çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

canım gelmez olur mu geldi ben de aldım işte, hatta 2 desen varmış biri benim aldığım pembeli diğeri grili. grilerden kalmıştı ama pek güzel değilmiş herhalde ben görmedim de bilmiorum o yüzden..
bimin kampanyalarını BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler adressinden takip edebilirsin.
yada en yakın bim'e gidip kapısından bakabilirsin :KK34:

bu siteyi gösterdiğin iyi oldu canım bizim ordaki bim biraz kuytu köşede kalıyo geç geliyo sanırm cuma baktım yoktu bu akşam bir daha bakıcam güzelmişte inş bulurmm :KK31:

Kızlar bu arada ebrosur.com da güzel bir site bence sık kullanılanlara eklene bilinir. Kampanyaları takip etmek açısından:KK9:

canım çok teşekkür edrim.sayende bingomingo dan harika bir yatak örtüsü sipariş ettim.
benimki de bu $tac-astoria-yatak-ort-mor-gm_1319272331.jpg $tac-astoria-yatak-ort-mor-gm_1319272331.jpg

kızlar bingomingoda taç yatak örtülerinde indirim var... Alsam mı almasam mı kararsız kaldım aldım. Beğenmezsem iade ederim dedim.. Taç'ın sitesinde 219TL ben 119TL'ye aldım..
Eki Görüntüle 319565

daha ocne ceyız maghazasında gorup almaya karar verdııgım bı yatak ortusu suanda markafonıde
sıyah kadıfe pullu ustelık daha uyguna ve kırlentlerıde var <3 bakmanızı tavsıye ederım
Minimal; markafonide 64 tl kargoyla 70 gelır 4 adet desen var karar verıp alıcam hatta bı kuzenımde alabılır kargo da ıkıye ayrılır
ben bu arada evım.netten almaya calısıyorum cunku 10 tl uzerı ucretsız kargo almak ıstedıgım ufak tefek seylerı buradan tedarık edıyorum dun sılıkın tutucu spatula masa ve eldıven aldım bernardoda tanesı 10 tl ıdı bunların

ve arzum felix braun ındırımde
arzum blender almayı dusunuyorum bılmem dogru kararmı ancak baszı sıtelerde daha uygun arzumu arayıp neden boyle dedım bayyılıgımız olmadıgı ıcın boyle fıyatlar oluyor dedı pekı garantısı dedım
garantılerı oyanylanmıyıormus ama ırsalıyelı faturayı saklamak gerekmıs onunla her turlu garantı ıslemını yaptırabılıyormusuz yanı ısın ozu onları o ucuz satan sıtelerden alabılırım

150 tl ve üzeri ücretsiz kargo diyor sanırım yanlış yazdın:KK34:

ya bu kampanyaları nerden öğreniyosunuz bim inkini. bana geçen hafta cuma kahvaltı takımı gelicek demişlerdi gelmedi inş yemek takımı gelir :KK43:

sabah erken saatlerde herkes alıyor bitiyor bizim karşımızda bim vardı yetişemiyorduk9u5geçe herşey bitmiş olurdu

sabah erken saatlerde herkes alıyor bitiyor bizim karşımızda bim vardı yetişemiyorduk9u5geçe herşey bitmiş olurdu

Eveet aynen öyle bizim burdaki bimde daha açılmadan kuyruğa giriyolar bazı dönemlerde :KK1: İşi abartıp çıkış kapısından bile girmeye çalışanları gördüm yaa çok ayıp bence :KK43:

KIZLAR 3-5 şubatta lütfi kırdarda evlilik fuarı var
bernardonun sitesine girerek davetiye kaydınızı oluşturabiliyorsunuz.
benden söylemesi :KK34:

Rica ederim canım:KK34: ben ikisi arasında kararsız kalmıştım.. beğendiğim diğer yatak örtüsünü sen almışsın.. güle güle kullan :KK9:

bu yatak örtüsünden ben de aldım canım, daha önce almıştım eve geldi, sitede göründüğünden daha bile güzel ve ışıltılı
sitesinde de 265TL, nası oluyo anlamadım
bu arada gelinlik yatak örtüsü almayayım bunu kullanırım diye almıştım ben ama, olma zmıı?:26:

Kızlar markafoni de pierre cardin (porselen,çatal-bıçak), karaca ve limbo home (şirin şeyler var) indirimi var bilginize...

bende nolur nolmaz diye aldım sevdiceğimede :KK16:
ama pek umutlu değilim bu fuardan kk da gezdim kalbur üstü içinmi organizasyon firmalar falan fiyat vermiyo.
katılımcı listesine baktım bernardo hisar ve tupper var benim gidicem :26:
ama nisanda tüyapta çeyiz fuarı
eylülde yine tüyapta züccaciye fuarı var kızar(elektrikli küçük ev aletleri dahil) :KK52:

X