çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ya arçelik mikrodalga sadece 16-17 nisan da mı yoksa şimdi varda 16-17 nisanda bitiomu
kestane kebap acele cevap

markofoniye ev tekstille alakalı yeni kampanyalar başladı kızlar
çok güzel havlular var kenddinden desenli, şık renklerde takım olarak 11 milyon gibiydi sanırım fiyat çok beğendim bir göz atın derim..

isteyene davet gönderebilirim üyelik için :-)

yok be canm takım olarak 11 tl değill:1no2: bitane el havlusu tarzı olanlar 11.90 tl!ama tabi issimo,normalde daha pahalı olabilr...

kızlar anneler günü yaklaşıyor küçük ev aletleri indirime girer bekleyin bence kaydirigubbakcemile5

kampanya demişken size markafoni ve limango sitelerini soracağım gerçekten indirimler piyasadan ucuz mu oluyor?o siteler işe yarıyor mu?

kampanya demişken size markafoni ve limango sitelerini soracağım gerçekten indirimler piyasadan ucuz mu oluyor?o siteler işe yarıyor mu?

bazi markalarda ciddi indirimler oluyor
ben baya bir sey aldim ordan
her gun bakiyorum artik aliskanlik yapti
once baska internet sitelerinden fiyatlarina bakiyorum oyle aliyorum
en son arzumdan mutfak tartisi aldim
bugun issimodan nevresim takimi ve bornoz takimi aldim mesela

bende limangoyu takip edenlerdenim ilk alışverişimde pike takımı oldu geldi elime çok memnun kaldım

o zaman ben ikisine de davetiye istiyorum,piyasayı çok iyi bilmiyorum burdan paylaşırız ucuzları kaydirigubbakcemile5

Nky cim süle canm mail adresini,davet edeyim seni:KK66:burdan yazmak istemezsen özelden de atabilrsin gülm:KK66:ama alışveriş yaparken yine de araştırırken yap oke?:1hug:

özelden yazamadigim icin buraya yaziyorum canm .......... coook tsk. ederim :) sürekli arastrma icindeyim zatii :)

Son düzenleme:
X