- 10 Mart 2010
- 2.678
- 2
golden daisy markafonide indirime girmiş alsammı diye düşünüyorum.
canım az önce bir tane İstanbul nevresim takımı sipariş ettim ama yumuşaklığını merak ediyorum bende
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
golden daisy markafonide indirime girmiş alsammı diye düşünüyorum.
canım az önce bir tane İstanbul nevresim takımı sipariş ettim ama yumuşaklığını merak ediyorum bende
Canım ben onun Paris olanını aldım ve epeyi önce elime ulaştı.Aşırı yumuşak olmasada gayet güzel.Kalitesiz değil gibi ama kullanmadan,yıkamadan bilinmez tabi.Bende çeyiz için aldım o yüzden kullanmak nasip olmadı.İnşallah sende mutlu günlerde kullanırsın.
Kızlar dün bugün ve hafta sonu boyunca Esse'de elektrikli ürünler hariç bütün her şey %50 indirimli. Eskiden bazı ürünler sadece %50 indirimli idi şu an dediğim gibi elektirkli ürünler hariç bütün her şeyde %50 indirim var. Aklınızda bulunsun.
tşk ederissss, bi ara uğrıcam bende umarm sadece bu haftaya özel deildir devam eder indirm
Dün marmara forumdaki essedeydim canım son gün dediler bugün forum istanbuldaki esseye gittim hala devam ediyordu hafta sonu da vardır ama ürünler tükenmiş baya elini çabuk tut derim.
bende akbatı esseye gittim cnm ama yeni açılan bi avm olmasına rağmen hiç indrm reyonu kalmamıs nerdeyse ayrıca cevahir esseyle aralarında bariz fiyat farkı gördm 30tllik kek kalıbı 60tldi şok oldm hemde aynı ürün anlamadm gitti almadan çıktm
Linens Nevresim Takımları Bir Alana Bir Hediye kızlar=)))
Evet canım geçerli=))
Linens Nevresim Takımları Bir Alana Bir Hediye kızlar=)))
ama sitesinde öyle bir şey yazmıyor:44: