çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben tek kişilik hiç almadım, dedim önce kendimizinkini halledeyim. hemen kalmaya misafir gelmeyeceğinden tek kişiliğe ihtiyaç olmayacak nasıl olsa :90:

ama şu takımın desenini çok beğendim yaa

Estiva

Çeyiz Kız

haha blogunada girdim :))) canım bende öyle ama ne bileyim alayım dedim başka yok zaten hemen söylim aynı obölümden sunset lila + cosmos mavi öbür modellerdende beğendim ama bnm öbür nevresimlerdeki çizgilerden var diye bakmadım :KK70: çok uyanığım yaa :KK47: senin kaç tane var nevresimin merak ettim :) :kk77:

arkadaşlar taç ın sitesinden nevresim aldım ayın 8 inde hala tedarik sürecinde yazıyorr kaç günd eulaşacak acaba ya :KK43:( sizinkiler ne durumdaa kızlarrrrr.kampanyadan yararlanayım demştimm:KK64:

arkadaşlar taç ın sitesinden nevresim aldım ayın 8 inde hala tedarik sürecinde yazıyorr kaç günd eulaşacak acaba ya :KK43:( sizinkiler ne durumdaa kızlarrrrr.kampanyadan yararlanayım demştimm:KK64:

ben iki tane sipariş verdim; gece yarısından sonra verdigim bu sabah itibarıyla elime ulastı :21:
diğerini ögleden sonra vermiştim o da bugun yarın gelir sanırım :) baya hızlılar bence :KK66:

kızlarrr daybuyday sitesindede ipekçe pike takımları 90 tl yerine 49 tl ye satılıyor:KK62::KK62::KK62:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

http://www.kadinlarkulubu.com/ev-te...imlari-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html

merhaba kızlar,linkini verdiğim topiğe uğrayıp bir göz atarsanız nevresim ve pike takımı tarzı şeylerde memnun kalınmayan markaları ve önerileri görebilirsiniz.çeyiz hazırlığındayken insana indirimler,kampanyalar çok cazip geliyor tabi ama sonradan pişmanlık yaşamamak için güvenilir markalardan alışveriş yapmanızı ve evliliğinize çok uzun zaman varsa biraz daha sabretmenizi öneririm.aldığınız her ürün için geçerli bu söylediklerim,çeyizde durdukça garanti süresi doluyor ve kullanıp da sorunlu olduğunu gördüğünüz takdirde bir hak talep etme imkanınız kalmıyor.çünkü hiçbir firma çeyizim için almıştım,daha yeni kullanmaya başladım gibi bir gerekçeyi kabul etmez...markalar konusunda da bu sitede inceleme yapıp ona göre karar verin,indirimde diye ihtiyacınız olmayan şeyleri almayın.az olsun ama kullanışlı,kaliteli ve uzun ömürlü olsun mümkünse...bir de gördüğüm kadarıyla hepiniz taç online'daki %30 indirimi çok cazip bulup yararlanmışsınız ama nakit parası olanlar ya da biriktirebilecek olanlar eminönündeki taç satan dükkanlara bakmalılar,nakitte %40-%50 arası indirim oluyor sitedeki fiyatlara göre.hiç pazarlık yapmasanız ve taksitle alsanız dahi o sitedekinden çok daha ucuz fiyat söylüyorlar mutlaka...hepinize iyi alışverişler:KK42:

1- tacdan aldğım ilk ürün yeni kargoda belki ulaşmıştır öbürleri hala tedarikte istanbuldanım :KK43: sanırım yoğunlar..

2- eminönünde o kadar nakit indirimi istesemde çoğu firma bahsettiğiniz indirimi yapmıyor.. o kadar ısrarla sorduğum halde.. hem bu fiyatlar benim işime çok yaradı ya kredi kartına taksit yaptım aynı fiyata.. bence güzeldi :KK70:

bnm de henüz kargom çıkmamış tedarik aşamasında:KK59:

http://www.kadinlarkulubu.com/ev-te...imlari-ilgili-tecrubelerimizi-paylasalim.html

merhaba kızlar,linkini verdiğim topiğe uğrayıp bir göz atarsanız nevresim ve pike takımı tarzı şeylerde memnun kalınmayan markaları ve önerileri görebilirsiniz.çeyiz hazırlığındayken insana indirimler,kampanyalar çok cazip geliyor tabi ama sonradan pişmanlık yaşamamak için güvenilir markalardan alışveriş yapmanızı ve evliliğinize çok uzun zaman varsa biraz daha sabretmenizi öneririm.aldığınız her ürün için geçerli bu söylediklerim,çeyizde durdukça garanti süresi doluyor ve kullanıp da sorunlu olduğunu gördüğünüz takdirde bir hak talep etme imkanınız kalmıyor.çünkü hiçbir firma çeyizim için almıştım,daha yeni kullanmaya başladım gibi bir gerekçeyi kabul etmez...markalar konusunda da bu sitede inceleme yapıp ona göre karar verin,indirimde diye ihtiyacınız olmayan şeyleri almayın.az olsun ama kullanışlı,kaliteli ve uzun ömürlü olsun mümkünse...bir de gördüğüm kadarıyla hepiniz taç online'daki %30 indirimi çok cazip bulup yararlanmışsınız ama nakit parası olanlar ya da biriktirebilecek olanlar eminönündeki taç satan dükkanlara bakmalılar,nakitte %40-%50 arası indirim oluyor sitedeki fiyatlara göre.hiç pazarlık yapmasanız ve taksitle alsanız dahi o sitedekinden çok daha ucuz fiyat söylüyorlar mutlaka...hepinize iyi alışverişler:KK42:

cnm çok haklısın ama biz çoğumuz çalışan bayanlarız ve eminönüne gidip mağazayı bulup bide üzerine pazarlık yapacak zamanımız inan olmuyor:26:

kaldıki pahalı bile almış olsak, yol yorgunluk ve taksitsiz alışverişi göz önünde bulundurunca ben aldığımız fiyatlara değdiğini düşünüyorum:KK42:

Son düzenleme:
istanbuldasın galiba o yüzden bukadar erken benim sipariş hala tedarikte gözüküyor :KK43:( daha bekleyecem galibaa

tatlım özelden mail yazmıssın ama özelden henuz cevaplayamıyorum. benim siparişlerim geldi, hangi ildesin o yuzden sana istanbuldan birazcık daha gec ulaşır sanırım merak etme :)

benimde taç sipariş şu an kargoda yarın muhtemelen elimde olur nasipse.

İstanbul, denizli gibi yerlerde bu tür tekstil havlu ürünlerini daha uyguna alabilirsiniz ama her ilde bahsedilen indirimler olmuyor maalesef.Mesela kütahya'da da porselenin binbir çeşiti ve ucuzu var ama işte olmuyor maalesef. ben tek kişilik nevresim takımını 45liraya aldım.ucuza geldiğini düşünüyorum
:KK6:

Hisar | Online Katalog

ben dün aldım bu çeyiz paketine, bir tanede kardeşime aldık gerçekten çok güzelllll :KK36:
fiyatıda çok uygun bence içeriğindeki ürünleri birebir gördüm çok kaliteli. zaten hisar çatal bıçak ve tencerede en iyisi bence
kaçırmayın derim... HİSAR katalog sayfa 7 deki kampanya... 141 parça 1.750. tl olanı aldım...

aldığım yer hisarın bayisi AYDOĞANLAR EV GEREÇLERİ
ADRESİ: GMK BULVARI NO: 7/C KIZILAY - ANKARA YKM' nin ordaki colin's in hizasında kızılaydan maltepeye giderken solda

çok mutluuuuuyummmm ya beğendiğim birşeyi alınca kendimi kaybediyorum valla :KK52:

BU KAMPANYADAN ALANLAR BANA HABER VERİN MUTLAKA BEKLİYORUM...

Son düzenleme:
ayrıca bugün markafonide ESSE nin ürünlerinde indirim var bi bakın derim :))

Son düzenleme:
X