çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

morlu pembeli kahvaltı setim var onlara çkb seti bakıyom kızlar sizce hangi marka alsam

Son düzenleme:
avon taraklarda indirim var katalog 5 de. Çeyizine tarak seti yapmak isteyenlere...
ayrıca fritöz ve elektrikli süpürge olarak çok kararsız kaldım tavsiyesi olan varmı? kullanıp da memnun kalanlar özellikle hangi markadan memnunlar?
:)

morlu pembeli kahvaltı setim var onlara çkb seti bakıyom kızlar sizce hangi marka alsam

valla ben kahvaltı için ayrı bi takım almadım canım günlük için aldıklarımı kahvaltıda da kullanıcam. renklerde zamanla yıkana yıkana solma oluyor dediler arkadaşlar... bi de onları mutfakta sığdırma derdi de olur ya :KK34: ama ben illa istiyorum dersen bernardonun renkli takımları var çok tatlı :)

avon taraklarda indirim var katalog 5 de. Çeyizine tarak seti yapmak isteyenlere...
ayrıca fritöz ve elektrikli süpürge olarak çok kararsız kaldım tavsiyesi olan varmı? kullanıp da memnun kalanlar özellikle hangi markadan memnunlar?
:)

canım ben fritözü daha kullanmadım ama fakirin ucuz bi modelinden aldım. çok sık kullanmam ve hevesim belli bi süre sonra geçer diye ucuz aldım. ama ben sık kullanırım ve severim dersen philipsin az yağla kullanılabilen bi modeli var dışı siyah renkte, ondan alabilirsin :KK34:

canım ben fritözü daha kullanmadım ama fakirin ucuz bi modelinden aldım. çok sık kullanmam ve hevesim belli bi süre sonra geçer diye ucuz aldım. ama ben sık kullanırım ve severim dersen philipsin az yağla kullanılabilen bi modeli var dışı siyah renkte, ondan alabilirsin :KK34:

teşekkürler philips e bakmalıyım o zaman :)

Ayrıca bernardo cumaya kadar indirim var;
83 parça yemek takımı 999 dan 499 TL ye inmiş cumaya kadarmış..
Bone chine kahvaltı takımı 459 dan 229,50 TL olmuş,
6 kişilik çatal bıçak takımı 59,50 TL (yakından gördüm baya güzel :))
4 parça cezve seti 39,50 TL
Mıknatıslı baharatlık seti 39,50 TL
5 parça bıçak seti 29,50 TL
Biber formlu sos tenceresi de 24,50 TL
Seramik kaplamalarda da indirim yüzde 50 kadar ben beğendim almayı düşündüklerim var. Sizlere de yardımcı olur umarım yazdıklarım..

evet ya çok tatlı gittim baktım bide size sorym dedm:KK55:kahv takımımda mor olur.ama bernardonun ürünleri nasıl kullanan varmı

kahvaltı takımımı kendim yapmayı düşünüyorum ama kahvaltı takımları da çok güzel bernardo 'nun bir alana bir bedavası değerlendirilir valla.. kullanan kızlar yardımcı olurlar inş :KK36:

benimde sadece tabak olarak takım var çaydanlık tuzluk yumurrtalık faln yok kendim uydurcam artık :KK56:

X