çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bişey alınca indirim mi oluyor 20 TL çek yoksa 20 TL değerinde de bişey alınsa onu düşüyorlar mı?

arkadaşlar trendyol hesaplarınızı kontrol edin 20 tl hediye çeki gönderiyorlar bilginiz olsun bana gelmedi ama çoğu arkadaşıma geldi

Bende şuan days in colours tan fuşya forte saten nevresin takımı aldım 109'a geldi bana tabi artı 4.90 kargo parasınıda unutmamak gerek acaba piyasa fiyatı neydi?.. 09.02.12 ye kadar devam ediyor bu indirim çekleri.. Ama aklım yarında kaldı acaba yarın güzel birşey gelirmi ki..!

Bu arada ben tantitoni severi olarak markafoni ye bayağı indirimli fiyatlarıyla tantitoni gelmiş arkadaşlar..

Son düzenleme:
trendyoldan ı&d kampanyasından pandalı pijama aldım 24 tl ye geldi 20 tl çek vardı arkadaşımın akşam topiğime koyucam o kampanyada güzele benziyor

ya kızlar banada gelmemiş neden ki ya:KK50: birde 20 nasıl geliyor bende arkadasını davet et 10tl kazan diyor oda alışveriş yaparsa:KK50:

bugün markafonide tantitoni ve Manor Cam Design markası altında istanbul serisi cam ürünleri var

merak edenlere duyurulurr :)

kızlar hepinize çok teşekkürler son bir aydır sizi takip ederek çeyiz alışverişine başladım tam bir alışveriş canavarı oldum ama bilinçli ve ucuza yapanlarından:)

kızlar evimister.com dan bugüne özel 100 tl üzeri alışverişlerinizde %20 indirimli kupon geldi telefonuma .. ben bugün için alışveriş yapmayacağım
eğer kullanmak isteyen varsa kupon kodu EVIM100 :)

kızlar evimister.com dan bugüne özel 100 tl üzeri alışverişlerinizde %20 indirimli kupon geldi telefonuma .. ben bugün için alışveriş yapmayacağım
eğer kullanmak isteyen varsa kupon kodu EVIM100 :)

Bana da aynı mesaj geldi, anlaşılan herkese aynı kupon kodunu vermişler canım. Aynen ben de alışveriş yapmayı düşünmüyorum. 10 gün önce verdiğim siparişi hala iptal ettiremedim çünkü, stokta olmadığı halde iptal işlemini gerçekleştiremediler 1 haftadır...

her gün önünden geçiyordum ama şimdi tv de reklamlarda gördüm 18 Şubatta açılıyormuş arkadaşlar, bilginiz olsun

Beyaz Spot Center

umarım link paylaşmam da sakınca olmaz :S

kızlar relax mode %50 indirime girmiş.pijama sabahlık bikini eşofman almak isteyenlere duyrulur.
birde home sweet home %50 den başlayan indirimleri varmış

Kızlar bugün A101 günü Keramika çerez tabaklarını ve bardaklarını kaçırmayın ben aldım çok güzeller :)

Kızlar bugün A101 günü Keramika çerez tabaklarını ve bardaklarını kaçırmayın ben aldım çok güzeller :)

akşam eve gidince uğrayacağım umarım kalır birde Küçük Mucizeler Dükkanı kitabı geliyomuş onuda almak istiyodum :) $kampanya.jpg

bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))

güzel günlerde kullanalım canlar :)

almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))

kızlar relax mode %50 indirime girmiş.pijama sabahlık bikini eşofman almak isteyenlere duyrulur.
birde home sweet home %50 den başlayan indirimleri varmış

relax modeden hiç birşey almadım s mi alayım m mi 2 tane pijama takımı beğendim saten ama ne yapmam lazım genelde pantolon 38 bluzda 36 giyiniyorum m mi s mi ne tercih edeyim bilen arkadaşlar kalıpları nasıldır.

tepe home markafonide indirimde kızlar

Kızlar Westwig Home & Living sitesi bir kampanya yapmış, arkadaş davet ettiğinde şubat ayına özel hem üyeye hem davet ettiği kişiye 25 tl lik indirim çeki vereceklermiş, ayrıca çekilişle standlı mikser hediye edeceklermiş. İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj atabilirler. Davetiye gönderebilirim....:KK16:

Maksat hepimiz kazansın, umarım yanlış anlaşılmam...

Kızlar yarın da Bim'e slikon yastık (6.50) ve Kulplu bardak (4.50) gelicek alıcaklara duyurulur.. Ben 2 çift yastık almayı düşünüyorum ama slikon yastık iyi mi kötü mü biraz araştırmam lazım bugün..

$1_buyuk_51032541_silikon_yastik_330x280.jpg $1_buyuk_29647653_kulplu_bardak_330x280.jpg

akşam eve gidince uğrayacağım umarım kalır birde Küçük Mucizeler Dükkanı kitabı geliyomuş onuda almak istiyodum :)

bende aldım bendeee evet çok güzeller 6 lı takım yaptım kupa ve çerezliktennn :))

güzel günlerde kullanalım canlar :)

almayanlarda kaçırmasın bu fırsatı çok ciciler :))

Sağol , teşekkür ederim siz de güle güle kullanın :) A 101 de mumlarada bakıcaktım ama tabakları ve bardakları görünce daha gözüm birşey görmedi çerez tabklarından 12 çeşit aldım ama çerez tabağının 2. numarasını bulamadım sen de var mı balkabaaa ? Bardaklarda da sadece tek bir desen vardı?

Son düzenleme:
X