çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Hanımlarrr marks&spencer da ev koleksiyonunda 3 al 2 öde kampanyası va vee morhipo da da cats by luyano indirimdeee haberiniz olaaa :)

Arkadaşlar çeyiz için bu ikisini almayı düşünüyorum biri sahan seti diğeri de küçük tensere seti.Markafoni'de indirimde.Sizce Cem markasının çelik ürünleri kaliteli midir?Herkes bildigini duydugunu yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
İstanbul Beykent'te oturanlar ya da gidebilecek olanlar için PerlaVista AVM içerisinde açılmış olan 5 dükkan büyüklüğündeki Porland Fabrikayı gezip görmenizi tavsiye ederim kızlar.

İstanbul Beykent'te oturanlar ya da gidebilecek olanlar için PerlaVista AVM içerisinde açılmış olan 5 dükkan büyüklüğündeki Porland Fabrikayı gezip görmenizi tavsiye ederim kızlar.

hadi ya çok sevindim açılmasına porlandın.ben sinanobada oturuyorum...peki canım sen gezdin mi kaya&maya serisi var mı?

hadi ya çok sevindim açılmasına porlandın.ben sinanobada oturuyorum...peki canım sen gezdin mi kaya&maya serisi var mı?

gezdim tabi :) ama h.içi yine daha sakin zamanda gideceğim, kaya&maya dahil aklına gelmeyecek kadar çok şey var :) mutlaka gezip görmelisin derim..

arkadaşlar bernardo da çeyiz kampanyası var.klasik yemek takımı+tencere seti+ çatal kaşık bıçak tk+ günlük yemek takımı+ çaydanlık+cezve takımı=1599 lira

arkadaşlar bernardo da çeyiz kampanyası var.klasik yemek takımı+tencere seti+ çatal kaşık bıçak tk+ günlük yemek takımı+ çaydanlık+cezve takımı=1599 lira

uygun gbi görünüyor ama yemek takımı fiyatlarını falan çok da iyi bilmiyorum... Sizce faydalanılası bir kampanya mıı? kütahya porselenin outletine falan bakarım diyordum da henüz fırsatım olmadı, bunu kaçırmasam mı yoksa araştırsam mı bilemedim...

bence çok iyi bir kampanya canım,ama paket halinde olunca çeyizler çok kaliteli olmuyor,tek tek ürünleri daha güsel oluyor diye duymuştum. o nedenle almadan önce her parçasını incele derim ben. bernardo da satılan tekil ürünlerle aynıysa hiç kaçırma al.baksana cezve,günlük yemek takımı falan bile dahilmiş.

Kızlar bu arada bu haftasonu için Carrefour'da Schaffer Kumsal 3'lü tencere seti 140'tan 80'e inmiş fiyatı küçük sapmalarla yanlış hatırlamıyorsam...

Tencereleri daha çoklu bir set olarak alınca daha ucuza mal edebilir miyiz bilmiyorum ama indiği oran fena değil gibi geldi en azından:)

4-5 çeşit tabak deseni var onlardan seçebiliyormuşsun... ama biraz sade şeyler gibi geldi, basit kaçar mı bilmiyorum...
yarın bir de kütahya porselene bakıp, olmazsa buradan almayı düşünüyorum...

canım ben bu brabantianın kampanyasını göremedim
cnm ben bu gün aldm 162 tl üçlü setini
fırsat bölümündeydi bi sor istersen normalde fiyatı 320miş
ama çok beğendm herkese tawsiye ederm daha kullanmadm ama ilerde bi sorun yaşıcamı sanmıorm 10 yıl da garantisi var

kılzar bu iki kampanyadan birini tercih edicem ama karar veremiyorum ayrıca 1950 lik kapmanyada mağaza 300 tl hediye çeki veriyor .Kararsız kaldığım konu yemeke takımı ve teflon ? Hangisini seçmeliyim sizce..1750 lik kampanya için 300 tl hediye çeki verip vermediğni hatrlamıyorum ve fiyat nasıl sizce 12 aya kdr taksitte yapıyorlar, 6 ay olursa 100 tl de indrim yapıyorlar..

markası ney bunların canm pek goremıyorum resımdende ayrıca fıyat bahalı geldı bana sen bilirsinde

ben olsam 2.yi seçerdim canım...

kızlar... çeyiz için dantel pike piko iğne oyaları kurdela işi havlu salon takımları yaptırmak isteyenler bana özelden mesaj atsın çok uygun fiyata çok güzel el işleri
çeyizlerini hazlamaya başlayanlar bana özelden mesaj atsınlar msn den yada tel den görüşelim seçin beğenin yapayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…