Bu da güzelmiş, ama ben bunu aldım canım
Eki Görüntüle 667322
Cuma günü aldım, bugün teslim ettiler.
valla bende haala 189-199 lira çift kişilik yatak örtüleri.13 model var zaten toplamda. anlamadım ki bende niye indrim çıkmıyo
Canım siteye girince büyük ekran çıkıyor ya kampanyaların yazdığı nevresim takımlarında sezon indirimi yazıyor % 25 indirim filan gibi, direkt onun üzerine tıkla ya da sol taraftan katogoriler varya yatak odası, yaşam alanı vs. onun baya bir altında indirim yazıyor ona tıkla, her üründe indirim yok sen indirim olmayan ürünleri görüyorsun.
arkadaslar netteucuzluk dıe bı sıte var ve bayada ucuz geldı bana acaba bu sıteden daha once alısverıs yapan oldumu ? acılcevap beklıyorum
canım ben baktımda çok uygun gelmedi fiyatlar mesela ben noble life yemek takımını 150 tl ye sordum bu sitede 196sen hangi ürüne bakıyorsun
canım ben kahvaltı takımlarına baktım sadce noble life daha once hıc duymamıstım yenı ılgılenmeye basladıgımdandır heralde 44 parca kahvltı tıkmlrının yanlıs htrlamıosam 175 flndı olması benı cok sasrttı ondan dırek buraya yazdım aslında pekte ınceleme sansım olmadı noble lıfe nasıl bır marka ?
ben noble life aldım kahvaltı takımını, iyi diye duymuştum porseleni ama nerden duydum tam hatırlamıyorum şimdi. ya burda forumlarda okumuşumdur ya da mağazada falan tavsiye etmişlerdir.
ben altıncıcaddeden 196 liraya almıştım 47 parçalık olanı, alacak olduğum zamanlarda farklı sitelerden fiyat araştırması yapmıştım en ucuzu 240 lira civarıydı. henüz kullanamadım ama ben görünüşünü çok beğenmiştim, eğer dediğin fiyataysa al derim ben
kızlar a101 de Eki Görüntüle 669811 ve bim de Eki Görüntüle 669812
Çeyiz Seti 43 Parça
6 adet Çay bardağı, Çay tabağı, Limonata bardağı, Su bardağı, Ayaklı bardak, Meşrubat bardağı
1 adet Sürahi, Gondol, Kapaklı şekerlik, Meyvelik, Vazo
2 adet Küllük
çeyizlik ürünler var bi göz atın isterseniz..
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
evet canım noble lıfe takımlar 240 dan baslıyormus benım gorduklerım mıras remetta falanmış bunlar hakkında bı fıkrın varmı ? ve tac damla kahvlatı takımı var 42 parca ve 185 lıra ?
yani gördüm bahsettiğin markaları internette falan ama yorum okudum mu haıtlamıyorum canım hiç :44: ama modeli hoşuna gittiyse al bence, kahvaltı takımı dediğini hafta sonundan hafta sonuna kullanmıcakmıyız zaten
aslında magazada bu fıyata gormus olsaydım asla kacırmazdım canım ama ıntrnet alısverısıolunca guvenemıyorum. bu arada haklısın cok da ıyı bısey olmasına gerek yok.dugune 4 5 ay var ben sımdıden kafayı yemeye basldım ceyızle