çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

linansin online mağazasında düz renk tek kişilik pikeler 39 çift kişilik pikeler 49 tl ye düşmüş.

Kızlar Esse de indirim var belli ürünlerde..3 lü vakumlu saklama kabı 52 TL den 19.90 a düşmüştü kaçırmadım aldım gerçekten çok kullanışlı :)

speed slicer ın piyasa fiyatını bilmiyorum ama ordaki pantolon askısından bende almıştım ama yakaladınyakaladın'dan almıştım, orda daha uygun fiyatı almayı düşünenlere duyurulur..

yakaladınyaladın da 34 parça mikrodalgaya derindorucuya girebilen saklama kapları 12.90tlymiş arkadaşlar.. almak istiyorum aslında ama güvenilir bir site mi burası?:KK34:

kızlar kızlar:KK66:
ykm nin online satış sitesinde kenwood marka elektrikli ev aletleri %50 indirime girmiş.ayrıca indirime kırmızı seri de dahil.meraklılarına kaçırmayın derim

yakaladınyaladın da 34 parça mikrodalgaya derindorucuya girebilen saklama kapları 12.90tlymiş arkadaşlar.. almak istiyorum aslında ama güvenilir bir site mi burası?:KK34:

cnm güvenilir bi site merak etme ben alışveriş yamıştım ordan. 2 gündede teslim ediyolar. o saklama kaplarından bende almıştım. oldukça iyi:KK8:

cnm bunlardan ben ikeadan aldım 9liraydı öyle göründüğü gibi kocaman değil minik kutular mikrodalgaya da girdiğini sanmıyorum hiç denemedim ama benimkinde mikrodalga için uygundur falan yazmıyodu. ayrıca kalitesiz ürünler kapakları bile kapanmıyo doğru düzgün.. benim fikrim tabi..

cnm güvenilir bi site merak etme ben alışveriş yamıştım ordan. 2 gündede teslim ediyolar. o saklama kaplarından bende almıştım. oldukça iyi:KK8:

çok teşekkür ederim duygum verdim siparişi bakalım merakla bekliyorum gelmesini :KK71: cam değiller sanırım değil mi..

cnm bunlardan ben ikeadan aldım 9liraydı öyle göründüğü gibi kocaman değil minik kutular mikrodalgaya da girdiğini sanmıyorum hiç denemedim ama benimkinde mikrodalga için uygundur falan yazmıyodu. ayrıca kalitesiz ürünler kapakları bile kapanmıyo doğru düzgün.. benim fikrim tabi..

sipariş verdim çeyizimin ilk parçalarından olacaklar artık ufak tefek şeyler koyarım üzüldüm ama yaa :KK50: neyse artık olan oldu teşekkür ederim yorumunuz içinn:KK71:

haftaya cuma bim aktüel ürünlerde 50x70 silikon yastık 4.25miş kızlarr:KK8:
tabi kalitesini bilemem ama bi bakmakta fayda var:KK51:

Son düzenleme:
X