çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar yakaladınyakaladın.com dan bunu yakaladım..Ani bir kararla aldım .. Umarım ezilip büzülen birşey değildir .. Güzel geldi gözüme aldım vallahi ...
Umarım sorun yaşamam... Şimdi verdim siparişimi merakla bekliyorum, bu siteden yıllar önce bi ürün almıstım ve güzel gelmişti ... Bunu merak ediyorum ..
Alanınız oldumu acaba ??

Fiyatı :9.90 TL

ÖZELLİKLER:
- 5 Adet çelik saklama kabı ve kapakları
- Dolaptan direkt ocağa yerleştirip ısıtın
- 0,3mm 403 paslanmaz çelikten imal edilmiştir
- Kullanışlı ve dayanıklı
- 5 farklı boyutta ve 18, 16, 14, 12 ve 10 cm. çaplarındadır.

çok hesaplı almışsın cnm kullanışlıda belliki:KK9: gülerek kullan

çok hesaplı almışsın cnm kullanışlıda belliki:KK9: gülerek kullan

eneem cagla yorum yapmıs :KK12: sağol tatlım umarım sorun yasamam ya, ezilip büzülmez inşallah... ben biraz kılı kırk yararımda birsey alırken..

Kızlar yakala.co 'da Kervandan yapacağınız 100 TL ve üzerindeki alışverişlerde geçerli 50 TL'lik indirim çeki 5 TL imiş.. Ve bunu tüm Kervan mağazalırında kullabiliyormuşuz. Bilginize:KK49:

Güral Porselen 186 Parça Çeyiz Seti Kampanyası Detay Bilgisi
86 Parça Yemek Takımı.
90 Parça Çatal-Bıçak Takımı.
10 Parça Çelik Tencere Seti.

TOPLAM 186 PARÇALIK BU ÇEYİZ SETİ SADECE 899 TL

kızlar nasıl güral porselenin takımı fyat uygun mu?

Güral porselen çok uygunmuş modelleri güzelse kaçırma derim.
Bir fırsatta ben buldum kızlar Taç'ın internet sitesinde Valeron marka misafir havlularında %50 indirim var.

Güral Porselen 186 Parça Çeyiz Seti Kampanyası Detay Bilgisi
86 Parça Yemek Takımı.
90 Parça Çatal-Bıçak Takımı.
10 Parça Çelik Tencere Seti.

TOPLAM 186 PARÇALIK BU ÇEYİZ SETİ SADECE 899 TL

kızlar nasıl güral porselenin takımı fyat uygun mu?

Bence de cok uygun canim... Ben ayni ozellikteki bi takimi 1450tlye aldim kutahya porselenden...
Gural'a da bakmis model begenememistik ama 1350tlydi o da!
Mor tencereleri cok guzeldi:)

Kızlar yakala.co 'da evmanya.com'dan yapacağınız alışverişlerde geçerli 40 TL'lik indirim çeki 20 TL'ymiş.. Evmanya'ya girip baktım bişeyler buliym diy ama bulamadım cezbedici birşey..
Evmanya'nın fiyatları pek de uygun değil sanırım?:26:

Hiç değillll yaniii Ben bu internetteki indirimlere inanmıyorum zaten... Yok %40 % 80 falan indirim diyor Bir mukayese ediyorum ki Normal fiyatııı zaten indirimli fiyatıymışşş... Ben netten alışverişş yapmıyorummm... Hem normaldeee pazarlık payıdaa varrr:KK49::KK49:

kızlar esse markasındaki %50 indirime kanmayın sakın... çoğu fiyatlarını neredeyse ezberlemiş biri olarak hiç biri indirime girmemiş.. haberin olsun..

kızlar haftasonu tantitoni'den arzum mırra türk kahve makinası aldım 59 liraya. uzun zamandır araştıran biri olarak piyasadaki en uygun fiyat diyebilirim düşünenler varsa kaçırmasın bence

kızlar selam
jumbo prenses set diye bir kampanya cıkarmıs içerisinde kasık catal bıcak seti, cookmoon trio tencere seti, 43 parca yemek takımı, bir adet servis tepsisi, 6 adet cay tabagı ve bardagı var. detaylarını kendi sitesinde bulabilirsiniz.. ihtiyacı olanlara duyurulur..
sevgiler..

english homeda seçili ürünlerde yüzdee elli indirim yüz liraya tek kişilik yatak örtüsü tek kişilik pamuk saten nevresim takımı ve çift kişilik nevresim aldımmm :)

kızlar bizim ofise Metro'nun aylık o koca katalogu geldi de hemen bi bakayım dedim fiyatlar 8 aralığa kadar geçerli
paşabahçenin su seti var günlük kullanılabilir sevimli de ikisi de
biri sürahili 6 bardak var yanında mor kelebekli 8TL
diğeri şişeli 6 bardak var yanında kırmızı çiçekli o da 8TL adı aqua bonbonmuş
bi de bahar dalı çay seti 6 çay bardaği ve tabağı var 8.49 TL
kilitli kavanozlar 2 liradan başlıyor (bana bunlardan çok lazım) renkli reçellikler 2.50 lira
borcam ben almayacam ama alacak olanlar için 26 ve 32 cm yuvarlak ikili 9.79 lira- borcam her yerde var gerçi-

esas sorum şu: philips blender seti var HR 1316 model 129 lira bilenler bu fiyat nasıl??
fakir tea time çay makinesi 90 lira
CEM marka 28 cm tavalar safran serisi 18 tarçın serisi 22 lira. (hepsini yazarsam çok uzun olacak birer örnek yazıyorum, karşılaştırmak isteyene fikir olur)
bi de yeni havlu getirmişler renk ve model seçenekleri geniş (gündelik için alınabilir) el havluları 7 banyo havluları 14 lira
bir üst kalitede olanlar el 10 banyo 18 lira

ben english homedan aldım yorganımı 150 tl ye. ama inanılmaz hafıf ve ıkılı yorgan cıtcıtlı. ıkıtane ınce yorgan dusunun bırbırıne cıtcıtlı. ıkısı bırden olunca kıslık , ıkısını ayırınca ıkı tane yazlık yorganım olmuş oluyor .. ama mıkrofıbermı ney bılmıom valla..
yorgan ıcın bırde su sıra kervan magazalarında bı bolum outlet oldu. nevresım takımları ve pıke takımları 40-50 lira, yastıklar 9,90 tl, cıft kısılık yorgan 50 tl, tek kişilik yorgan 35 tl, havlular max 15 tl, dantelli gupurlu havluların ıkı tanesı 48tl, bornozlar 20 tlden baslıyo.. ( fıyatlar 5 - 10 tl farklı olabbılır net olarak hatırlayamadıgım ıcın.. )

inşallah işinize yarar..

ben english homedan aldım yorganımı 150 tl ye. ama inanılmaz hafıf ve ıkılı yorgan cıtcıtlı. ıkıtane ınce yorgan dusunun bırbırıne cıtcıtlı. ıkısı bırden olunca kıslık , ıkısını ayırınca ıkı tane yazlık yorganım olmuş oluyor .. ama mıkrofıbermı ney bılmıom valla..
yorgan ıcın bırde su sıra kervan magazalarında bı bolum outlet oldu. nevresım takımları ve pıke takımları 40-50 lira, yastıklar 9,90 tl, cıft kısılık yorgan 50 tl, tek kişilik yorgan 35 tl, havlular max 15 tl, dantelli gupurlu havluların ıkı tanesı 48tl, bornozlar 20 tlden baslıyo.. ( fıyatlar 5 - 10 tl farklı olabbılır net olarak hatırlayamadıgım ıcın.. )

inşallah işinize yarar..

Kervan'da da baya ucuzmuş ama English Home'daki de kullanışlı bişeye benziyo, Taç'takini netten almaya yeltenmeyip diğerlerine de bakayım ben en iyisi, teşekkür ederimm:KK3:

X