kızlar son indirim benden english homeda kadınlar gününe özel bazı yatak örtüleri % 50 ve kaz tüyü yorganlarda %25 indirim var vee ben beğendiğim bu yatak örtüsünü %50 indirimle aldım 85 tl ye Eki Görüntüle 360730
canım haber verdiğin için çok teşekkür ederimbende bu yatak örtüsünün pudra rengini görmüştüm 175 tlydi çok beğenmiştim ama alamamıştım, dün burda mesajı görünce hemen siteye girdim. Pudra rengi kalmamıştı ama olsun dedim ben de bej rengi aldım bilmiyorum nasıl gelecek.. Umarım içime siner..
adresi yanlış yazıyor olmayasın.bi sorun yok
linens perdelerdide kampanyaya yaptımı bilgisi olan varmı arkadaşlar
Evet canım bende madurlarından biriyim bir daha asla oradan alışveriş yapmam.Yolladıkları ürün kırık geldi geri yolladım.3 hafta bekledim.Aramaktan bıktım düşün en son Stoğu tükenmiş ürünü tedarik edemeyeceğiz dendi.
Olabilir şansıma artık ozaman para iadesi yapsınlar dedim yok biz size şukadarlık alışverişinizde kullanmak üzere ödediğiniz miktarda çek verelim dediler.Kızdım doğal olarak düşünsene 100 tl çek vericekler ama işte ne biliyim 200 tl alışverişlerde kullanılabiliyor.Resmen uyanıklık.Kabul etmedim tabi hala para iadesi yapacaklar 1 buçuk ay oldu ses yok.Sizi şikayet ediyorum şu tarihe kadar hesabıma yatmazsa bu tutar dedim en son gittim şikayette edicektim gerçekten okadar sinirlendim ki yatırdıklarını ileten bir mail aldım.İnsan arar yaşanan tatsızlıktan dolayı özür diler birşey der.Bu sektörde müşteri herşeydir ama bukadar şey üzerine Bir ilgisizler ki sorma.Bir daha asla o siteden alışveriş yapmam.
Canım rica ederim bej rengi de güzeldi. Ben zaten o renk bir yatak örtüsüde alacağım :) Güle güle kullan inşallah.