- 16 Haziran 2010
- 333
- 0
Eki Görüntüle 273343 Eki Görüntüle 273342
Arkadaşlar çeyiz için bu ikisini almayı düşünüyorum biri sahan seti diğeri de küçük tensere seti.Markafoni'de indirimde.Sizce Cem markasının çelik ürünleri kaliteli midir?Herkes bildigini duydugunu yazarsa sevinirim.
İstanbul Beykent'te oturanlar ya da gidebilecek olanlar için PerlaVista AVM içerisinde açılmış olan 5 dükkan büyüklüğündeki Porland Fabrikayı gezip görmenizi tavsiye ederim kızlar.
hadi ya çok sevindim açılmasına porlandın.ben sinanobada oturuyorum...peki canım sen gezdin mi kaya&maya serisi var mı?
Bizim evde 10 yıldır kullanılan bi tencere takımı cem daha hiç bişi olmadı Bende cem almayı düşünüyorum.
gezdim tabi :) ama h.içi yine daha sakin zamanda gideceğim, kaya&maya dahil aklına gelmeyecek kadar çok şey var :) mutlaka gezip görmelisin derim..
arkadaşlar bernardo da çeyiz kampanyası var.klasik yemek takımı+tencere seti+ çatal kaşık bıçak tk+ günlük yemek takımı+ çaydanlık+cezve takımı=1599 lira
uygun gbi görünüyor ama yemek takımı fiyatlarını falan çok da iyi bilmiyorum... Sizce faydalanılası bir kampanya mıı? kütahya porselenin outletine falan bakarım diyordum da henüz fırsatım olmadı, bunu kaçırmasam mı yoksa araştırsam mı bilemedim...
kızlar kampanya olduğu için burda da paylaşıyım dedm
bernardoda brabantia set indirmle 165 tl
fırsat bölümünde bulabilirsiniz bilginiz olsnnn
Eki Görüntüle 277299
bence çok iyi bir kampanya canım,ama paket halinde olunca çeyizler çok kaliteli olmuyor,tek tek ürünleri daha güsel oluyor diye duymuştum. o nedenle almadan önce her parçasını incele derim ben. bernardo da satılan tekil ürünlerle aynıysa hiç kaçırma al.baksana cezve,günlük yemek takımı falan bile dahilmiş.
cnm ben bu gün aldm 162 tl üçlü setinicanım ben bu brabantianın kampanyasını göremedim
Eki Görüntüle 277910 kılzar bu iki kampanyadan birini tercih edicem ama karar veremiyorum ayrıca 1950 lik kapmanyada mağaza 300 tl hediye çeki veriyor .Kararsız kaldığım konu yemeke takımı ve teflon ? Hangisini seçmeliyim sizce..1750 lik kampanya için 300 tl hediye çeki verip vermediğni hatrlamıyorum ve fiyat nasıl sizce 12 aya kdr taksitte yapıyorlar, 6 ay olursa 100 tl de indrim yapıyorlar..
Eki Görüntüle 277910 kılzar bu iki kampanyadan birini tercih edicem ama karar veremiyorum ayrıca 1950 lik kapmanyada mağaza 300 tl hediye çeki veriyor .Kararsız kaldığım konu yemeke takımı ve teflon ? Hangisini seçmeliyim sizce..1750 lik kampanya için 300 tl hediye çeki verip vermediğni hatrlamıyorum ve fiyat nasıl sizce 12 aya kdr taksitte yapıyorlar, 6 ay olursa 100 tl de indrim yapıyorlar..