- 13 Şubat 2010
- 451
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendinden desenlilerin markası taç değil ama çok kaliteli bişeydi.kula ürünü dedi adam.çok ince değil ama yün olduğu için sıcak tutar eminim
ben de bugun antalya linens satış magazasini aradim..Kendinden desenliler 95 tl indirim yapmadik onlarda dedi gorevli:1no2: Diger urunler de bitmis zaten bi de adam kendinden desenliler tacin dedi linensin degil..Valla anlamadim gitti ne sattiklarini bilmiyo heralde bunlar..Neyse almak nasip diilmis..boshayallersmile
ayy adını tam hatrlamıyorum tatlım bak hani meriyenin yanında oben var geç karşıya ayakkabıcı ayakkabıcının yanında bi aralık yanında kozmetik eşyaları satan yer hop yanında züccaciyesi bi mücevher saklama kutusu var çok şeker böle peluş yatak şeklnde spr şeyler var yani ve çok ucuzohaoldumsmile:teytey:
aa bu arada dagi de de indirim var kızlarr!bahçelievler metroportta bide fatih teki mağazalarda gördüm,çok iyi fiyatlar!yani yine pahalıda normallere göre,ama dagi kalitesi diye iyi gibi geldi banaa.s bilginizesengözlerimebaksanab
Buarada taçın o linensin battaniyesi değil diyen adama da bu linkle cevap vermek istiyorumm.. Gerçekten ne sattıklarını bilmiyorlaar.. :umursamaz:
http://www.linens.com.tr/TR/COLLECTION/col_detail.asp?fBack=2&fPage=&fBackColId=36&fId=2144
mrb arkadaşlar
var bi indirim duyurusu da benden...arçelik mikrodalgas fırınlar 16-17 nisanda 79 tllllllllllll..duymayan kalmasın
var bi indirim duyurusu da benden...arçelik mikrodalgas fırınlar 16-17 nisanda 79 tllllllllllll..duymayan kalmasın