çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

fırsatmağazası ndan aldığım hisar tencereler geldi ama birinin kulbu kırılmış yolda kırıldığı belli parçaları poşetin içine düşmüşhemen aradım geri döncekler bekliyorum of ama yaaa...merak edenler için tencereler gayet güzeller garanti belgesi de içinde bi tek tavanın pütürlü iç kısmını beğenmedim hafif karartılar var gibi aradıklarında onu da söylicem

Benimkiler sağlam gelmişti,dün geldiler.Tavanın içi pütürtülü et,balık gibi yüksek ısıda pişen ürünler içinmiş öyle yazıyordu.Benimkiler gayet güzellerdi begendım bende tencerelerimi :) Sende güle güle kullanırsın inş

üzülme sınırlı sayıda talebe yetişmek için biraz aceleci davranıp dikkatsizlikten kırılmıştır. eminim en kısa zamanda sorununu hallediceklerdir moralini bozma bende alıcaktım ama karar verememiştim güle güle kullan

Bayanlar daybuyday üye olan herkesin hesabına 10 tl lik çek tanımlamış,üye olmayanlara da üye olduklarında veriyor zannedersem.

amiiinnnsenin de hayırlı olsunn Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallahhhemen aradılar ikletmediler bile hemen gönderin değişimini yapalım dediler kargodan kaynaklanmış bence kutuda da ezilmeler delinmeler var çünkü... sadece sorunlu olanları gönderiyorum diğerlerini göndermicem bir daha sorun çıkmadan hallolur inşallah...

inşallah canım yaaa bi daha böyle indirim yaparlarsa kaçırma derimteşekkür ederimmm güzel günlerde inşallahh

Kızlar markaponda şu indirimler var :

Berf 194 Parça Yemek Takımı + Çatal Bıçak Seti + Tencere Seti 1500 TL yerine sadece 900 TL!

3'lü Vakumlu Hurç Seti (Az Yer Kaplar, Elbiselerinizi Bir Arada Tutar) 13 TL

Emsan Olivin 22 Parça Tencere Seti + 91 Parça Çatal, Kaşık Bıçak Seti + 84 Parça Rectano Yemek Takımı 2221 TL yerine sadece 1699 TL!

Emsan Olivin 22 Parça Tencere Çeyiz Seti ve Elma Non Stick 7 Parça Gold Set 1350 TL yerine sadece 999 TL!

Emsan Olivin 22 Parça Çeyiz Seti + 91 Parça Twist Sandıklı Çatal, Kaşık, Bıçak Seti + 84 Parça Ivory Sırma Yemek Takımı 2121 TL yerine sadece 1599 TL!

Dophia Microfiber Tek Kişilik 155cm x 215cm Yorgan 140 TL yerine 65 TL! 1 alana, 1 tane bedava!

Dophia Microfiber Çift Kişilik 195cm x 215cm Yorgan 160 TL yerine 79 TL! 1 alana, 1 tane bedava!

kızlar acil cevap lütfen BERNARDO
33 Parça Kahvaltı Takımı 180 lira iyi mi fiyat piyasayı takip edenler yazabilir mi?

canım ben schaferdan 240 lıraya aldım kahvaltı secımı gecen sene. bernardoda genelde kahvaltı takımları 240lira zaten. Bernardoda fiyatlar piyasa göre hep daha yuksektır ama modellerı cok guzel oluyor:)

ben de bitek bernardonun modellerini beğeniyorum allı güllü kahvaltı takımları hoşuma gitmiyor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…