çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Canım ben tombik modelleri pek begenmiyorum o nedenle de onları pek begenmedım.Diğeri de sanırsam teflon.Teflon ben hiç sevmiyorum almadım da zaten hiç.Sen düz mü yoksa tombik model mi seviyorsun peki?

Canım ondan bende aldım bugün bakalım begenecek miyiz

Canım ben genel olarak paylaştım almak isteyenler olursa diye mercury beğeniyorum ama teflon istemiyorum bende ya, domino var düz olarak o mesela 279 tl miş, rio modeli 369 tl...

Şu an almayı düşünmüyorum daha ama hani kampanyalıymış paylaşayım dedim :))) Ama daha uygun varmış diğer sitelerde neyse yine de takip edilebilinir bir site olarak dursun :)))

Canım ben genel olarak paylaştım almak isteyenler olursa diye mercury beğeniyorum ama teflon istemiyorum bende ya, domino var düz olarak o mesela 279 tl miş, rio modeli 369 tl...

Şu an almayı düşünmüyorum daha ama hani kampanyalıymış paylaşayım dedim :))) Ama daha uygun varmış diğer sitelerde neyse yine de takip edilebilinir bir site olarak dursun :)))

Peki şekerim :KK66:

off ya :KK14: karar veripde alamadım fırsatı kaçırdım :KK14:Allah beni davul etsin emi :KK52:

ben de çok kararsız kaldım ama bi cesaret aldım vallahi:KK52: bu siteyi bilmiyordum başka uygun olan ürünler de var bi sorun yaşamazsam bi kaç ürün daha almayı düşünüyorum

Benim çeyiz değil ama sayenizde bende aldım bu tencere setinde HİSAR NİCE GOLD ÇELİK TENCERE SETİ 9 PARÇA
Çeyizinize kaliteli markalı şeyler alın.Mesela ben 11 yıldır Karaca tencere setini ve Aryıldız çaydanlığımı halen kullanıyorum.Halen ilk günkü gibi pırıl pırıl.Ben aşırı kullanıyorum bu arada.Ama yepyeni..

Kızlar istanbul da olanlar için şirinevler de osmalı çarşısı var çok uygun fiyata çeyiz paketleri var ordan bakabilrsiniz...

X