çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Linens'te kampanya var, normalde 290 TL olan çift kişilik pamuk saten nevresim takımları 99 TLye geliyor, ben aldım bi tane, kız indirim 3 gün daha devam edecek dedi. internet mağazasında da var indirim ama mağazada daha çok desen var. ihtiyacı olan varsa baksın derim.

Linens'te kampanya var, normalde 290 TL olan çift kişilik pamuk saten nevresim takımları 99 TLye geliyor, ben aldım bi tane, kız indirim 3 gün daha devam edecek dedi. internet mağazasında da var indirim ama mağazada daha çok desen var. ihtiyacı olan varsa baksın derim.
Çok iyiymiş.. Ama internet mağazasında pek güzel modeller yok ya ben beğenemedim.. Mağazaya uğrayabilirsem bir bakıcam.. Teşekkürler :KK49:

migros ta züccaciye ürünlerinde 3 al iki öde kampanyası var kızlar.. gerçi züccaciye bir alana bir bedava veya yarı fiyatına düştüğü kampanyaların yanında 3 al 2 öde daha az cazip kalıyor ama.. benden haber vermesi

YKM'de bayağı indirim var, elektronik, züccaciye, vs. hemen hemen her şeyde.

kızlar madame cocoda bornoz+havlu+terlik takımları indirimli ama mağazasına gidip görmedim bakan var mı bornozların kalitesi nasıl sizce?

Dün aldım madame cocodan bornoz seti iyi bence yumuşak suyu çekişinin bilmemde iyi gibi duruyordu bakmanızda yarar var :KK54:

taç bambu bornoz takımları çok indirimde düşünen arkadaşlar baksın mutlaka ben aldım çok güzel cidden

Screenshot_2015-02-19-17-36-43.png

Arkadaşlar bu kampanya nasıl sizce?

Homend de kampanya var kızlar çaycı ve tost Makinesi alana kahve makinesi ile saç kurutma makinesi hediye

Karacanin tam set ( yatak ortusu/nevresim takimi/battaniyesi) WİNTER SERİSİ... su an güzel indirimde 650 tl den 499 tl ye almistim su anda 400 tl civarinda.. Cok kibar duruyor özellikle pudra pembesi.. İhtiyaci olanlar bir gorun derim...

Eklentiler

• unnamed (11).jpg
    unnamed (11).jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 189
kızlar kadınlar günü kapsamında küçük ev aletlerinde migros-tansaşlarda %25 indirim olduğunu duydum ama henüz kendim gidip bakamadım

X