- 25 Şubat 2009
- 1.214
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım benm sağol :) ama karar veremedim yaa aldım şimdi hemen iade edip başka alayım diorm :S
ya bu indirimler ne zamana kadar suruyor bilen varsa onuda yazarsa çok daha makbule geçer :)
nevresim takımını mı iade ediceksin? hangisini aldın?
taç'ın bu indirimi sadece bugüne özel.
Anladım canım tskler...nevresim takımını mı iade ediceksin? hangisini aldın?
taç'ın bu indirimi sadece bugüne özel.
canım valla hepsi desem yeridir nevresimlerde bakıorm baya indirime geliyor bornoz takımındada emin değilim ay böyle çılgın çılgın bakıyorum siteye :))
225 tllik poem bornoz seti var 157 tlye geliyor bn onu aldım bak istersen ama içimede aman aman sinmiş değil sen beğendinmi ??
canım güzel microtton ama estelleye bayılıormmm ama iade için uğraşamıcam :s o poemi almış oldum :))
Eki Görüntüle 221339
Eki Görüntüle 221340
kızlar 32 arça piknik seti böyle şıkda bir kutuda alayım mı işe yarar mı
estelle güzel ama çok düz gibi cnm ya. poem güzel bence estelleye göre. olmadı aldıktan sonra bulunduğun yerde taç mağazasından değiştirirsin başka beğendiğini. bi sor bakalım.
hm pek cici görünüyor tabaklarıda var mı? kaç paraymış?
Özel tasarım 32 parça piknik seti
6 tabak
6 bardak
6 çatal, kaşık bıçak seti
2 büyük salata kasesi
Gıda ile temasa uygun sağlıklı PPR plastikten üretilmiştir.
Bakanlık onaylı sağlıklı üretim
10 tl cnm
çok iyimiş fiyatı ihtiyacın varsa al bence
çeyiz için düşünmüştüm ihtiyacım olur heralde yaa
hahaha hayırlı olsun bende tacın istilasına uğradım 550 tl cik 1 bornoz 2 pike tak. 2 tek kişilik nevresim 2 çift kişilik aboooo evde yer kalmadı artık de puan kazandm :)) ama keşke baştan yapsaymışm 2 tane kazancakmşm aynen böle oldğum için
evet canım yaa çok ihtiyacım vardı aslında evde vardı nevresimlerim fln ama olsun bir iki olmuyor :)) pike takımın birini annem kapcak hatta.. normalde 85 tl ama 60 a aldım taksitle birde :)) çok sevindirikim ya