sen netten mi almıştın?nette tek kişilik olanı var sadece tüh ya
iyi yapmışsın güle güle kullanbenim de aklımda ama niyetim evimisterden almak şu ünlü kalpli tavayla birlikte ama site hakkında yorumları görünce hep erteliyorum
Eki Görüntüle 361125
650 W
Süt ısıtma, şekerli süt, süt köpüğü, sütlü kahve, sıcak çikolata, salep vb yapabilme imkanı
250 ml kapasite, Yapışmaz, teflon hazne
Paslanmaz çelik ısıtıcı plaka
Mıknatıslı çalışma sistemi
65 °, 75 ° ve soğuk karıştırma seçenekleri
360° dönebilme özelliği
Kablosuz kullanım
Ergonomik tutma sapı
Renk: siyah
arkadaşlar bu sizce gerekli bişey mi evim nette indirimde kararsız kaldım :18:
iyi yapmışsın güle güle kullanbenim de aklımda ama niyetim evimisterden almak şu ünlü kalpli tavayla birlikte ama site hakkında yorumları görünce hep erteliyorum
evim.nette 49.90 düşmüşgıcıklar kargo bedava gelmesin diye yaptıklarına bak
Eki Görüntüle 361264
SAREV ARABESQUE FT KLK SATEN NEVRESM TAKIMI FT KLK PAMUKLU SATEN NEVRESM TAKIMLARI - FT KLK PAMUKLU SATEN NEVRESM TAKIMLARI - PAMUKLU SATEN NEVRESM TAKIMLARI - NEVRESM TAKIMLARI ceyizevi.com
BU SİTEDE 96 TL YE DÜŞMÜŞ İLGİLENENLERE BEN ÇOK BEĞENEREK BAŞKA BİR YERDEN YAKLAŞIK BU FİYATA ALMIŞTIM :)
Daha önce bu siteden alışveriş yaptın mı ? fiyatlar çok uygun ama güvenilir mi acaba:18:
daha önce bu siteden alışveriş yaptın mı ? Fiyatlar çok uygun ama güvenilir mi acaba:18:
ceyizevi'nden yatak örtüsü aldım ben sorunsuz geldi :)
fiyatlar cidden çok iyi geçen hafta yoktu bu haftanın indirimi sanırım bu...
ceyizevi'nden yatak örtüsü aldım ben sorunsuz geldi :)
fiyatlar cidden çok iyi geçen hafta yoktu bu haftanın indirimi sanırım bu...
evet uygunmuş.ben de merka ettim.güvenli midir değil miidr? merajla açıklama bekliyeceğim :)Kızlar tumev.com.tr de HİSAR MİLANO SADE 89 PRÇA ÇKB SETİ 424 TL
HİSAR MERCURY GRİ 9 PRÇ. TEFLON TENC. SETİ de 244 TL ama bu siteden daha önce birşey almadım ama çok ucuz değil mi????
Diğer hisar ürünleri de baya ucuz...
Normalde tencere seti 533 tl milano çb takımı 967 TL hisarın kendi sitesinde arada baya fark var
Ayrıca kapıda ödeme de varmış şimdi fark ettim :)
evet uygunmuş.ben de merka ettim.güvenli midir değil miidr? merajla açıklama bekliyeceğim :)
Valla bende bilmiyorum ama kapıda ödeme falan da var güvenilire benziyor :)
Canım milano çkb takımı kamupanya sitesinde 334 tlO sitede hisar sahan seti de pahalı fırsat magazasında 96 tl felan olması lazımdı.Bana çokta uygun gelmediler sanki.Yani Hisarın kendi sitesine göre tabi ki ucuz ama diğer sitelerle karsılastırınca çokta uygun değiller
Canım milano çkb takımı kamupanya sitesinde 334 tlO sitede hisar sahan seti de pahalı fırsat magazasında 96 tl felan olması lazımdı.Bana çokta uygun gelmediler sanki.Yani Hisarın kendi sitesine göre tabi ki ucuz ama diğer sitelerle karsılastırınca çokta uygun değiller
Canım ben tombik modelleri pek begenmiyorum o nedenle de onları pek begenmedım.Diğeri de sanırsam teflon.Teflon ben hiç sevmiyorum almadım da zaten hiç.Sen düz mü yoksa tombik model mi seviyorsun peki?Canım kamupanya üye olmak için kamulu birini bulmam lazım ama haklısın daha ucuzmuş sence hisar mercury ya da monaco tencerelerinin fiyatı nasıl pahalı mı?
Canım ondan bende aldım bugün bakalım begenecek miyiztabi siz daha iyi biliyorsunuz.ben acemiyim :) fırsatmağazasından ilk defa hisar indrimdeki tencere setini aldım (bugün henüz gelmedi yani:) ) bakalım.fırsat mağ.daha mı uygun genel olarak size göre?