- 1 Haziran 2007
- 583
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ya biev in sadece kendi ürünlerini sattığı bi mağazası var mı istanbul da?
Bayanlar biraz önce linensten 45 tlye çift kişilik polar battaniye aldımmm.. Renklerinee bayılıodum her girdiğimmdee bgn tesadüfen indirimini gördümm.. Almak isteyenlerrr acele etsin ama renkleer tükenmeye başlamış bile..
ayy saol incilim yaaavalla bende bayılıyorumm!!oh ohh hem de eminönünde varsa birazda ucuzdur belkimm:):)var mı canm fiyat farkı:?
O battaniylerden ben de aldım ; benimki fıstık yeşili; 45 liraya geldi. Ben outlet mağazasından almadım; üstünde outlet yazmıyor. Ankarayı bilenler için; Ankamall den aldım. Sonra birkaç yerde daha sordum; 90 lira dediler; 45 e aldığımı söyleyince de inanmadılar; maliyetine almışsınız filan dediler.
evet ya ben de bugün sordum da taç polar battaniyelere 69 dediler.kendinden desenli tek renk battaniyelere de aynı fiyatı verdiler.neden böyle fiyat farkları oluyor ki?ben de 45 tl ye almak istiorum:çok üzgünüm:
evet ya ben de bugün sordum da taç polar battaniyelere 69 dediler.kendinden desenli tek renk battaniyelere de aynı fiyatı verdiler.neden böyle fiyat farkları oluyor ki?ben de 45 tl ye almak istiorum:çok üzgünüm:
Bursada ki hatunlara duyurulur meriydenin arka tarafından hani tekele inerken bi tane kozmatikçi var onun yaninda bi yer açılmış spr şeyler var ve inanılmaz ucuz yakalaçeyizi.com da 120tlye kahvaltı setleri orda100tl haberinizz olsnnn
canım adı ne oranın?çok merak ettim sağol haber verdiğin için.
canim kendinden desenlilere bakabildin mi nasil duruyor...Kalinligi nasil?
Canım indirimm etiket fiyatı üzerinden %50. Desenli olan için doğru olabilir 69 ama polar battaniyelerin çift kişiliği 45 tlye iniyo 90dan... Ben siyah çift kişilik poları 45 tlye, desenli tek kişiliği de 50ye aldım.
Çok şaşırtıcıı fiyat farkı. Acaba her şube elindekileri mi tüketmeye çalışıyor da kendine göre kampanya yapıyor dicem ama. O da çok saçma CADIARZU Birkaç yere daha bak istersenn..