çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar dün yine Kürkçü handaydım,eminönünde.daha önce bahsettiğim ama tam emin olamadığım sarevin mağazasına da gittim.aslı ev adı mağazanın hemen paşabahçenin yanında,kürkçü han içinde.sarev ürünleri ve başka ürünlerde satılıyor.bi tane dormina battaniye aldım yavruağzı,çok tatlı yumuşacık.. bu arada yeni sarev outlet ürünler gelmiş saten nevresim takımları 90 lira haberiniz olsun,adama neden outlet diye sordum yumuşaklık falan aynı çünkü. dedi ki normalde bunların 4 yastık kılıfı oluyor bunlarda 2 tane dedi. çok farketmez bence,zaten nevresim takımında 2 yastık neye yetmiyor değil mi?:KK1: gerçi almadım çünkü çok fazla nevresim takımım oldu. fakat az önce dayanamayıp ne zamandır istediğim golden daisy İstanbul nevresim takımını aldım markafoniden,İstanbul'umdan uzağa gelin gideceğim için nasipse:KK5:

canım az önce bir tane İstanbul nevresim takımı sipariş ettim ama yumuşaklığını merak ediyorum bende:KK17:

Canım ben onun Paris olanını aldım ve epeyi önce elime ulaştı.Aşırı yumuşak olmasada gayet güzel.Kalitesiz değil gibi ama kullanmadan,yıkamadan bilinmez tabi.Bende çeyiz için aldım o yüzden kullanmak nasip olmadı.İnşallah sende mutlu günlerde kullanırsın.

Canım ben onun Paris olanını aldım ve epeyi önce elime ulaştı.Aşırı yumuşak olmasada gayet güzel.Kalitesiz değil gibi ama kullanmadan,yıkamadan bilinmez tabi.Bende çeyiz için aldım o yüzden kullanmak nasip olmadı.İnşallah sende mutlu günlerde kullanırsın.

her ikimizde inşallah mutlu günlerde kullanırız canım,teşekkür ederim..

Kızlar dün bugün ve hafta sonu boyunca Esse'de elektrikli ürünler hariç bütün her şey %50 indirimli. Eskiden bazı ürünler sadece %50 indirimli idi şu an dediğim gibi elektirkli ürünler hariç bütün her şeyde %50 indirim var. Aklınızda bulunsun. :KK34:

Kızlar dün bugün ve hafta sonu boyunca Esse'de elektrikli ürünler hariç bütün her şey %50 indirimli. Eskiden bazı ürünler sadece %50 indirimli idi şu an dediğim gibi elektirkli ürünler hariç bütün her şeyde %50 indirim var. Aklınızda bulunsun. :KK34:

tşk ederissss, bi ara uğrıcam bende umarm sadece bu haftaya özel deildir devam eder indirm:KK76:

tşk ederissss, bi ara uğrıcam bende umarm sadece bu haftaya özel deildir devam eder indirm:KK76:

Dün marmara forumdaki essedeydim canım son gün dediler bugün forum istanbuldaki esseye gittim hala devam ediyordu hafta sonu da vardır ama ürünler tükenmiş baya elini çabuk tut derim. :KK34:

yakala.co sitesinde daybuyday.com sitesine ait 20 tl lik hediye çeki 2 tl.

*** 50 tl ve üzeri alışverişlerde kullanabilirsiniz

ben aldım 2 adet:emir_bebek::emir_bebek:

Dün marmara forumdaki essedeydim canım son gün dediler bugün forum istanbuldaki esseye gittim hala devam ediyordu hafta sonu da vardır ama ürünler tükenmiş baya elini çabuk tut derim. :KK34:

bende akbatı esseye gittim cnm ama yeni açılan bi avm olmasına rağmen hiç indrm reyonu kalmamıs nerdeyse ayrıca cevahir esseyle aralarında bariz fiyat farkı gördm 30tllik kek kalıbı 60tldi şok oldm:KK53: hemde aynı ürün anlamadm gitti:63: almadan çıktm:KK59:

bende akbatı esseye gittim cnm ama yeni açılan bi avm olmasına rağmen hiç indrm reyonu kalmamıs nerdeyse ayrıca cevahir esseyle aralarında bariz fiyat farkı gördm 30tllik kek kalıbı 60tldi şok oldm:KK53: hemde aynı ürün anlamadm gitti:63: almadan çıktm:KK59:

Demek ki heryerdeki bir olmuyormuş. İstanbul'da iki yere gittim ben onlarda aynı gibiydi çoğu şey.:26:

Son düzenleme:
Kızlarrr cok tesekkur ederimmmm linens in indirime girdiğini paylaştığınız içinnnnnnn :KK71:

Aylardır sadece % 50 indirimini bekliyodum linensin ve sonunda da yakaladım :) Bu akşam okuyunca burayı hemen gittim linense aldım nevresimlerimi:KK1:

2 adet bamboo linens nevresim takımı
2 adet normal ranforce'lerden aldım :)))) bence çok kazançlı bi alışveriş oldu :KK66:

Eki Görüntüle 262078 $3.jpg $4.jpg $1.jpg

ilk ikisi bohça için aldıklarım onlar hediye gidicek..

diğer ikiside bamboo olanlar bayılarak aldım ikisini de :)))

Son düzenleme:
X