çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

E madem çok pahalı Tefalin ayrıntılı bir seti falan değilse, seramik de alınabilir bana göre. Teflona zararlı diyorlar malum. Misafirin geldiğinde ya da seramikğin yetersiz kaldığında falan da teflonları kullanırsın.
Benim de teflon set vardı hisarın geçen yıl almıştım. Seramikler birden populerleşti, teflon zararlı dediler falan ben de onu verdim mağazaya o monetaları aldım. En azından içim rahat etti. Herkesin seramiği var benim neden olmasın :)

evt teflona zararlı diolar zaten teflonda pilav falan yaparm yemekleri diğerlerinde ozaman çelikten hariç bi set daha lazm bide porflame set var onun hakkında bilgin varmı çok şık duruyo hem misafir içinde güsel olur Porflame 8 Para Porselen Tencere Takm

migrosta züccaciye ürünlerinde sarı etiketli ürünlerde indirim var ayrıca tepe home cevahir mağazasında moneta seramik setler indirimli satılıyor imiş

fiyatı çok uygun cnm :79: 7li set daha avantajlı baktım 24 cm pilv tenceresi normalde 100 liradan fazla şimdi benm çelik ve teflon tencere setim var seramkte alsam çok mu olur bilemedim:KK53:

5 parça set tepe homede 199 tl canım bilgin olsun ve ceramica diye bir marka var oda ünlüdür italyan malı onlarda migrosta indirime girmiş

bende seramik olarak büyük boylardan 1 tava 1 tencere almıştım 140 tl ye..
ama birde günlük küçük pilav tenceresi istiyorum esse den 49 tl ye.. başka indirim varmı şuan seramiklerde (tekli olarak)

evt teflona zararlı diolar zaten teflonda pilav falan yaparm yemekleri diğerlerinde ozaman çelikten hariç bi set daha lazm bide porflame set var onun hakkında bilgin varmı çok şık duruyo hem misafir içinde güsel olur Porflame 8 Para Porselen Tencere Takm

Porflame ların duruşu şık da, sitesinde de yazıyor kullanırken dikkat edilmesi gereken şeyler var. Bir de bembeyaz zamanla ateşe maruz kalarak sararıp, kararabilir alt kısmı. Temizlenmesi de ayrı bir zahmet olacaktır. O kadar beğenerek aldığın takımların gözlerinin önünde eriyip gitmesine yürek dayanmaz :)
Doğal lezzetinde pişirmek düşüncen varsa döküm alınabilir. En azından dayanıklı ve zahmetsiz.
İlla merak ediyorum diyorsan 1 tane tenceresini ya da tavasını alıp deneyebilirsin. Memnun kalırsan diğerlerini düşünürsün. Bi anda tüm seti 300 tlye alıp memnun kalmazsan mutsuz olursun.
Ben de bunun sahan setini almayı düşünmüştüm. Kahvaltıya kendimize bir şeyler pişirmek için falan. Ama pahalı. Tek tava 70-90 Tl. Düşerse fiyatı belki denemek için alabilirim.
Bir de sadece Kütahya Porselende olan bir ürün bu. Yaygın da değil. Bu da bir dezavantaj. Çok dahiyane bir fikir olsaydı popüler olurdu anında :)

bende seramik olarak büyük boylardan 1 tava 1 tencere almıştım 140 tl ye..
ama birde günlük küçük pilav tenceresi istiyorum esse den 49 tl ye.. başka indirim varmı şuan seramiklerde (tekli olarak)

Bernardoda da indirim var yazıyordu. Bakabilirsin belki. Ama hemen hemen tüm mağazalarda indirim var zaten şu an.

Kızlar, Linenste her ay bir üründe indirim oluyor galiba. Mail atmışlar bu ayın ürünü olarak: Seçili bornoz setleri, paspas ve havlularda %50 varmış.
Aile Bornoz setleri 400 den 200 e düşmüş. Çok da cazip bir fiyat yok yani.

en iyisini zaten 200-250 arası alabiliriz.. bi çok marka indirim yaptık deyip sadece fiyatları aynı bırakıp şu fiyattn düştü dedikleri rakamı yükseltiyorlar :26:

en iyisini zaten 200-250 arası alabiliriz.. bi çok marka indirim yaptık deyip sadece fiyatları aynı bırakıp şu fiyattn düştü dedikleri rakamı yükseltiyorlar :26:

aynen hele bernardo bu konuda usta 2 katına çıkarıp %50 indirm yaptık dio bilmeyende inancak :KK47:artık kim indirim yapmış gerçkten şüphe ediyom

Cupcake aşıkları A101 E koşun

çok şık katlı servis ..peçete halkaları ve bardak altlıkları gelmiş

biraz önce gittim ve aldım çok tatlılar.. bence kaçırmayın :)

Eklentiler

• $563010_567341379996766_260853420_n.jpg
    $563010_567341379996766_260853420_n.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 33
bim de güral porselen 22 parça kahvaltı seti 49.00 lira bana cazip geldi pasta ikram seti olarak aldım :)

havlusu olmayan kızçeler ve havlu almak isteyen çeyizciler englısh home %50 indirim yaptı isterseniz bakın ben hemen sepete attım çok cici havlular var

X