çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar evimister sitesinden gelen mail güldürdü ama paylaşmak istedim

indirim kupon kodu : BEKARLIKSULTANLIKTIR

Yarın akşama kadar alışverişlerde bu kodu yazıp %20 indirim sağlayabiliyormuşuz kampanya yalnızlar içinmiş hahaha :)

Şehir Fırsatında Dekorasyon.com Kampanyası

Evinize Yenilik Katın! Dekorasyon.com'da Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL, 100 TL'lik 14 TL, 250 TL'lik 24 TL! (Adrese Teslim)

Şehir Fırsatında Dekorasyon.com Kampanyası

Evinize Yenilik Katın! Dekorasyon.com'da Tüm Ürünlerde Geçerli 50 TL Değerindeki Harcamanız 9 TL, 100 TL'lik 14 TL, 250 TL'lik 24 TL! (Adrese Teslim)

Bu ayrıntıyı da ben eklemk istedim ;

• 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 50 TL yerine geçen 9 TL'lik Groupon
  • 200 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 100 TL yerine geçen 14 TL'lik Groupon
  • 500 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabileceğiniz 250 TL yerine geçen 24 TL'lik Groupon

kızlar elektrik süpürge hangi marka aldınız modellerinide yazarmısınız elektrikli süpürge alcam sizler neler aldınız :KK1:

Kızlaaaarrrrr

Sarev’in en güzel modellerinden biri olan aşağıdaki pamuk saten nevresim HEPSİBURADA.COM da 123 tlye düşmüş . üstelik Peşin fiyatına 12 taksit .

$EvTekstil_1015616.jpg

:KK76::KK76::KK16::KK76::KK76:

uzun zamandır devam ediyor ama yinede belirteyim hepsiburada da arçelik çay makinası indirimde, bir de arnica merlin ayaklı süpürge indirimde paspas hediyeli. En geç 2 iş günü içinde elinizde oluyor. Ben arnica merlini aldım çok hafif ve fiyatı çok iyi. Paspas hediyeside kaliteli.

kızlar şehrikeyif.com sitesinde el emeği yorganlar 160dan 90a düşmüşş.

ihtiyacı olanlar kaçırmasınnn

kızlar arçelikte tiryaki çay makinasıda 126 dan 89 a düşmüş sadece beyaz renk olanmış ama

K-3282 C Beyaz
K-3282 C Beyaz Çay Makinesi
Güç (w) : 1650
Demlik Kapasitesi (lt) : 0.7
Su Isıtıcı Kapasitesi (lt) : 1.8
89 TL

X