- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.460
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar hepsiburadadaki arzum marka servis seti ve rende kampanyasını kaçırmayın pişman olursunuz :) bugün geldi ürünlerim hem anneme hem çeyizime aldım gerçekten çok kaliteli o fiyata göre mutlaka bakın
bende aldım canım haber verdiğin için teşekkürlerbayanlar hepsiburadadaki arzum marka servis seti ve rende kampanyasını kaçırmayın pişman olursunuz :) bugün geldi ürünlerim hem anneme hem çeyizime aldım gerçekten çok kaliteli o fiyata göre mutlaka bakın
rica ederim kızlar güzel günlerde kullanalım :)
memnun kalıp kalmadığımızı merak edenlere anlatayım hemen. anneme de aldım aynılarından ve kullanmaya başladık servis setinin çeliği gayet iyi duruyor hafif falan değil gayet sağlam saplarının kaymaması da çok güzel. duvara bile astık çok cici :) 3 yıl garanti yazıyor garanti belgesi de kutuda sanırım özel bi kampanya yaptılar da indi fiyatı yoksa bu fiyata inmezdi..
rendeyi de kullandık 4 aparatı var istediğiniz gibi takıp kullanıyorsunuz. beni cezbeden tarafı tencereye kaseye vs oturtulabilmesi ben çok memnun kaldım
rica ederim kızlar güzel günlerde kullanalım :)
memnun kalıp kalmadığımızı merak edenlere anlatayım hemen. anneme de aldım aynılarından ve kullanmaya başladık servis setinin çeliği gayet iyi duruyor hafif falan değil gayet sağlam saplarının kaymaması da çok güzel. duvara bile astık çok cici :) 3 yıl garanti yazıyor garanti belgesi de kutuda sanırım özel bi kampanya yaptılar da indi fiyatı yoksa bu fiyata inmezdi..
rendeyi de kullandık 4 aparatı var istediğiniz gibi takıp kullanıyorsunuz. beni cezbeden tarafı tencereye kaseye vs oturtulabilmesi ben çok memnun kaldım
10 temuza kadar migroslarda pasabahce ve borcam urunleri 1 alana 1 bedavaymis kizlar. Ama 2 ser 2 ser fis kestirin yoksa pahalilarin fiyayi gecip ucuzlar hediye sayiliyor
Bende Çok teşekkür ettim
Sayende bende çeyizime ekledim hemen
Hemde yanında başka cicilerle
Eki Görüntüle 1184113 Eki Görüntüle 1184114 Eki Görüntüle 1184115 Eki Görüntüle 1184116 Eki Görüntüle 1184117
saol canm paylaştığın için gerçekten çok uygun hele rendenn gerçek fiyatı 40 lira falan başka sitelerde
kızlar migros paşabahçe ve borcam indirimini haber veren arkadaştan Allah razı olsun bi sürü şey aldım hem kendime hem annecime.. hepsiburada.com daki arzum rende ve servis seti alan arkadaşlar memnun kaldınız mı?
kızlar bi de madam coco'da çarşaflar indirime girmiş
Çok teşekkürler bugün gittim bir sürü şey aldım, aklım da kaldı daha..
Bende Çok teşekkür ettim
Sayende bende çeyizime ekledim hemen
Hemde yanında başka cicilerle
Eki Görüntüle 1184116 Eki Görüntüle 1184117
kızlar 23-29 Temmuz arasında şok markete cupcake desenli ürünler geliyor fiyatlar da güzell ilgilenenlere..