çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende bunu aldım :)

açık ve sade bir renk.. renkli yastıklarla süslenebilir istenirse .. ben 71 TL ye aldım, ama taksit olduğu için..

Kızlar daha önce haber veren oldu mu bılmıyorum fakat vipdükkanda saçlı marka battaniyelerde %45 indirim var
Tek kişilik modeller 39 TL
Çift kişilikler ise 44 TL
Ben 2 tane aldım sizlerede haber veriyim dedim

markafonide Bonus'a özel 100 TL ve üzerine 6 taksit ve 10 TL bonus kampanyası başlamış kızlar
bazen peşin fiyatına taksit yapmadıkları için vazgeçtiklerim oluyordu :))

Son düzenleme:
Kızlar daha önce haber veren oldu mu bılmıyorum fakat vipdükkanda saçlı marka battaniyelerde %45 indirim var
Tek kişilik modeller 39 TL
Çift kişilikler ise 44 TL
Ben 2 tane aldım sizlerede haber veriyim dedim

dayanamadım aldıklarımıda ekliyim dedim

Bende hemen baktım ve bu modelleri beğenmiştim zevklerimiz aynıymış güle güle kullan tatlım. Kalitesi nasıldır alsammı acaba yaaa bu pofidik pofidik battaniyeler varya onlardsn dimi

Teşekkürler canım :) saçlının battaniyeleri iyi oluyor annem 5 6 sene önce almıştı hala kullanıyor.Evet peluş demese almazdım zaten inş elime geçtiğinde hayal kırıklığına uğramam:44:

olmaski ama böyle kartım kesilmeden alamamkiiiiiii
çok güzel aldıkların kaliteside güzeldir inşallah güle güle kullan canımmm

Teşekkürler canım :) iyi çıkmasını umuyorum ama tabi bellide olmaz:18: dokunmadan almak çok zor internette bunada bir çözüm bulmalılarYarın sonmuş o yüzden bende benimki kesilmeden almak zorunda kaldım umarım tekrarlanır kampanya

bu set hakkında fikri olan var mı burdaki tiyolara göre yarın indirime gidiyormuş :?

bana da gelmiş maili ben güzel bi takım olduğunu düşünüorm bu takıma bu fiyat gayet iyi bence..dandik tencere setleri bile bundan aşağı deil çok uygun fiyat ihtiyacı olan kaçırmamalııııı

benim hiç tencere setim yok hem hisar hem 9 parça hem fiyatı uygun alsam mı bilemedim ki:26: tabi kalırsa

English Home Ev Tesktil Ürünleri | BRANDY SOFT TV BATTANİYE

bu battanıyeyı merak edenler benım ınternet kampanyasından haberım yoktu magazadan aldım pembesını 24,90 a çok guzel dokuması falan ben cok begendım..

yanlız ceyız fırsatlarıyla ılgılı lınk attıgınız bı sıtede gordum kı hısardan aldıgım teflon tencere setım benım odedıgım fıyattan 100 tldaha ucuz çok üzüldüm (

Nil bu arada evimisterle hala ugrasıyorum para ıadesını 1 ayda yaptılar bu sefer korkmazın seramık tavalarından soyledım bı tanesı geldı bı tanesı hala yok delı olcam

Kızlar sonkac.com da cem marka ürünlerde indirim var.
Biraz ara veriyim demiştim çeyiz almaya ama görünce dayanamadım.
Aklımda bayadır makarna tenceresi almak vardı 31 tl ye düşmüş tutamadım kendimi aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…