çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))

güzel günlerde kullanalım canlar :)

almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))

valla kızlar benide gaza getiridiniz.şu çerez tabaklarından alıp almamakta kararsızdım.iş yerindeyim.annemi aradım birazdan alıcak inşallah

bence M beden al canım. pijama dediğin rahat olur zaten dimi:) bol olsada sorun olmaz yani:)

Merhaba arkadaşlar, English Home mikrofiber çift kişilik yorgan fiyatlarında yanlış hatırlamıyorsam büyük bir indirim vardı. Bu ürünü daha önce kullanan ve tavsiye eden var mı?

Aynı şekilde BİM silikon yastıklar için de fikir verebilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, English Home mikrofiber çift kişilik yorgan fiyatlarında yanlış hatırlamıyorsam büyük bir indirim vardı. Bu ürünü daha önce kullanan ve tavsiye eden var mı?

Aynı şekilde BİM silikon yastıklar için de fikir verebilirseniz sevinirim. Bir de Sarev'in evim.nette yorgan indirimi var, bununla ilgili düşüncelerinizi de almak isterim.

Hanımlarrr Tantitoni de %51 indirim var her üründe şu an da da dekoreko da var aynı zamanda.
Esse de de kırmızı etiket günleri var kırmızı etiketli ürnlerde indirimler var haberiniz olsunnn

Hanımlarrr Tantitoni de %51 indirim var her üründe şu an da da dekoreko da var aynı zamanda.
Esse de de kırmızı etiket günleri var kırmızı etiketli ürnlerde indirimler var haberiniz olsunnn

her ürün değil sanırım
Brabantia 001-01-PRO 3lü Starter Set (BRA 070130) bu seti bekliyorumm indirimde alırım diye..

kızlar A101de çerez tabaklarının 2 nuamrası yok maalesef.. Kipada aynı ürünler var yarın.. A101 den biraz tuzlu ama 2 nuamrası eksik olanlar oradan tamamlayabilir

Son düzenleme:

bende bugün aldım iş çıkışı ve 2.numaralı tabak benim setimdede yok bardakların farklı modelleri vardı ama

bende bugün aldım iş çıkışı ve 2.numaralı tabak benim setimdede yok bardakların farklı modelleri vardı ama

Dikkatli bir şekilde bakınca 2 tane desen alabildiğimi farkettim diğerleri zaten yoktu ama baktım millet face çeşit çeşit koymuş hemen nişanlımı arayıp bulunduğu yerde ki A101 lere gönderdim 2 farklı desen daha bulmuş.. Hala gelmesini bekliyorum :)) Merak ettim anlattığına göre buldukları daha değişik bir şey ama tam anlamadım gelince bakıcağım :)

kızlarr limangoya koşun hemen saat 12 ye kadar tüm ürünlerde kargo bedavaaa

edit : kuponlarla birlikte kargo bedavayı kullandırtmıyor

Son düzenleme:

canım face sayfasını sölermisin bende bakmak istiyorum

kızlar benimde 2 numaram yok.bardaklardan da 3 çeşit vardı.6 kase aldım.bardaklarıda 2şer tane aldım öyle takım yaptım

bende 6 farklı çerezlik ve kupa aldım... evet çerezliklerde 2 yoktu ama sanırım 7 vardı onun yerine..

onu çok önemsemiyorum hepsi değişik ve çok cici oldu :)

Kızlar Markafoni ye Biev ve Korkmaz geldi :)))

Biev 'e baktım ama tek inekli çaydanlık dikkatimi çekti, fiyatı normale göre iyi tek şaşırdığım noktası yanına 112'ydi 77 ye düştü yazmışlar biev takip etmesek normal fiyatın şuan 99 olduğunu bilmiyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…