çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

650 W
Süt ısıtma, şekerli süt, süt köpüğü, sütlü kahve, sıcak çikolata, salep vb yapabilme imkanı
250 ml kapasite, Yapışmaz, teflon hazne
Paslanmaz çelik ısıtıcı plaka
Mıknatıslı çalışma sistemi
65 °, 75 ° ve soğuk karıştırma seçenekleri
360° dönebilme özelliği
Kablosuz kullanım
Ergonomik tutma sapı
Renk: siyah

arkadaşlar bu sizce gerekli bişey mi evim nette indirimde kararsız kaldım :18:

Son düzenleme:
iyi yapmışsın güle güle kullan benim de aklımda ama niyetim evimisterden almak şu ünlü kalpli tavayla birlikte ama site hakkında yorumları görünce hep erteliyorum

Evet canım bende madurlarından biriyim bir daha asla oradan alışveriş yapmam.Yolladıkları ürün kırık geldi geri yolladım.3 hafta bekledim.Aramaktan bıktım düşün en son Stoğu tükenmiş ürünü tedarik edemeyeceğiz dendi.
Olabilir şansıma artık ozaman para iadesi yapsınlar dedim yok biz size şukadarlık alışverişinizde kullanmak üzere ödediğiniz miktarda çek verelim dediler.Kızdım doğal olarak düşünsene 100 tl çek vericekler ama işte ne biliyim 200 tl alışverişlerde kullanılabiliyor.Resmen uyanıklık.Kabul etmedim tabi hala para iadesi yapacaklar 1 buçuk ay oldu ses yok.Sizi şikayet ediyorum şu tarihe kadar hesabıma yatmazsa bu tutar dedim en son gittim şikayette edicektim gerçekten okadar sinirlendim ki yatırdıklarını ileten bir mail aldım.İnsan arar yaşanan tatsızlıktan dolayı özür diler birşey der.Bu sektörde müşteri herşeydir ama bukadar şey üzerine Bir ilgisizler ki sorma.Bir daha asla o siteden alışveriş yapmam.

Son düzenleme:

ne kadara düşmüş ki bence gerekli sütlü içicekler için birerbir ayyy o gerekli bu gerekli diye diye battım

iyi yapmışsın güle güle kullan benim de aklımda ama niyetim evimisterden almak şu ünlü kalpli tavayla birlikte ama site hakkında yorumları görünce hep erteliyorum

canım ben evimisterden aldım baya ürün
Geç de olsa gönderiyorlar ürünleri
Ben memnunum

Kızlar tumev.com.tr de HİSAR MİLANO SADE 89 PRÇA ÇKB SETİ 424 TL
HİSAR MERCURY GRİ 9 PRÇ. TEFLON TENC. SETİ de 244 TL ama bu siteden daha önce birşey almadım ama ucuz değil mi????

Diğer hisar ürünleri de baya ucuz...

Normalde tencere seti 533 tl milano çb takımı 967 TL hisarın kendi sitesinde arada baya fark var

Ayrıca kapıda ödeme de varmış şimdi fark ettim :)

Son düzenleme:
evet uygunmuş.ben de merka ettim.güvenli midir değil miidr? merajla açıklama bekliyeceğim :)

Valla bende bilmiyorum ama kapıda ödeme falan da var güvenilire benziyor :)

Canım milano çkb takımı kamupanya sitesinde 334 tl O sitede hisar sahan seti de pahalı fırsat magazasında 96 tl felan olması lazımdı.Bana çokta uygun gelmediler sanki.Yani Hisarın kendi sitesine göre tabi ki ucuz ama diğer sitelerle karsılastırınca çokta uygun değiller

Canım kamupanya üye olmak için kamulu birini bulmam lazım ama haklısın daha ucuzmuş sence hisar mercury ya da monaco tencerelerinin fiyatı nasıl pahalı mı?

tabi siz daha iyi biliyorsunuz.ben acemiyim :) fırsatmağazasından ilk defa hisar indrimdeki tencere setini aldım (bugün henüz gelmedi yani:) ) bakalım.fırsat mağ.daha mı uygun genel olarak size göre?

Canım kamupanya üye olmak için kamulu birini bulmam lazım ama haklısın daha ucuzmuş sence hisar mercury ya da monaco tencerelerinin fiyatı nasıl pahalı mı?
Canım ben tombik modelleri pek begenmiyorum o nedenle de onları pek begenmedım.Diğeri de sanırsam teflon.Teflon ben hiç sevmiyorum almadım da zaten hiç.Sen düz mü yoksa tombik model mi seviyorsun peki?

tabi siz daha iyi biliyorsunuz.ben acemiyim :) fırsatmağazasından ilk defa hisar indrimdeki tencere setini aldım (bugün henüz gelmedi yani:) ) bakalım.fırsat mağ.daha mı uygun genel olarak size göre?
Canım ondan bende aldım bugün bakalım begenecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…