çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar ben de beko çaycı ve alez almak istiyorum sizce en ucuz nerede var bir de alez için hangi markayı önerirsiniz

kızlar ben de beko çaycı ve alez almak istiyorum sizce en ucuz nerede var bir de alez için hangi markayı önerirsiniz

ben çaycıyı homend aldım konuşan çaycısından. mayısta anneler günü indirimi olur bence biraz daha bekle
alezi de ipekçe aldım canım o da hoş görünüyor

kızlar stokk.com sitesinden mail gelmiş korkmazın bazı ürünlerinde inanılmazzzz indirim var... mesela ben kaç ay evvel indirimden 300e aldığım kırmızı vertex tencere setini burda çok daha uyguna gördümmmm siyah renklisi daha da uygunnnn üye değilseniz ya da yeni üyeyseniz 20 tl de çeki var. kırmızıyı 259'a siyah olanını 197 tlye alabilirsiniz...
Korkmaz Vertex Tencere Seti Krm - Stokk by Enplus Ev Kltr 279.00 TL
Korkmaz Vertex Tencere Seti Siyah - Stokk by Enplus Ev Kltr 216.83 TL

ben 2 ay sonra evleniyorum inşallah ve garantili ürünleri daha yeni aldım ve iyi de oldu diye düşünüyorum.

kızlar bıme bu hafta ceyız ıcın uygun seyler gelıyor bı göz atın ıstersenız.bide days in colours nevresım takımı kullanan var mı aranızda tac ın aldım ama bı ıkı tanede ucuzlarnda almak ıstyorum days in colours uygun geldı kalıtesı nasıl kullanan varmı ?

days in colorsun kalitesi hiç ii değil cnm, ben almıştım ama anneme verdim kullanması için ve hiç ii çıkmadı... Öncelikle renkleri hemen soluyo

days in colorsun kalitesi hiç ii değil cnm, ben almıştım ama anneme verdim kullanması için ve hiç ii çıkmadı... Öncelikle renkleri hemen soluyo

cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım canım cok saol. uyugun bı fıyattta onerebılcegın baska bır marka varmı pekı.

kullanan var mı acaba nasıl örtüler ?
canım arkadaşım neredeyse herşeyini kullanıyor battaniyesini nevresimlerini mutfak ürünlerini her şeyinden memnun bitek yatak örtüsü yok onunda kötü olacağını düşünmüyorum :!6: ben 2 tane aldım bugün koşa koşa gittim resmen
ya evet ben de bunu merak ediyorum. çoğumuz ürünlerinin görüntüsüne bayılıyoruz ama kalite anlamında english home beni kuşkuda bırakıyor... :44:
canım dediğim gibi arkadaşım herşeyinden memnun bende bütün ürünlerine aşığım resmen ya harikalar şimdi gözüme ferfprjeleri kestirdim onlarda sıra
internet sitesinde bile stok sorunuz yazıyor. talan etmişler sanırım :)
canım bende bugün saat 2 de baktım sitede gördüm indirimi msj gelmemişti mağazaya koştum hemen kalmamıştır dedim giderken ama msj servisleri bozukmuş msj gitmemiş kimseye öyle dedi ordaki kız duruyordu bütün yatak örtüleri bende 2 tane kaptım hemen
Kızlar az evvel yakala.co dan pera bulvarına ait 50 tl lik çek aldım 5 tlye az kaldı zaman sanırım hemen alın bence
Perabulvari.com Alışveriş Çeki 3 TL | Tüm Türkiye Ürün Fırsatları | yakala.co
canım limiti çok yüksek ya 200 tl üzeri kullanılıyor varmı oradan alacağın 200 tl üstü birşey ?

canım ufak çaplı kap kacak vs alacağım vardı benim... yarın mesela moneta kampanyası var orda kullanırım sanırım

bu indirimler sitelerinde mi yoksa mağazalara mı gidip alıyosunuz kızlar bende yatak örtüsü nevresim falan düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…