sipariş verdim çeyizimin ilk parçalarından olacaklar artık ufak tefek şeyler koyarım üzüldüm ama yaaneyse artık olan oldu teşekkür ederim yorumunuz içinn
çok teşekkür ederim duygum verdim siparişi bakalım merakla bekliyorum gelmesinicam değiller sanırım değil mi..
Ben de ilanını gördüm, almayı düşünüyorum. umarım iyidir. kullananlardan fikirlerini bekliyoruz
bimin mikrofiber yastıkları gelmişti geçenlerde, ondan almıştım, ama ben ucuz diye yatak örtüsünün süs yastıklarına koyarım diye düşündüm de aldım.. geçen gün poşetinden çıkardığımızda gayetde güzel yumuşacık kabarık görünüyordu, yani misafir yastığı olarak falanda kullanılabilir..
kızlar limango ya üyelik için başvuruyorum ama bi türlü geri dönmüyorlardavetiye falan mı lazım üyelik için çünkü üye olan bir arkadaşınızın e-postası falan diyo anlamadım gitti
Canım benim var üyeliğim istersen davet edeyim öyle dene.. Hem alışveriş yaparsan bende 10tl kazanırımmm.
çeyiz kızlaaarrım merhaba:79:
English home'da gelin seti alanlara 8 kişilik yemek takımı hediye
ben mağazaya gidemiyorum lakin gidebilenler ve gelin seti alacak olanlar bu kampanyaya mutlaka bakmalılar :82:
Eki Görüntüle 240736
Çeyiz Kız
Ben şimdi baktım Hisarda öyle bir kampanya göremedim.
O kampanya baya eski bir kampanyaydı. Şimdi tencere seti alana çaydanlık hediyelisi var.
Aslında olsaydı çok da iyi olurdu. Kaçırdığıma çok üzülmüştüm((((((((((((((([/QUO
ben mağazaya gittim dün..yeni düştü bu setin fiyatı dedi..onların yalancısıyım..ben daha önce görmemiştim
Ben şimdi baktım Hisarda öyle bir kampanya göremedim.
O kampanya baya eski bir kampanyaydı. Şimdi tencere seti alana çaydanlık hediyelisi var.
Aslında olsaydı çok da iyi olurdu. Kaçırdığıma çok üzülmüştüm((((((((((((((([/QUO
ben mağazaya gittim dün..yeni düştü bu setin fiyatı dedi..onların yalancısıyım..ben daha önce görmemiştim
Nerdeki mağaza acaba?