çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bu arada ben bu 3'ünün modelini de beğenmedim, onuda söyliyim.. bu markaların hepsinde daha güzel modeller vardır.. birde karacayı çıkar aradan, diğer ikisi arasında kal derim ben.. karacanın kalitesine o para değmez.. birde ben bernardodan kemik tozu olanlardan almamıştım, kemik tozu olanların rengi hiç hoşuma gitmemişti.. şimdi olsa yine almazdım..

onu annem daha çok beğenmişti bende etkisinde kaldım sanırm ama yorumlarınızdan sonrada soğudum zaten çok çizgi çizgi, fazla düzenli desenleri sevmiorm sanırm:)

evet bardaklar güzelmiş ama, eğer düğüne daha iki yıl kadar bir süre varsa şimdiden alma derim ben, daha ne modeller çıkıyor ne modeller, hem kışın daha uygun kampanyalarda oluyor, onları takip edersin.. ben erken aldım ama o kadarda erken almamıştım, 7 ay kala falan almıştım.. hatta annemin yıllaaar yıllaar önce güral porselenden aldığı 12 kişilik yemek takımının yarısınıda, modelini beğenmediğim için anneme hediye ettim :KK1: yarısını yine günlük kullanmak için götüreceğim..

evet bardaklar güzelmiş ama, eğer düğüne daha iki yıl kadar bir süre varsa şimdiden alma derim ben, daha ne modeller çıkıyor ne modeller, hem kışın daha uygun kampanyalarda oluyor, onları takip edersin.. ben erken aldım ama o kadarda erken almamıştım, 7 ay kala falan almıştım.. hatta annemin yıllaaar yıllaar önce güral porselenden aldığı 12 kişilik yemek takımının yarısınıda, modelini beğenmediğim için anneme hediye ettim :KK1: yarısını yine günlük kullanmak için götüreceğim..

haklısın aslında ama o bardaklar günlük kullanmak için bile alınır bence ne bilm çok sevdm 2yıl sonra alıcak olsamda yine o tarz bişi alıcama eminm, saol yorumlarn için çok mersi:21:

haklısın aslında ama o bardaklar günlük kullanmak için bile alınır bence ne bilm çok sevdm 2yıl sonra alıcak olsamda yine o tarz bişi alıcama eminm, saol yorumlarn için çok mersi:21:

yok yok bardaklar güzel onlar modası geçebilecek bişey değil sade ve şık... ben yemek takımı için demiştim, kampanyaları indirimleri takip et ve değişik modellerede bak diye..

kızlar sohbete başka bi konuda devam etseniz.
indirimleri sürekli takip ediyorum.hatta bu konunun abonesiyim.her yeni mesajı indirim haberi diye bi heves açıp bakıyorum.ama iki sayfadır muhabbet ediyorsunuz.

$canvas.jpg

bi fırsat sitesinde canvas tablo saatler 40 tl yerinde 20 tl :KK51:

ölçüleri
yatay 30cm X 45cm
dikey 45cm X 30cm:KK42:

bernardo'da yemek takımı ve çatal kaşık setini beraber alana tutarın %50sini hediye çeki olarak veriyor :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bi sitede sarevin çift kişilik nevresimleri 73 tl yanında bide 2 tane mikrofiber yastık hediyeli:95:
pike ve yastığa ihtiyacı olanlar için uygun bi fırsat bence

hanımlar taç online alısveris sitesinde sitenin dogum günü sebebiyle tüm ürünlerde %30 indirim var
duyduk duymadık demeyyyyiiiinnnn :))) :KK36:

kızlar sağolun bende yararlandm ama birşey sorucam
ekru kahve poem bornoz setinden alan varmı ?
siparişi verdim ama şüpheye düştüm şimdi :) güzel mi ?

pissy sen bilirsinnn :)) bu tacın ranforce nevresim takımlarının kumaşları nasıl ?? tacda sitede %30 indirimle baya uygun fiyata geliyor çıldırmış gibi nevresim almak istiyorum şu an :KK52:

pissy sen bilirsinnn :)) bu tacın ranforce nevresim takımlarının kumaşları nasıl ?? tacda sitede 0 indirimle baya uygun fiyata geliyor çıldırmış gibi nevresim almak istiyorum şu an :KK52:

cnm hem taç hemde sarev kaliteli markalar. illa ki nette araştırırsan tüm markalar hakkında şikayetler oluyor. nevresim ihtiyacım olsa bende hiç düşünmeden alırdım. ama annem bir nevresim takımı daha görmeye dayanamaz :KK53:

benim bornoz ve hamam seti ihtiyacım var onlara bakınıyorum.

X