çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

evtekstilibul.com | evinizin dnyas burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. Birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. Bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.

$TC4106_2.jpg $YENİİ.jpg farklı renklerde örtüleride var

Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.

ÇOOOK teşekkür ederim tatlım, bu haberi verdin ve sayende taç'ta çok beğendiğim yatak örtüsünü aldım biraz önce.. daha iki gün önce taç mağazasına gittiğimde beğenmiştim ve fiyatı 185 tl'di. %30 indirim yapmışlar şimdi 130 tl e aldım :))) :KK62: :KK62: :KK62:

kızlar bernardoda harika şeyler var yemek takımı, çatal kaşık, düdüklü tencere, çelik tencere, çeyiz çaydanlık ve cezve takımı 1495 ile 1895 arasında değişiyo bnm çok hoşuma gittiler yaa :KK52:

evet canım. harika şeyler var. benim de tavsiyemmm :KK9:

ÇOOOK teşekkür ederim tatlım, bu haberi verdin ve sayende taç'ta çok beğendiğim yatak örtüsünü aldım biraz önce.. daha iki gün önce taç mağazasına gittiğimde beğenmiştim ve fiyatı 185 tl'di. %30 indirim yapmışlar şimdi 130 tl e aldım :))) :KK62: :KK62: :KK62:

o yatak örtülerini bende çok beğendim hangi rengini aldın lemlem07 bu arada iyi günlerde kullan:)

o yatak örtülerini bende çok beğendim hangi rengini aldın lemlem07 bu arada iyi günlerde kullan:)

teşekkür ederim, sende güle güle kullan. ben gümüş rengini aldım o pullu olanların, mağazadada gümüş ve siyah olan hoşuma gitmişti zaten..

ya bide şimdi masa örtülerine baktımda aynı sitede onlarda da %25 indirim varmış, fıstık yeşil olan çok hoşuma gitti, ben mutfağımada hep fıstık yeşili aldım zaten, ama daha ortada mutfak masam falan olmadığı için ölçülerini bilmiyorum, hadi yinede alayım dedim ama onlarda bide 5.5 tl kargo ücretide var. önceden bakmış olsaydım yatak örtüsüyle beraber alırdım.. :44:

kızlar daha önce o siteden iki defa alışveriş yapan biri olarak oraya sık sık bakmanızı tavsiye ederim çok güzel indirimler olabiliyor. daha önce bir yorgan, iki tane de çift kişilik pike takımı aldım.

kızlar bende paylaşayım urfadayım ben.burdaki jumboda tüm parçaların olduğu çeyiz setleri varya hani tam ayrıntılarıyla hatırlamıyorum ama hani 200 bilmem kaç parça işte tencere,tava takımı (çelik),12 kişilik porselen yemek takımı,çkb takımı tam emin değilim ama sanırım çay setide var böyle set halinde işte 1995 tl ayrıca 6 kişilk yemek takımıda hediye haber vereyim dedim kızlar belki sizin oralardaki jumbolardada vardır :KK16: :KK16:

OUTLET | nevresim takmlar, saten, ranforce nevresimler, nevresim | Nevresim, Nevresim Takmlar ,Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Sarev nevresim takmlar, ta yatak rtleri, Pike Takmlar, havlu, bornoz,

bu sitenin outlet bölümünde de taç markası başta olmak üzere bazı markalarda indirim var.taç ın sadece yatak örtüleri değil nevresimleri de indirimli:KK34:

kızlar oturduğunuz şehirde taç mağazasının outlet mağazası var mı onu araştırın. ben antalyada oturuyorum burda öyle bir mağaza var, mesela pamuk saten nevrsim takımlarını ben 60 tl ye falan almıştım. outlet oldukları için defolu diye geçiyor defosunu da söyleyeyim; mesela bi nevresim takımının çarşafında defo varmış, ona başka takımın çarşafını koymuşlar ama uygun renkte, aynı çarşafın yastık kılıflarından da koymuşlar, tabii yine pamuk saten. ben birçoğunu inceledim ve 3 tane aldım.. çok hesaplı oldu.. abeste durmuyor, zaten tek tek açıp inceleyip alabiliyorsunuz. değiştirdikleri çarşaflarda taçın kendi çarşafları olduğu için nevresiminde olan bi rengin aynısından çarşaf koyuyorlar. sadece gerçek takımındaki çarşaf olmuyor ama yine takım oluyor :KK66: :KK66:

Kızlar Jumbo internet sitesini güncellememiş. Oradaki kampanya şu an pek geçerli değilmiş.
Ben daha dün aşağıdakileri aldım:

2 cezve
1 sütlük
4 tencere (metalix) - fırına girebilenlerden
12 kişilik çatal bıçak kaşık (mat-parlak olanlardan ama büyük baklava desenli)
12 kişilik çay takımı içinde şekerlik, çay bardakları, çay tabakları, tepsi dahil. (yalnız limonluk,maşa, limon çatalı eksik-olsaydı iyi olurdu ancak maşa mesela ayrı satılmıyormuş. Limonluğu sonraya bıraktım-olmasa da olur)
1 çaydanlık

Jumbo'da alınca da toplamına 2800 aldılar ki çatal bıçak, tencereler ve çay tabakları/bardakları en pahalı olanlarındandı. Biraz pahalı ama kampanyadakiler kalite açısından iyi gelmeyince dükkanda bu tür bir indirime gittiler. 1 sütlük bedavaya geldi. Çay setinin ve tencerelerin fiyatının yaklaşık %10unu aldılar, çaydanlıktan da %10 indirim yapıldı. Bir de toplamdan bir miktar düşüldü.

Bunun yanısıra seçili porselenler ve yine onların seçtikleri çatal bıçak takımı da (12 kişilik) , 6 kişilik çay seti ile geliyor (çaydanlık hariç).. yalnız porselenler bone china değil ve sonuçta çay seti alacaksanız bir daha takımın geri kalanını bulamama şansınız olacak. yani el mahkum 6 tabak ve bardak alacaksınız büyük ihtimalle ekstradan. Bu arada onların seçtikleri bardaklar olacak ki bir ihtimal benim gibi beğenmeyebilirsiniz.. yine fark ücret alacaklar. Böyle hesapladık..daha pahalıya geldi.

Bir de dipnot olarak: Jumbo'daki bayanın tavsiyesi çatal ve kaşıkları seçerken ucunun sivri olmaması ki bulaşık makinesinde dışarı taşıp yıkanırken zarar görmesin.(ucu derken tutma yerinin tarafı)

Bilgilerinize :)

kızlar oturduğunuz şehirde taç mağazasının outlet mağazası var mı onu araştırın. ben antalyada oturuyorum burda öyle bir mağaza var, mesela pamuk saten nevrsim takımlarını ben 60 tl ye falan almıştım. outlet oldukları için defolu diye geçiyor defosunu da söyleyeyim; mesela bi nevresim takımının çarşafında defo varmış, ona başka takımın çarşafını koymuşlar ama uygun renkte, aynı çarşafın yastık kılıflarından da koymuşlar, tabii yine pamuk saten. ben birçoğunu inceledim ve 3 tane aldım.. çok hesaplı oldu.. abeste durmuyor, zaten tek tek açıp inceleyip alabiliyorsunuz. değiştirdikleri çarşaflarda taçın kendi çarşafları olduğu için nevresiminde olan bi rengin aynısından çarşaf koyuyorlar. sadece gerçek takımındaki çarşaf olmuyor ama yine takım oluyor :KK66: :KK66:

canım outlet mağazasını da biliyorum ama herkes oraya gidemiyor,o yüzden bu linki paylaştım.onlar kadar ucuz olmasa da yine iş görür bi indirim:KK61:

Evtekstilibul.com | Evinizin Dnyas Burada adlı bi sitede taçın yatak örtüleri %40 inidirimli. Taçın kendi sitesinde 165 tl olan yatak örtüleri bu sitede 98.90 tl. birde 185 tllik yatak örtüsü 129.90 tlye düşmüş. bence oldukça uygun bakmanızı tavsiye ederim.

Canım teşekkür ederim, beğendiğim yatak örtüsünün her rengi kampanya da bir benimki TAÇ sitesiyle aynı fiyat :KK43:

konu outletten acılmısken, ben de kozyatagı optimumda sarevden aldım saten nevresim takımı
orda bazen outlet ürünler oluyormus ama herzaman degil.
benim aldıgım nevresim takımı normalde 140mıydı 160mıydı neydi ben 69tlye aldım hem de 4 taksit.
defosu da normalde nevresiminin orjinalinde bastan asagı beyaz bir desen daha geciyor sutun seklinde o yokmus (olmasa da güzel) ve normalde 4 yastık kılıfı varken bunda 2 tane vardı. ama o kadar yumusak ki :KK16:. zaten dükkana öylesine bakmak için girmiştim, teşir ürününe dokundugumda cok begenmiştim. hem de uyguna geldi, tavsiye ederim yolunuz düşerse ugrayın.

valla bende özdileğin mağazasından aldım nevresim takımı outlet mağazası..kendim içinde kullanabiliirm ama dha çok misafir için düşünerek aldım çift kişiliğini 35 tl ye almıştım çok uyguna geldi...tutulmayan desenlermiş o yüzden ama misafir için yeter ne olacak...hepsi de açık renk zaten renk solası da olmaz..

Merhaba bayanlar konunuzu içeriği nedeniyle sabitliyorum
İyi paylaşımlar

Not: Link vermek yasaktır lütfen bunu unutmayın.

Yani arkadaşım mesaj yazılmasa bile konuya çeyiz bölümünde her sayfanın başında yer alacak demek

hımm iyi olmuş öyleyse teşekkürler :)
ama kampanyaları buraya yazan fazla yok, 2011 gelin adayları konusuna yazıyorlar, çok fazla sohbet olduğu içinde görünmüyor, her yazılana tek tek bakmak gerekiyor, buraya yazsalar daha iyi olur aslında...

X