çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar vatan bilgisayarda elektrikli ev aletlerinde %18 indirim varmış

gene de en iyisi anneler günü indirimini beklemek:80:

Arkadaşlar bingomibgo.comda roy king bone china nın bütün yemek takımlar 850 TL ye düşmüş. Ben de yemek takımımı bu markadan 900 e almıştım.

esse'deki %50 indirimi yazan olmus muydu
elektrikli cihazlar hariç tüm ürünler yarı fiyatına
ben celik döküm tencere aldım hani çok agır olanlar var ya güveç gibi kullanılabiliyormus daha lazzetli yemekler için.. normalde peşin fiyatı 149tl idi yarı fiyatına aldım, gerci takistli alınca birazcık üstü oluyor. indirim olmasa kesinlikle o parayı vermezdim ama indirim %50 olunca turuncu olanı kaptım. eve dönerken tencereyi ben tasıdım kapagını annem o derece agır yani :KK9:

neredeyse haftada 2-3 gun essedeyım evıme cok yakın odlugu için =)

Fıyatların hepsi resmen şişirme.. inanamadım .. cok severım esseyi hep esseden alırım aldıklarımı . ama bu sefer ındırım diye yazıp baya bi saçmaladılar..

cezvesı nromalde 35 tlydi bı gıttım 70 yazmıslar :) güya % 50 indirim..

çoğu şeyde bu böyle ama bazı seylerde gercekten ındırımı var ...

kızlar nişan için saat alıcaksanız sız veya esınız ıcın fark etmez suanda markafonıde marc ecko adlı markanın urunlerı var ve gercekten cok fazla ındırımlı 500 lıralık saatler 220 lıra fln

kızlar f&d nin kristal bardaklarını beğenenleriniz vardı. bugün carrefour da gördüm, 100cc f&d 12 parça çay bardak seti 20 tl idi. bnm beğendiğim model yoktu. promosyon yapmışlar,başka paşabahçenin renkli çay bardakları da vardı. f&d nin sadece bu modeli vardı
$f &d.jpg

kızlar f&d nin kristal bardaklarını beğenenleriniz vardı. bugün carrefour da gördüm, 100cc f&d 12 parça çay bardak seti 20 tl idi. bnm beğendiğim model yoktu. promosyon yapmışlar,başka paşabahçenin renkli çay bardakları da vardı. f&d nin sadece bu modeli vardı
Eki Görüntüle 176692

aa orda da mı girmiş indirime akşam ggidip bakayım canım teşekkürler
renkli altlık istiyorum da :KK61:

limango'da özdilek ürünleri indirimde

bir de emsan süzelle 3 lü tencere seti 95 ten 66,90 a düşmüş bende tencere eksik olsa kesin alırdım ama :KK1:

kızlar bugun vatan bilgisayarın sitesinde %25 indirim var...bende daha yeni öğrendim.

yarında tantitoninin sitesinde %15 indirim olacakmış akşam 22:00-02:00 arasında bilginize...

Son düzenleme:
kızlar bugun VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u da %25 indirim var...bende daha yeni öğrendim.

yarında Tantitoni'de mutfağınız için çook şey var. | Brabantia, Lock&Lock, Tescoma, Beka, Bormioli Rocco, Tiger, Piral, Regent de %15 indirim olacakmış akşam 22:00-02:00 arasında bilginize...

cnm vatanda %25 indirim sadece wordcarda özel var. başka türlü indirim yok

bide tantitoni de yarın akşam dimi indirim? zaten brabantia da falan zaten indirim vardı, yarın extra indirim mi olucak?

karacada indirim var 4lü tencere takımı 150 tl
ve kırmızı tabak takımı 24 parça 80 tl ye aldım ben :KK66:
ve kendi paramla aldığım ilk çeyizlerim :KK66:

kızlar trendyol da minimal nevresim takımlarında indirim var duyurulurr:92::92:
hemen tek kişilik nevresim takımlarını almalıyım:KK66:

Kızlar çeyiz için değil ama damatlık almayanınız varsa eğer damat twn de indirim var. 300 TL üzerine %30 indirim var ve her 100 tl alışverişee50 tl hediye çeki veriyorlar. bizim ayakkabı ve kemer bedavaya geldi :)30 nisana kadarmış bilginiz olsun

Kızlar öğlen Kervandan mesaj geldi.Gelen mesajı hemen sizinle paylaşıyorum.

Shopping fest'te son güne özel saat 20.00-24.00 arası 2. ürün hediye!
Kervan torium,capitol,beylikdüzü migros,sapphire,marmara forum avm'ler bugün sizleri bekliyor.

Ben malesef gidemicem:85:

internette çeyizevi adlı alışveriş sitesinde

mercury sahan 3lü set
monoco çaydanlık
monoco cezve seti
189.90 tl

anneler gününne özel kampanya yapmışlar bence gayet uygun kızlar
ihtiyacı olanlar ilgilenebilir.

X