çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlarrr cok tesekkur ederimmmm linens in indirime girdiğini paylaştığınız içinnnnnnn :KK71:

Aylardır sadece % 50 indirimini bekliyodum linensin ve sonunda da yakaladım :) Bu akşam okuyunca burayı hemen gittim linense aldım nevresimlerimi:KK1:

2 adet bamboo linens nevresim takımı
2 adet normal ranforce'lerden aldım :)))) bence çok kazançlı bi alışveriş oldu :KK66:

Eki Görüntüle 262078 Eki Görüntüle 262079 Eki Görüntüle 262080 Eki Görüntüle 262081

ilk ikisi bohça için aldıklarım onlar hediye gidicek..

diğer ikiside bamboo olanlar bayılarak aldım ikisini de :)))
bamboo nevresimleri bulamadım ben sitede neresindeydi söyler misin canım:KK71:

hanımlar cevahirdeki linens mağazasında bir nevresim fiyatına iki tane alıyorsunuz ben saten nevresimlerden 220 tl ye iki tane aldım çok güzeller:KK52:

hisarın resmi sitesinde ayın fırsatı indirimli ürünler fln var kızlar daha yeni başlamıs kampanyalar bi girin bakın derim ben:KK69:

bende oradan aldımmm :) bamboolardan aldım ben :) eklesene resımelrını sende :-)

yav resim eklemeyi bi çözemedim bide işyerinden kısa süreli girebiliyorum hep :KK17:
kırmızı kıpkırmızı üzerine siyah desenli bayıldım bittim ona :KK66:
bide beyaz üzerine pembe çiçekli vardı onu aldım pamuk saten bambuların fiyatı daha pahalıydı aradaki farkı bilmiyorum ben ama :KK69:

yav resim eklemeyi bi çözemedim bide işyerinden kısa süreli girebiliyorum hep :KK17:
kırmızı kıpkırmızı üzerine siyah desenli bayıldım bittim ona :KK66:
bide beyaz üzerine pembe çiçekli vardı onu aldım pamuk saten bambuların fiyatı daha pahalıydı aradaki farkı bilmiyorum ben ama :KK69:

bilgisayarının masa üstüne indırıp ersmı oradan dırek cevap yazdan ekleyebılıyosun :)

evet bamboolar 285 ti diğerleride 220 flndı sanrıım :) ama her şekilde çok uyguna geldı bu sekılde nevresımler:KK34:

kızlaar bugün cevahirdeydim. linens nevresimler bitmiş gitmiş:KK43: tek kişilikler kalmış genelde, bi de çok karışık desenliler. ben size tepe home'dan haber vereyim taç ürünleri %25 indirime girmiş nevresimler falan çok güzel ihtiyacınız varsa gidin görün derim. bunun yanında bi çok markada var ama şimdi neler olduğunu hatırlayamıyorum çünkü ben taçla ilgilendim:KK16:

bayanlar linenste ayın urunu olarak bazı banyo paspasları ve banyo setleri indirimde..
bereketli alısverisler :KK3:

linens ve taç da taç karta özel her 100tlk alışverişe 30 tl taç puan var:)))
ama kampanyalı ve ayın ürünü gibi fırsat reyonlarnda geçerli deil malesef bu bi dezavntaj:KK43:(

merhaba ben de uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı
çok faydalı oluyor..
bende duyduğum kampanyaları bundan sonra mutlaka paylaşıcam..
herkese sevgilerr

hanımlar mailime gelen kampanyayı aynen iletiyorum "Taçtan Kışa Hazırlık Kampanyası, TAÇ Yorganlarda İkinci Ürüne %50 İndirim" ihtiyacı olanlara duyurulur :KK6:

hanımlar sehirfırsatında bugunun fırsatı olarak şu kampanya var bilginize "Tefal’den Evidence Dört Parça Tencere Seti 451 TL Yerine 224,90 TL!"

herkese sevgiler..:KK42:

X