çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

nevresim takımını mı iade ediceksin? hangisini aldın?

taç'ın bu indirimi sadece bugüne özel.

canım valla hepsi desem yeridir :KK70: nevresimlerde bakıorm baya indirime geliyor bornoz takımındada emin değilim :KK70: ay böyle çılgın çılgın bakıyorum siteye :))

225 tllik poem bornoz seti var 157 tlye geliyor bn onu aldım bak istersen ama içimede aman aman sinmiş değil sen beğendinmi ??

canım valla hepsi desem yeridir :KK70: nevresimlerde bakıorm baya indirime geliyor bornoz takımındada emin değilim :KK70: ay böyle çılgın çılgın bakıyorum siteye :))

225 tllik poem bornoz seti var 157 tlye geliyor bn onu aldım bak istersen ama içimede aman aman sinmiş değil sen beğendinmi ??

aynen bende fillik fillik bakınıyorum siteye gözüm dönmüş gibi :KK53:

bende Microcotton Mistral Aile Seti buna bakıyorum, alsammı acaba diye.

bide jua'nın var beğendiğim. Jua'da bambu özelliğide var ama Taç'ınkinde %100 pamuk diyo
:26:

$piknik2.jpg

$piknik3.jpg

kızlar 32 arça piknik seti böyle şıkda bir kutuda alayım mı işe yarar mı:KK64:

Son düzenleme:
canım güzel microtton ama estelleye bayılıormmm ama iade için uğraşamıcam :s o poemi almış oldum :))

estelle güzel ama çok düz gibi cnm ya. poem güzel bence estelleye göre. olmadı aldıktan sonra bulunduğun yerde taç mağazasından değiştirirsin başka beğendiğini. bi sor bakalım.

Eki Görüntüle 221339

Eki Görüntüle 221340

kızlar 32 arça piknik seti böyle şıkda bir kutuda alayım mı işe yarar mı:KK64:

hm pek cici görünüyor tabaklarıda var mı? kaç paraymış?

estelle güzel ama çok düz gibi cnm ya. poem güzel bence estelleye göre. olmadı aldıktan sonra bulunduğun yerde taç mağazasından değiştirirsin başka beğendiğini. bi sor bakalım.

hm pek cici görünüyor tabaklarıda var mı? kaç paraymış?

Özel tasarım 32 parça piknik seti
6 tabak
6 bardak
6 çatal, kaşık bıçak seti
2 büyük salata kasesi
Gıda ile temasa uygun sağlıklı PPR plastikten üretilmiştir.
Bakanlık onaylı sağlıklı üretim
10 tl cnm:KK34:

Özel tasarım 32 parça piknik seti
6 tabak
6 bardak
6 çatal, kaşık bıçak seti
2 büyük salata kasesi
Gıda ile temasa uygun sağlıklı PPR plastikten üretilmiştir.
Bakanlık onaylı sağlıklı üretim
10 tl cnm:KK34:

çok iyimiş fiyatı ihtiyacın varsa al bence :KK34:

hahaha hayırlı olsun bende tacın istilasına uğradım 550 tl cik :KK5: 1 bornoz 2 pike tak. 2 tek kişilik nevresim 2 çift kişilik aboooo evde yer kalmadı artık :KK35: %20 de puan kazandm :)) ama keşke baştan yapsaymışm 2 tane %20 kazancakmşm :KK50: aynen böle oldğum için :KK52:

hahaha hayırlı olsun bende tacın istilasına uğradım 550 tl cik :KK5: 1 bornoz 2 pike tak. 2 tek kişilik nevresim 2 çift kişilik aboooo evde yer kalmadı artık :KK35: de puan kazandm :)) ama keşke baştan yapsaymışm 2 tane kazancakmşm :KK50: aynen böle oldğum için :KK52:

oh ohh indirim sana bi hayli yaramış cnm :KK34: aldıklarını güle güle iyi günlerde kullan :nazar:

bi kalemde bi çok ihtiyacını karşılamış oldun.

evet canım yaa çok ihtiyacım vardı aslında evde vardı nevresimlerim fln ama olsun bir iki olmuyor :)) pike takımın birini annem kapcak hatta.. normalde 85 tl ama 60 a aldım taksitle birde :)) çok sevindirikim ya :KK54:

evet canım yaa çok ihtiyacım vardı aslında evde vardı nevresimlerim fln ama olsun bir iki olmuyor :)) pike takımın birini annem kapcak hatta.. normalde 85 tl ama 60 a aldım taksitle birde :)) çok sevindirikim ya :KK54:

ben tek kişilik hiç almadım, dedim önce kendimizinkini halledeyim. hemen kalmaya misafir gelmeyeceğinden tek kişiliğe ihtiyaç olmayacak nasıl olsa :90:

ama şu takımın desenini çok beğendim yaa

Estiva

Çeyiz Kız

kızlarrr daybuyday sitesindede ipekçe pike takımları 90 tl yerine 49 tl ye satılıyor:KK62::KK62::KK62:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
X