çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

sipariş verdim çeyizimin ilk parçalarından olacaklar artık ufak tefek şeyler koyarım üzüldüm ama yaa neyse artık olan oldu teşekkür ederim yorumunuz içinn

çok teşekkür ederim duygum verdim siparişi bakalım merakla bekliyorum gelmesini cam değiller sanırım değil mi..

ben bi tane anneme bi tanede kendime aldım cnm annem zeytin peynir ne varsa koyuyor içine. çorba artınca derin kaplara koyuyor. bulaşık makinesindede yıkadık hiçbişey olmadı. normalde kapaklarını atmayın makineye deniliyor ama biz attık hiçbişeyde olmadı. bence kullanışlı

çeyiz kızlaaarrım merhaba:79:

English home'da gelin seti alanlara 8 kişilik yemek takımı hediye
ben mağazaya gidemiyorum lakin gidebilenler ve gelin seti alacak olanlar bu kampanyaya mutlaka bakmalılar
:82:

http://ceyizkiz.blogspot.com

Son düzenleme:
Ben de ilanını gördüm, almayı düşünüyorum. umarım iyidir. kullananlardan fikirlerini bekliyoruz

ben gecen yıl almıstım, vakumlu posetteydi yani yuksekligini anlamıyorsunuz.

teerddutlu bir sekilde urune bakarken yanımdaki bayan aman komsum aldı posetten cıkınca cıkınca kabardı cok memnun kaldı diyip kapınca iki tane ben de aldım.

ama eve gelince o bayan kadar memnun kalmadım dogrusu benden soylemesi.

bimin mikrofiber yastıkları gelmişti geçenlerde, ondan almıştım, ama ben ucuz diye yatak örtüsünün süs yastıklarına koyarım diye düşündüm de aldım.. geçen gün poşetinden çıkardığımızda gayetde güzel yumuşacık kabarık görünüyordu, yani misafir yastığı olarak falanda kullanılabilir..

demekki benimkiler guzel cıkmadı bitek

kızlar limango ya üyelik için başvuruyorum ama bi türlü geri dönmüyorlar davetiye falan mı lazım üyelik için çünkü üye olan bir arkadaşınızın e-postası falan diyo anlamadım gitti

kızlar limango ya üyelik için başvuruyorum ama bi türlü geri dönmüyorlar davetiye falan mı lazım üyelik için çünkü üye olan bir arkadaşınızın e-postası falan diyo anlamadım gitti

Canım benim var üyeliğim istersen davet edeyim öyle dene.. Hem alışveriş yaparsan bende 10tl kazanırımmm.

Canım benim var üyeliğim istersen davet edeyim öyle dene.. Hem alışveriş yaparsan bende 10tl kazanırımmm.

canım o zaman davetini bekliyorum limango için ama nasıl olacak ki özel mesaj hakkım yok daha 100 mesajım dolmadığı için,sana mailimi nasıl göndereceğim..

arkadaşlarrrrr arçelikte mikrodalga fırınlar 171 tl den 100tlye düşmüşşş fikriniz olsun ben bugün bi tane aldım yarın elimde olacak inşallahh

günaydın
ben hep takkip ediyorum sizi
yazayım dedim
evim.nette
gürallar'dan cok güzel ve uygun fiyatta cay bardakları su bardakları ceşitleri var ve cidden cok uygun
ben bu ay sıkısık oldugumdan alamadım ama haberınız olsun dedım

wedding set çok güzel ama 600tl yemek takımı da düz krem rengi papatya modeli olanlardan..bugün bizzat gittim baktım ama alamadan çıktım çok pahalı geldi..

Jumbo 'da her 200 tl'lik alışverişe 100tl hediye kampanyası var..

Tantitoni'de 150 tl üzeri alışverişlerde toplam tutarın yarısı kadar hediye çeki kampanyası var..

Hisar Domino Tencere Seti + 3lü sahan seti 590 dan 390 a düşmüş..

Falan filan

Ben şimdi baktım Hisarda öyle bir kampanya göremedim.
O kampanya baya eski bir kampanyaydı. Şimdi tencere seti alana çaydanlık hediyelisi var.

Aslında olsaydı çok da iyi olurdu. Kaçırdığıma çok üzülmüştüm(((((((((((((((

evim.net te soley nevresim takımlarında kampanya var
hatta soley outlet bölümü bile var
kalitesini bilemiyorum :26:

kızlar arçelik tiryaki 117tl yerine 69 tl yarın son kampanyada.online sitesinde de alabilirsiniz ben bugün gittim aldım arçelikten. çaya beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…