- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))
güzel günlerde kullanalım canlar :)
almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))
relax modeden hiç birşey almadım s mi alayım m mi 2 tane pijama takımı beğendim saten ama ne yapmam lazım genelde pantolon 38 bluzda 36 giyiniyorum m mi s mi ne tercih edeyim bilen arkadaşlar kalıpları nasıldır.
tepe home markafonide indirimde kızlar
Hanımlarrr Tantitoni de %51 indirim var her üründe şu an da da dekoreko da var aynı zamanda.
Esse de de kırmızı etiket günleri var kırmızı etiketli ürnlerde indirimler var haberiniz olsunnn
her ürün değil sanırım
brabantia 001-01-pro 3lü starter set (bra 070130) bu seti bekliyorumm indirimde alırım diye..
Kızlar yarın da Bim'e slikon yastık (6.50) ve Kulplu bardak (4.50) gelicek alıcaklara duyurulur.. Ben 2 çift yastık almayı düşünüyorum ama slikon yastık iyi mi kötü mü biraz araştırmam lazım bugün..
Eki Görüntüle 343090 Eki Görüntüle 343091
Sağol , teşekkür ederim siz de güle güle kullanın :) A 101 de mumlarada bakıcaktım ama tabakları ve bardakları görünce daha gözüm birşey görmedi çerez tabklarından 12 çeşit aldım ama çerez tabağının 2. numarasını bulamadım sen de var mı balkabaaa ? Bardaklarda da sadece tek bir desen vardı?
bende bugün aldım iş çıkışı ve 2.numaralı tabak benim setimdede yok bardakların farklı modelleri vardı ama
Dikkatli bir şekilde bakınca 2 tane desen alabildiğimi farkettim diğerleri zaten yoktu ama baktım millet face çeşit çeşit koymuş hemen nişanlımı arayıp bulunduğu yerde ki A101 lere gönderdim 2 farklı desen daha bulmuş.. Hala gelmesini bekliyorum :)) Merak ettim anlattığına göre buldukları daha değişik bir şey ama tam anlamadım gelince bakıcağım :)
canım face sayfasını sölermisin bende bakmak istiyorum