıbı model yok ama olsun :16:

tatlım yenı aldıkalrını gule gule kullan hepsı bırbırınden guzel :16:bende daha bornoz takımı almadım dusunmekteyım elım bıraz rahatlasın hemen alıcam gercı daha karar vermedım ıstedıgım gıbı model yok ama olsun :16:

aslında ben polonun bornoz takımını istiyordum ama annem almış bile :5:
malum çeyiz hazırlığı yapıyorken ek masraflardan olabildikçe kaçmaya özen gösteriyorum:14:
ama olsun yinede çok heyecanlı bir süreç :16:
çok teşekkür ederim güzel yorumların için:16:

:nazar:$set.webp$bulaşık.webp$buzdolabı.webp$çamaşır.webp:nazar:

taksitle aldım inşallah Rabbim ödeme kolaylığı verir :34:
:34:sanırım ben bu işin üstesinden gelicem her geçen gün daha da güçleniyorum :40:
Rabbim gerçekten ev kurana evlenene yardım ediyor bir kez daha inandım:16:
Çok mutluyum çok:21::nazar:

Ben hepsi burada dada gördüm kızlar bayıldım ama 180 tl :2: Daha sonra evimde filan dA çıktı sepetçim adı altında bi kampanyada Valla dayanamayacam alıcam bende en sonunda napim çok şekerlerr :9:

Ben hepsi burada dada gördüm kızlar bayıldım ama 180 tl :2: Daha sonra evimde filan dA çıktı sepetçim adı altında bi kampanyada Valla dayanamayacam alıcam bende en sonunda napim çok şekerlerr :9:
gerçekten çok ciciymiş yaw :D bende düşeyim bakalım bunun peşine:16:

her şeyin çok güzel. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:nazar:
amin canım inşallah daha güzelleri senin olsun :16::16:

Back
X