çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

aaa neden öyle diyorlar ki, ben iyice araştırayım sağol uyarın için markofoniye de bakayım :KK34:

kuzenim geçen yıl mayısta evlenmişti. karacadan almıştı her şeyini. çatal bıçak takımları kararmaya başlayınca mağazaya götürdüklerinde bunlar bulaşık makinesine koyulmaz demişler şaka gibi :KK53:
bu devirde bulaşık makinesine konmayan çatal bıçak takımı mı kaldı :KK37:
zor da olsa değiştirmişlerdi, kuzenim kimseye tavsiye etmiyor doğal olarak.

aaa neden öyle diyorlar ki, ben iyice araştırayım sağol uyarın için markofoniye de bakayım :KK34:

sakın sakın. karacanın herşeyi güzel ama çatal bıçak çaydanlık vb Çelik ürünleri gerçekten iyi değil. bende çeyizimde bakıyordum. teyzem dedi ki; sakın alma ben kullandım 2 ay içinde paslanma oldu dedi.
sonra annem inat edip kendine yani evimize çaydanlık aldı karacadan. kızlarrrr ister inanın ister inanmayın koca Çelik çaydanlık paslandı. götürdük bir sürü laf bir sürü bıdı bıdı yaptılar. aradan o kadar uzun zamanlar geçti ki...
önce tadilat dediler sonra ben kabul etmedim bir sürü kavga kıyamet insanın sinirini bozuyorlar.
o yüzden kesinlikle karacadan Çelik ürün almayın derim. ama mesela günlük yemek takımlarımı bende ordan aldım ve çok güzeller. ama No Çelik :)

kuzenim geçen yıl mayısta evlenmişti. karacadan almıştı her şeyini. çatal bıçak takımları kararmaya başlayınca mağazaya götürdüklerinde bunlar bulaşık makinesine koyulmaz demişler şaka gibi :KK53:
bu devirde bulaşık makinesine konmayan çatal bıçak takımı mı kaldı :KK37:
zor da olsa değiştirmişlerdi, kuzenim kimseye tavsiye etmiyor doğal olarak.

öyle çatal kb takımı mı olurmuş, makinede yıkanmayacaksa ne diye alayım, peki tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

sakın sakın. karacanın herşeyi güzel ama çatal bıçak çaydanlık vb Çelik ürünleri gerçekten iyi değil. bende çeyizimde bakıyordum. teyzem dedi ki; sakın alma ben kullandım 2 ay içinde paslanma oldu dedi.
sonra annem inat edip kendine yani evimize çaydanlık aldı karacadan. kızlarrrr ister inanın ister inanmayın koca Çelik çaydanlık paslandı. götürdük bir sürü laf bir sürü bıdı bıdı yaptılar. aradan o kadar uzun zamanlar geçti ki...
önce tadilat dediler sonra ben kabul etmedim bir sürü kavga kıyamet insanın sinirini bozuyorlar.
o yüzden kesinlikle karacadan Çelik ürün almayın derim. ama mesela günlük yemek takımlarımı bende ordan aldım ve çok güzeller. ama No Çelik :)

çok kötü olmuş yaa, çok sağolun hepiniz de uyardığınız için çaydanlığı da oradan düşünmüştüm şuan iptal fikirlerim :KK34:

kızlar bugun bim den aldım ben ceyizlik almadım ama 12 tane alınıp konulabilecek güzel bişe paylasım dedim 6 bardak 7 lira üstelik :KK34: :KK55:
$35_buyuk_330x280_AKTUEL bardak.jpg

bende fikrimi yazayım dedim ben günlük kullanım için nehir marka alacağım
50 yıl garanti veriyor fiyatı da uygun (diğerlerine nazaran)
ablam 13 senelik evli günlük kullanıma nehir marka takımı var ve birkaç üründe paslanma olduğunu söyledi 13 sene düşünün
:KK1:

bende fikrimi yazayım dedim ben günlük kullanım için nehir marka alacağım
50 yıl garanti veriyor fiyatı da uygun (diğerlerine nazaran)
ablam 13 senelik evli günlük kullanıma nehir marka takımı var ve birkaç üründe paslanma olduğunu söyledi 13 sene düşünün
:KK1:

evet ya ben de nehirin takımlarının iyi olduğunu duydum fikir için sağol :)

şuan migroslarda tüm züccaciye ürünlerinde aynı ürünün 2.si %50 indirimli.. bence süper bir kampanya... 23 ekıme kadar devam edıyor sanırım..

kaç parçalık takımı ne kadara aldın? eline ulaşınca modelin fotoğrafını koyar mısın? :)
canım benim ihtiyacım 60 parçalık bıçaksız takımdı nehir 60 parça her modelde çıkarmıyor bende fiesta modelini aldım 148 lira fiyatı ben 115 liracığa aldım elime ulaşması bayramdan sonra dediler acelem yok zaten gelince fotoğraflarım aldığım model bu..

Eklentiler

• $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    $fiesta sade 60 parça-124tl.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 41
kızlar essede gayet güzel indirimler var her ürün %50 indirimli üstelik bernardo gibi 2 kat yapıp öyle indirim yapmıyolar bugün mağazasına gittim benim beğendiklerim kalmamış ama yine bir seramik sahan 2 de kupa aldım 40 küsür ödedim

canım benim ihtiyacım 60 parçalık bıçaksız takımdı nehir 60 parça her modelde çıkarmıyor bende fiesta modelini aldım 148 lira fiyatı ben 115 liracığa aldım elime ulaşması bayramdan sonra dediler acelem yok zaten gelince fotoğraflarım aldığım model bu..

çok şık bir takımmış, güle güle kullanın. teşekkür ederim fotoğraf için :)

X