çeyiz yapmak çok zormuş :( işte benimkiler

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
$1.webp$yemek takım1.webp$inci çat bıç tak1.webp$teflon tencere takımım.webp$süpürgem.webp$çelik tencere setim.webp$resim11.webp$örgülü battaniyeli nevresim1.webp$battaniyem1.webp$resim1.webp$2.webp$kahvaltı tak1.webp :nazar:

bir kaç da plastik aldım doreden onlarında fotoğraflarını çekeyim sizlerle paylaşırım :69:
.

Son düzenleme:
iyi günlerde kullan canım çok güzeller,
aynen çeyiz yapması zor iş çok teferruatlı ama güzel yinede :69:

iyi günlerde kullan canım çok güzeller,
aynen çeyiz yapması zor iş çok teferruatlı ama güzel yinede :69:

sağol canım güzel diklerin seninlede olsun . evet güzel yanlarıda var her aldığımı heves edip alıyorum kullanmak için sabırsızlanmak da ayrı bi güzel :71:

days in colors uyku setinin nevresim takımını ben aldım çok güzel gözüküyor battaniyesinide almak istiyorum... güzel şeyler almışsın canım güzel günlerde kullan inşallah. düğünm ne zaman?

days in colors uyku setinin nevresim takımını ben aldım çok güzel gözüküyor battaniyesinide almak istiyorum... güzel şeyler almışsın canım güzel günlerde kullan inşallah. düğünm ne zaman?

teşekkür ederim canım sende iyi günlerde kullan :71: bizde henüz tarih belli değil :2: zaten sadece aileler tanıştı söz nişan önümüzdeki ay düşünüyoruz düğünü de seneye düşünüyoruz kısmetse :40: senin düğün ne zaman??

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah bende çeyiz düzüyorum ve geçekten çok masraflı ve zahmetli bi iş

Back
X