Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi
kızlar hepinize çok teşekkürler son bir aydır sizi takip ederek çeyiz alışverişine başladım tam bir alışveriş canavarı oldum ama bilinçli ve ucuza yapanlarından:)
kızlar evimister.com dan bugüne özel 100 tl üzeri alışverişlerinizde %20 indirimli kupon geldi telefonuma .. ben bugün için alışveriş yapmayacağım
eğer kullanmak isteyen varsa kupon kodu EVIM100 :)
Kızlar bugün A101 günü Keramika çerez tabaklarını ve bardaklarını kaçırmayın ben aldım çok güzeller :)
bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))
güzel günlerde kullanalım canlar :)
almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))
kızlar relax mode %50 indirime girmiş.pijama sabahlık bikini eşofman almak isteyenlere duyrulur.
birde home sweet home %50 den başlayan indirimleri varmış
akşam eve gidince uğrayacağım umarım kalır birde Küçük Mucizeler Dükkanı kitabı geliyomuş onuda almak istiyodum :)
bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))
güzel günlerde kullanalım canlar :)
almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))