çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

dün başlamış olan a101 kampanyasından bugun çift kişilik nevresim takımı aldım 29.90 liraya. markası iyi degil acıp baktım pamuklu gibi gorunuyor ama dokuması sıkı degil. ancak 30 liraya nevresim takımı sonucta 1 yıl kullanıp yırtılsa bile kullanılır geldi bana acıkcası.
vestel corbacım vardı sanırım 79 lıraydı. buz kırma ve milkshake yapma ozelligi de mevcutmuş. sevgilim alalım dedi ben corbacım olayını mantıklı bulmadıgım zaten kendım de corba yapabıldıgım ıcın yer kaplar bı de pıyasa arastırması yapmadık fıyat bılmıyoruz dedıgım ıcın almadık. :KK70:
bı de +50 yaşındaki hanımlarımız eger ucuz ve cok faydalı bır sey olsaydı dun baslamıs olan kampanyadan bugune 3 tane stok bırakmazlardı dıye dusunduk :KK52:
gural porselen 6 kısılık fıncan ve tabak setı 10 lıraydı. ancak cok desenlı bısey degıl duz beyaz. ve kabartmaları vardı sevgılım begenmedı ben ıdare eder dedım almadık ama alınabılır. sadeydi.

arkadaşlar 1v1y sitesinde de çok güzel indirimler var esse tencereler keramika porselenler farklı markaların uyku setleri:21:

şok marketlerde sanırım 20 mayıs'a kadar olan indirimde güral porselen düz beyaz, kenarları baklava deseni gibi olan servis-yemek-tatlı tabağı ve kaseleri 2 liradan satılıyor. ben 4. mağazada buldum geçen hafta, günlük kullanım için değerlendirebilirsiniz.

englishhome da butun nevresımlerde %50 var yakalayın. sıtesınde de bır kac gun daha kargo bedava ben hemen kaptım bı tane daha nevresım ancak yastıgını almadım henuz ındırımı beklıyorum :KK1::KK52:

Kizlar emsanshop uye olanlara 150 tl uzeri gecerli 30 tl indirim ceki veriyor. Bugun son gunuymus. Bir de Koctas internet magazasinda haftasonuna ozel 100tl uzeri gecerli 15tl indirim verriyor. O da bugun son.

ben bütün çeyiz sitelerine üyeyim :) sürekli mail geliyor kampanyalarla ilgili uygun bulduğumu alıyorum.
işte bi kaç örnek site;
...........
evleilgili.com
dekoreko.com
perabulvarı.com

benim takip ettiğim ev tekstili sitesi

tekstilshop ve evmanya.com tavsiye ederim fiyatları çok iyi ve marka ürünler satıyorlar

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,trendyol sitesinde çok uygun pike takımları var bakın derim üstelik %100 pamuk beğendiğim bir kaç modelide ekliyorum hepsi güzel olunca kararsız kaldıım😁kutularıda çok şık tam çeyize koymalık😊 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402593922.772794.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402593942.081783.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402593957.615133.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402593974.890044.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402593992.317976.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402594006.291460.jpg

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cucinox küçük ev aletleri morhipoda 50 tl lik hediye çeki veriyo.. az önce çok amaçlı pişiricisini 129 tl aldım

Son düzenleme:
kızlar evin kapısında bulduğum broşürü atıyım istedim markaların ürünlerini uygun fiyatta bulabileceğimiz yazıyor..

Eklentiler

• $page.jpg
    $page.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 64
Hime sweet homes, English homes, karaca, Portland da indirim var % 50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de Falezde gördüm, ramazan için indirimleri var kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
X