çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

havlusu olmayan kızçeler ve havlu almak isteyen çeyizciler englısh home %50 indirim yaptı isterseniz bakın ben hemen sepete attım çok cici havlular var

Gizocum güllü olanlardada var mı indirim hemen alıyorum varsa. Bizim topiktede paylaş bu haberleri bak daha evlenmedik. Çeyiz her daim çeyiz.:KK76:

Gizocum güllü olanlardada var mı indirim hemen alıyorum varsa. Bizim topiktede paylaş bu haberleri bak daha evlenmedik. Çeyiz her daim çeyiz.:KK76:

lovelym valla 3 adet ayak havlusu aldım hiç yoktu bende çünkü bide 3 tane havlu güzel fiyata geldiler tam tajmin ettiğim gibi herkes siteye hücum etti acaip yavaş ve tükeniyorrrrrrrrrrrr

lovelym valla 3 adet ayak havlusu aldım hiç yoktu bende çünkü bide 3 tane havlu güzel fiyata geldiler tam tajmin ettiğim gibi herkes siteye hücum etti acaip yavaş ve tükeniyorrrrrrrrrrrr

bende kaptım hemen msj gelir gelmez :KK1: :KK9: güle güle kullanalım hepimiz güzel havlularımızı :KK16:

Gizom bizde akşam gidiyoruz annemle mağazadan alışveriş yapmaya. İnternette stok sorunuz deyip duruyor uğraşamam netle.

englsh home indirim yapar özdilek havlularını indirmezmi özdilektende bir mesaj geldi plaj havlu el yüz havlularında %50 indirimmmmm

Kızlar Ankara Kızılay Kayalar Mağazasında (ykm nin orda sorarsanız gösterirler, yukarı doğru gitmeniz gerekiyor) tüm hisar çatal kaşık takımları ve tüm yemek takımları Pazartesiye kadar %50 indirimli. Kardeşim Hisar Bahama çkb takımını 10 taksitle 500 TL ye almış, nette bile bukadar iyi fiyat yok.

Kızlar Ankara Kızılay Kayalar Mağazasında (ykm nin orda sorarsanız gösterirler, yukarı doğru gitmeniz gerekiyor) tüm hisar çatal kaşık takımları ve tüm yemek takımları Pazartesiye kadar %50 indirimli. Kardeşim Hisar Bahama çkb takımını 10 taksitle 500 TL ye almış, nette bile bukadar iyi fiyat yok.

Geçen sene çok indirim vardı 199 lıraya alanlar oldu hisar bu sene öyle indirim olmadı hiç :KK43:

Geçen sene çok indirim vardı 199 lıraya alanlar oldu hisar bu sene öyle indirim olmadı hiç :KK43:

Canım 199 TL ye 12 kişilik çatal kaşık seti alan olmamıştı 480 TL civarına en düşük alındı diye hatırlıyorum. Bu mağaza da yeni modellerde bile %50 indirim yapmış. Hisar Bahama modeli nette en ucuz 780 TL civarında, kardeşim 500 e almış denk gelmiş.

$a10129agustos-4.jpg $a10129agustos-1.jpg

a101 e29 ağustos ta gelecekler. bıçaklar fena değil sanki

Kızlar morhipoda remingtona 30tl cucinox ve russel hobbsa 50tl indirim var.. Ben remington saç maşası aldım 69tl idi birde 75tl ye kargo bedava olduğu için tamamlamak için 6,99tl ye külotlu çorap aldım ve söylediğim indirimle ikisi 45tlye, saç maşam ise 40tl ye gelmiş oldu :KK52::KK52: diğer ürünlerde fiyatlar uygun mu bilmiyorum ama bu maşa internette en ucuz kargo dahil 60tlye geliyor bilginiz olsuuunnn

Ay ne kadar çok rakam yazmışım :KK9: buarada aldığım maşanın linki burada
http://www.morhipo.com/remington-ci...le-sac-masasi-19-mm/1439718/detay?q=remington
forumda en çok beğenilen maşa da buydu iyi denk geldi..

Son düzenleme:
n11 sitesinin dağıttığı 50tl lik çeklerden satın alarak philips gc 4870/22 marka ütümü 155tl ye, anneme de fissler 6lt vitaquick modeli 165tl ye almış oldum.. çekler hala forumlarda satılıyor almak isteyenler acele edin son geçerlik tarihi 31 ağustos $Philips-GC-4870-22-2600W-Buharli-Utu__91154395_0.jpg $Fissler-Vitaquick-Blue-Point-6-lt-Duduklu-Tence__83972739_0.jpg

Son düzenleme:
Kızlar morhipoda remingtona 30tl cucinox ve russel hobbsa 50tl indirim var.. Ben remington saç maşası aldım 69tl idi birde 75tl ye kargo bedava olduğu için tamamlamak için 6,99tl ye külotlu çorap aldım ve söylediğim indirimle ikisi 45tlye, saç maşam ise 40tl ye gelmiş oldu :KK52::KK52: diğer ürünlerde fiyatlar uygun mu bilmiyorum ama bu maşa internette en ucuz kargo dahil 60tlye geliyor bilginiz olsuuunnn

Ay ne kadar çok rakam yazmışım :KK9: buarada aldığım maşanın linki burada
Remington CI76 Prospiral İnce Bukle Saç Maşası 19 mm Ci76 Prospıral İnce Bukle Maşası | Morhipo.com
forumda en çok beğenilen maşa da buydu iyi denk geldi..

Ben kullanıyorum çok memnunum benden beğenip de çok arkadasım aldı bundan
Güle güle kullan cnm

X