çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Parça parça oldu ama bunları da şimdi gördüm ;

Limango da "imaj hediyelik" adı altında çok güzel ürünler var ben bu ay limitimi doldurduğum için hiç birşey alamıyacağım alanlar şimdiden güle güle kullansın :)

Yarın da Markafoni ye Sleepy Home by days in colors geliyor..

valla burda yazanlardan özendim a101 e gittim iş çıkışı çerezliklerden altısını buldum sadece bu soğukta ne kadar a101 varsa gezdim kupaları da yediledim ama o tabağın 2.sini bulamadım demekki tek bulamayan ben değilim:)

:) 2 elinde olan üstünde ne yazıyo söyleyebilirmi çok merak ettim :))

kızlar yaa bievin kahvaltı setleri çok hoşuma gidiyor fakat ben sadece tabaklarını istiyorum almak çaydanlık ve bardaklarını istemiyorum set olmadan alabileceğim bir yer biliyomusunuz istanbulda??

Kızlar A101 de kaçıranlar için kipada şu indirimler var;

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.JPG
    103,4 KB · Görüntüleme: 31
kipaya gitmek isterdim ama bilidğim kadarıyla silivride var anadolu yakasında yok sanırım.

ha haaa Evet gerçekten 2.si elinde olan varsa söylesin ne yazıyor ben de merak ettim.Dün bende 6 tane aldım kupalardan da 6.

Sinemaya gitmek yazıyor :)
Ben de A101 de bulamadım.Kardeşim şok ta gördüğünü söylemişti.İşten çıkarken baktım ve 2 numara vardı bende aldım.Sizde bakın isterseniz

Arzum AR258 PATCORN MISIR PATLATMA MAKİNESİ
kendi sitesinde indirimli fiyatı 89 TL ama
Dartyde indirimli fiyatı 59,90 TL

850 WATT
YAĞLI VE TUZLU MISIR YAPABİLME
ISIYA DAYANIKLI GÖVDE
YAPIŞMAZ MISIR PATLATMA YÜZEYİ
Karıştırıcı ve yapışmaz mısır patlatma yüzeyi
Servis kasesi olarak da kullanılabilen hazne kapağı
Isıya dayanıklı gövde
Renk: Siyah

Son düzenleme:
O zaman problem yok senin için güle güle kullan

ben bidaha şoka gitmeye erindim a101 den aynısı olan bi tane daha aldım yediledim kupayla çerezliği:)

bu arada evim net de gold case nevresim setlerinin fiyatları uygun bilginiz olsun

kızlaaaar nette 19 tl ye gördüğüm deterjan kutusu bugün tedide 7 tl ydi bayılarak aldımmm :)))

isteyenler kaçırmasınn :)))

Eklentiler

• $dekoraktif-deterjan-kutusu-firsati.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 32

s al varsa xs al kalıpları geniş relax mode un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…