Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linens'te 3 al 2 öde ve bir ürün alana ikincisi %50 kampanyası başlamış. Mağazanın önünden geçerken gördüm. İşim olduğu için detaylarını soramadım.
süpeer hemen atmam lazım kendimi linenseee hihoyyyt
Geldi cnm çok sğl.canm özelden gönderdim,becerebildysem gelmiştrilk defa özel mesj attm çnkü:kedi:
buarada çok uygun o makinenin fiyatıı canm:1shok: kendi sitesnde 704 tl,nası satabilrlerki öle ucuz?revizyonlu falan olmasın?
inşallah bu kampanya heryerde geçerlidir.sagolun kızlar bilgi için
engilish home da da linensin ürünleri varmı ?
Evett bayanlaar şimdi geldim linenstenn!! 3 al 2 öde yada ikinci ürüne %50 indirimm vaar her üründe! Hatta orda bi kahvaltı takımı vardı bunu al istersen nevresim takımı %50 indirimle alırsın dedileerr. Tartışılmaz çok güzel ürünler var ancak benim aklımda olanlar genelde taç marka linens değil! :dilcikar: Taçın da ürünleri var ama istediğim ürünleri göremeyince birşey alamadım :sinifsinif:
Geçen sefer battaniyede indirimin heryerde olmadığını sadece onlara özel olup olmadığını sordum! Merkez ne derse herkes yapmak zorunda dediler hatta hangi mağazalar öyle demiş söyleyin bildirelim merkeze dediler! lmaz: Ama bu tabiki sadece linens bayilerinde yani kendi çeyiz dükkanında linens satan adama karışamayız dediler!