çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar merhaba,
hafta sonu maltepe carrefour'daki esse mağazasında %50+%50 indirim vardı. görmeniz lazım kasanın kuyruğu taa mağazanın dışına çıkıyordu:)
herkes kapış kapış ne bulursa almış:)
bende fırsattan istifade seramik tencere takımı+ bir seramik tencere+ iki katlı bulaşık sepeti+ bambu salata kasesi+ 3lü kase+ kek kalıbı+ 3lü cam saklama ve fırın kabı bide aklıma gelmiyor henüz bir kaç parça mutfak eşyası hepsine 283 TL verdim kredi kartına taksit imkanı da yaptılar..çok karlı bir alışveriş oldu benim için, her şey çok indirimliydi şuan devam ediyor mu kampanya bilmiyorum ama isterseniz bir bakıverin:)

Bimde aktüel ürünlerde bu hafta balık tavası falan var. Ben alıcam bi göz gezdirin bence..

Merhaba arkadaşlar, çeyiz indirimi değil ama Morhipoda muhteşem indirim kampanyasında 2 ürün ve fazlasını alana sepette %50 +%40 indirim var. Birçok ürün bitmiş ve hala faklı ürünler var ihtiyacınız olan birşey varsa uyguna gelebilir.

canım hangi kampanyada bu anlamadım herhangibir ürünü seçip eklesek 2 3 tane direk indirim yapıyormu, bide morhipo özel indirim klübü var ya o yüzden kafam karıştı morhipo anasayfayamı bakalım

canım hangi kampanyada bu anlamadım herhangibir ürünü seçip eklesek 2 3 tane direk indirim yapıyormu, bide morhipo özel indirim klübü var ya o yüzden kafam karıştı morhipo anasayfayamı bakalım

canım özel indirim klübünde muhteşem kampanya yazan bölüm. 2 ve fazlası ürün alırsan o kampanyadan sadece %50+%40 indirim yansıyor sepete

Kızlar markafonide kütahya porselen indiriminde diana 6 kişilik yemek takımı 89,90 ilgililere duyurulur.

Kızçelerim hepimizin ayılıp bayıldığı ikea tepsi benim almış olmama rağmen hala gözümün olması :) bu tepsi varya 29 eylül ümraniye ikea da 12.99 tl benden söylemesi

Kızlar hepkalite sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç? Bir ürün ararken karşıma çıktı. Üye olursan 50 tl indirim kazanıyorsunuz. Üye oldum ama pek inandırıcı da gelmedi niyeyse İndirim de kazandım ama alışveriş yapsam mı emin olamadım, çok da uygun fiyatları

kızlar markafonide indirim falan yokmu yaa ?? kargo bedava kodları falan oluyordu yokmu artık onlar bilgisi olan varmı ?

Kızlar tchiboda 2-8 Ekim arası kargo bedava. Çeyizlik eşya veya indirimli ürünlerden alabilirsiniz.

canım baktım da ona 500 tl ve üzeri alısverişlerde diyo

karacada 30 parçalık çkb takımı 90 tl olması lazım gecen gün görmüştüm. almayı düşünüyorum maaşımı alıp

english home internet sitesinde masa örtüsü, runner, peçete, havlu gibi ürünlerde %50 indirim var kızlar.
100 lira ve üzeri kargo bedava, 200 lira üzeri sipariş verene de homend ekmek kızartma makinesi hediyeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…