- 14 Mayıs 2010
- 899
- 10
n11 sitesinin dağıttığı 50tl lik çeklerden satın alarak philips gc 4870/22 marka ütümü 155tl ye, anneme de fissler 6lt vitaquick modeli 165tl ye almış oldum.. çekler hala forumlarda satılıyor almak isteyenler acele edin son geçerlik tarihi 31 ağustos Eki Görüntüle 789497 Eki Görüntüle 789498
Merhaba arkadaşlar, çeyiz indirimi değil ama Morhipoda muhteşem indirim kampanyasında 2 ürün ve fazlasını alana sepette %50 +%40 indirim var. Birçok ürün bitmiş ve hala faklı ürünler var ihtiyacınız olan birşey varsa uyguna gelebilir.
canım hangi kampanyada bu anlamadım herhangibir ürünü seçip eklesek 2 3 tane direk indirim yapıyormu, bide morhipo özel indirim klübü var ya o yüzden kafam karıştı morhipo anasayfayamı bakalım
canım baktım da ona 500 tl ve üzeri alısverişlerde diyoKızlar hepkalite sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç? Bir ürün ararken karşıma çıktı. Üye olursan 50 tl indirim kazanıyorsunuz. Üye oldum ama pek inandırıcı da gelmedi niyeyseİndirim de kazandım ama alışveriş yapsam mı emin olamadım, çok da uygun fiyatları
canım baktım da ona 500 tl ve üzeri alısverişlerde diyo
karacada 30 parçalık çkb takımı 90 tl olması lazım gecen gün görmüştüm. almayı düşünüyorum maaşımı alıp