çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlaaaaaaaarrrr limangoda özdilek kampanya yapmış plaj havluları 12 ytl el ve yüz havluları 6 ytl çok güzeller saldırın bence :KK70:

daveti olmayana gönderebilirim özelden yazın mail adresinizi :-)

Ben beğenmemiştim fazla modellerini, ama kalmamış bitmiş bile:)) ucuzdu hakkaten çünkü

Linens'te 3 al 2 öde ve bir ürün alana ikincisi %50 kampanyası başlamış. Mağazanın önünden geçerken gördüm. ışim olduğu için detaylarını soramadım.

Arkadaşlar mrb, bende aranıza yeni katıldım.
Rica etsem banada Markafoni ve Limango için davetiye gönderebilirmisiniz?

kızlar çamaşır makinesi almayı düşüneniniz varsa
bu kampanya dikkatimi çekti elektroworldde
bana uygun geldi ne dersiniz nasıldır size samsung çamasır makinesi
samsung wf-8600nhw modeli 549 liraya indirmişler

# Yıkama Kapasitesi : 6 kg
# Maximum Devir Hızı : 1000 rpm
# Enerji Sınıfı :A+
# Elmas Kazan
# Voltaj Koruma
# Çocuk Kilidi
# Boyutlar (GxDxY) : 598x 573x 846 mm

Aman ya, özelden msj gönderemiyormuşum.
Sen bana özelden mail adresini göndersen bende sana ordan mail adresimi göndersem olurmu cnm ?? fisfisfis

buarada çok uygun o makinenin fiyatıı canm:1shok: kendi sitesnde 704 tl,nası satabilrlerki öle ucuz?revizyonlu falan olmasın?

buarada çok uygun o makinenin fiyatıı canm:1shok: kendi sitesnde 704 tl,nası satabilrlerki öle ucuz?revizyonlu falan olmasın?

hayır zaten sadece 70 tane var stokda özel kampanya
media markt darty filan da yapıyor ya arada
sınırlı sayıda ürüne baya ciddi indirim yapıyorlar
bir çok seyde kampanya yapmıs websitelerinde bu haftanın brosurune bakabilirsin
tüm ürünleri garantili
mesela elektrolüxün bi bulasık makinesini de 799 a indirmis 1499dan o da sadece 50 tane
esf65030 w modeli

inşallah bu kampanya heryerde geçerlidir.sagolun kızlar bilgi için

Evet canım inş bu sefer öylediirr. Bana da mesaj geldi şimdi busefer kesin genel bi kampanya bu guclubacismile Annemle okul çıkışında gidicezzz gelişmeleri akşam yazarımm mutlakaa.. HA bide geçen sefer niye heryerde yokmuş onu sorucamm sengözlerimebaksanab

Evett bayanlaar şimdi geldim linenstenn!! 3 al 2 öde yada ikinci ürüne %50 indirimm vaar her üründe! Hatta orda bi kahvaltı takımı vardı bunu al istersen nevresim takımı %50 indirimle alırsın dedileerr. Tartışılmaz çok güzel ürünler var ancak benim aklımda olanlar genelde taç marka linens değil! :dilcikar: Taçın da ürünleri var ama istediğim ürünleri göremeyince birşey alamadım :sinifsinif:

Geçen sefer battaniyede indirimin heryerde olmadığını sadece onlara özel olup olmadığını sordum! Merkez ne derse herkes yapmak zorunda dediler hatta hangi mağazalar öyle demiş söyleyin bildirelim merkeze dediler! :eek:lmaz: Ama bu tabiki sadece linens bayilerinde yani kendi çeyiz dükkanında linens satan adama karışamayız dediler!

Buarada linenste acaba misafir için tek kişik pike takımı setlerinden mi alsak dedik ama karar veremedik annemle CADIARZU sonra English home a gittik tek kişilik pikeler 19.90 liraydı! Bizde ordan çarşaf ve yastık kılıfıyla takım yaptık! Çarşaf 10.9 TL, iki kişilik yastık kılıfıysa 6.90 tlydi! Yani toplamda 38 TLye tek kişilik pike takımları yaptık ablamla bana! :lepi: Çok güzel oldular açık sarı pikelere aynı tonda çarşaf ve yastık kılıfı, beyaz pikelerede lila çarşafla desenli yastık kılıflarıyla çokcici takımlar yaptık! ıhtiyacı olanlara duyuruluur!

Evett bayanlaar şimdi geldim linenstenn!! 3 al 2 öde yada ikinci ürüne %50 indirimm vaar her üründe! Hatta orda bi kahvaltı takımı vardı bunu al istersen nevresim takımı %50 indirimle alırsın dedileerr. Tartışılmaz çok güzel ürünler var ancak benim aklımda olanlar genelde taç marka linens değil! :dilcikar: Taçın da ürünleri var ama istediğim ürünleri göremeyince birşey alamadım :sinifsinif:

Geçen sefer battaniyede indirimin heryerde olmadığını sadece onlara özel olup olmadığını sordum! Merkez ne derse herkes yapmak zorunda dediler hatta hangi mağazalar öyle demiş söyleyin bildirelim merkeze dediler! :eek:lmaz: Ama bu tabiki sadece linens bayilerinde yani kendi çeyiz dükkanında linens satan adama karışamayız dediler!

ayy napsam acaba, yarin bakmak isterim bi havlu vs. istiodum ordan ben o zaman onlarda da indirim vardir di me cnm?

X