Kızlar Aldido.com adresinden yaptığım alışveriş sonucunda bana eksik ürün göndermeleri ve belirttikleri tarihte hala ürünü tedarik edememeleri nedeniyle ürünlerimi iade ettim. Cuma benim gönderdiğim ve cumartesi ellerinde olan ürünler için ana paramı pazartesi yatıracaklarını söylediler bir gün boyunca bekledim yatırmadılar. Salı günü tekrar başvurmak zorunda kaldım ve bana onların bankalarında hesabım var ise havale yapabileceklerini söylediler. Yok dedim kredi kartıma iade yapın dedim. Yaptık dediler ama bankamı aradığımda böyle bir işlemin hiç görülmediği belirtildi.
Hala bana parayı yatırdık diyorlar ama benim bankamda görünmüyor. Bankanıza sorun dedim. Havale yapsaydınız hemen alırdınız kredi kartına yatırın dediğiniz için 20 iş gününe kadar beklemeniz gerekebilir sabredeceksiniz diyorlar. Ben başka sitelere iade yaptığımda anında param iade ediliyor. Burada böyle bir sorun yaşadım. Paramı ödemiyorlar bir de bana akıl veriyorlar. Her seferinde de ben arıyorum kendileri asla bilgi vermiyorlar zorla iş yaptırmaya çalışıyorum. Çok üzücü!