kızlar ben de beko çaycı ve alez almak istiyorum sizce en ucuz nerede var bir de alez için hangi markayı önerirsiniz
Selam kızlar, bi sorum var?
Elektirikli yani garanti kapsamına giren, ev eşyalarınızı küçük ev aletlerinizi v.s, ne zaman almaya başladınız?
Misal 1 yıl sonra evleniceksiniz fakat blendır yada işte ne biliyim elektirikli süpürge alıp çeyizinize koydunuz.Eee zaten 2 yıl garanti kapsamında, 1 yılı kullanmadan gitti garantisi yok yere.
Bunu nasıl yaptınız? Garanti kapsamında olan eşyaları düğüne 2 ay kala mı almalı?:44:
kızlar bıme bu hafta ceyız ıcın uygun seyler gelıyor bı göz atın ıstersenız.bide days in colours nevresım takımı kullanan var mı aranızda tac ın aldım ama bı ıkı tanede ucuzlarnda almak ıstyorum days in colours uygun geldı kalıtesı nasıl kullanan varmı ?
days in colorsun kalitesi hiç ii değil cnm, ben almıştım ama anneme verdim kullanması için ve hiç ii çıkmadı... Öncelikle renkleri hemen soluyo
kizlaaarr english home tum yatak ortuleri %50 indirimlii
kullanan var mı acaba nasıl örtüler ?
canım söylediğin adres güvenilir bi site mi daha önce hiç satın almadım daa :26::26:
canım arkadaşım neredeyse herşeyini kullanıyor battaniyesini nevresimlerini mutfak ürünlerini her şeyinden memnun bitek yatak örtüsü yok onunda kötü olacağını düşünmüyorum :!6: ben 2 tane aldım bugün koşa koşa gittim resmen
kullanan var mı acaba nasıl örtüler ?
canım dediğim gibi arkadaşım herşeyinden memnun bende bütün ürünlerine aşığım resmen ya harikalar şimdi gözüme ferfprjeleri kestirdim onlarda sıraya evet ben de bunu merak ediyorum. çoğumuz ürünlerinin görüntüsüne bayılıyoruz ama kalite anlamında english home beni kuşkuda bırakıyor... :44:
canım bende bugün saat 2 de baktım sitede gördüm indirimi msj gelmemişti mağazaya koştum hemen kalmamıştır dedim giderken ama msj servisleri bozukmuş msj gitmemiş kimseye öyle dedi ordaki kız duruyordu bütün yatak örtüleri bende 2 tane kaptım hemeninternet sitesinde bile stok sorunuz yazıyor. talan etmişler sanırım :)
canım limiti çok yüksek ya 200 tl üzeri kullanılıyor varmı oradan alacağın 200 tl üstü birşey ?Kızlar az evvel yakala.co dan pera bulvarına ait 50 tl lik çek aldım 5 tlye az kaldı zaman sanırım hemen alın bence
Perabulvari.com Alışveriş Çeki 3 TL | Tüm Türkiye Ürün Fırsatları | yakala.co
bu indirimler sitelerinde mi yoksa mağazalara mı gidip alıyosunuz kızlar bende yatak örtüsü nevresim falan düşünüyom