- 31 Temmuz 2009
- 1.861
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de english home'dan bir çift bir de tek kişilik battaniye aldım daha önce. Çok içime sinerek aldım. hem fiyatı da uygundu.
yok mu baŞka kampanya arkadaŞlar hadİ duyuruya
bu arada belkİ bİlİyorsunuzdur belkİ duymamıŞınızdır ben sÖlİİm
İstanbulu sel bastıktan sonra evkurun esenler otogar tarafındakİ deposunuda su basmıŞ fakat ÇoĞu ÜrÜnler ÇÖp olurken bazılarının sadece kolİlerİ kİrlenmİŞ evkurda onları Çok dÜŞÜk bİ malİyetle satıyormuŞ.benİm bİ tanıdıĞım gİtmİŞ ordan karacanın kÜtahya porselenİn falan yemek takımlarını 150 ye almıŞ 300 e satıyor kapıŞ kapıŞ da gİdİyor ÇÜnkÜ malzemelerde hİÇ bİ Şey yok.ama benİm fırsatım olmadııĞından bİ tÜrlÜ gİdemedİm babamın yolu dÜŞmÜŞ tesadÜf oda gÖrmÜŞ tabİ bu benİm dedİĞİm 1 ay Önce yaŞanıyor.
Ama halen satıyor olabİlİrler ÇÜnkÜ babam dedİkİ yıĞınla mal var herkes delİ gİbİ alıyor demİŞtİ.
İlgİnİzİ Çekerse bİ bakın derİm ben esenler otogarın ordakİ evkurun deposu !
Bana Esenler çok ters malesef
Yok mu başka kampanya deyince aklıma geldi. Geçen hafta Cevahir'deki Migros'dan 3'lü borcam seti aldım. Çok şıklar. 2 boy yuvarlak kapaklı borcam, 1 tane de oval borcam. Oval borcama servis için metal ayaklı, kenarından tutmalı bir nihale yapmışlar. Sofra da sunum için çok güzel. Fiyatı da çok uygundu setin. 30tl'den 18tl'ye inmişti.
kızlar bornozlar harika koşun :)
resmide şöle
:teytey:
ya canım hangi sitede bu değin bornoz takımları banada söylermisin.
evet baktım bende almadım fiyatı çok güzel ama ristedğim renkler değil hiçbiri.
Kizlar bu site guvenilir di mi, ben de alisveris yapmak istiyorum ordan..cnm ben aldım çünkü sarev çok kaliteli bu fiyata bi daha asla bulamayız pembe mavi seçtim bende
Kizlar bu site guvenilir di mi, ben de alisveris yapmak istiyorum ordan..
evet cnm güvenebilirsin bende alışveriş yaptım müşteri hizmetleri falan çok iyi istersen sana davetiye gönderebilirim üye olman için