bak bak 50 yıl garanti veriyor ya birde yakınsa mağazasından gidip al az da olsa indirim yapıyolarkesin bakayım nehire baya öneren oldu, teşekkürler :)
bak bak 50 yıl garanti veriyor ya birde yakınsa mağazasından gidip al az da olsa indirim yapıyolar
canım zaten mağazadan kastettiğim bayilerdi mağazası yok malesef ve aynı garantiyi veriyorlar birazda pazarlık yap iyi bir fiyata alabileceğini düşünüyorum50 yıl mı, süpermiş. ankarada yaşıyorum mağazalarına baktım ama yok, bayilikleri var kendi mağazaları yokmuş, yine de aynı garantiyi verirler mi acaba? kızılaya gidince bakayım
canım zaten mağazadan kastettiğim bayilerdi mağazası yok malesef ve aynı garantiyi veriyorlar birazda pazarlık yap iyi bir fiyata alabileceğini düşünüyorum
mutlu güzel günlerde kullan canım ben can cananı çay kaşığı değilde dondurma için istiyorum kahve kaşığı diye geçiyor olurmu kimerhaba kızlar... bende nehirden londra ve paris modelimi 2 takım aldım (12 kişilikten) 350 tl
eee nedir olurda can canan çay kaşığı olmazmı? güzel ve karlı alışveriş olmuştu benim için.. kalitesine güvenim sonsuz...
mutlu güzel günlerde kullan canım ben can cananı çay kaşığı değilde dondurma için istiyorum kahve kaşığı diye geçiyor olurmu ki
kızlar çeyiz seti almayı düşünüyorum ama hangi markayı tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım
Canım ben set almadım ama hisarın çeyiz setlerinin iyi olduğunu duymuştum.
bütçene bağlı bişey.. belki setleri beenmeyebilirsin ayrı ayrıda bakıp hesaplamanı tavsiye ederim..
Allah kolaylıklar versin yolun başındasın sanırım...
kızlar çeyiz seti almayı düşünüyorum ama hangi markayı tavsiye edersiniz çok kararsız kaldım
canım bnde cok kararsızım cogunlukla alma düğüne yakın alırsın çabuk değişio daha güzel takım desenleri ve kampanyaları geliyo dediler. bi yandan da alim dursun diyorumbilemedim ben de
aynen bende canım ya neredeyse daha 2 sene var düğüne ama ben şimdiden almak istiyorum hazır bulunsun düğün zamanı sıkışmayayım diye
yatak örtüsü pike aldım oyle basladım sen de oyle yapabilirsin canım. onlarda pahalı bence.
sahsen pike takımım yanlıs hatrlamıosam 680 e aldım
baya pahalıymış canım ya bende hisarın teflon tencere takımını aldım bide nevresim takımı bi kaçta ıvır zıvır çok kararsız kalıyorum ne alacam diye. benim kayınvalide de boşver sadece çok hoşuna giden şeyleri al kalanını birlikte alırız demişti ama ben hepsini kendim alıyım diyorum
baya pahalıymış canım ya bende hisarın teflon tencere takımını aldım bide nevresim takımı bi kaçta ıvır zıvır çok kararsız kalıyorum ne alacam diye. benim kayınvalide de boşver sadece çok hoşuna giden şeyleri al kalanını birlikte alırız demişti ama ben hepsini kendim alıyım diyorum
değişmeyecek seyler daha mantıklı gibime gelio bnım de. kampanyaları cok ıyı arastr cnım anladım ki bu iki binle önemli bi çeyiz kısmını almak istiyosun