çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

benim de daha 1 sene var :KK53: büyük parçaları aldım ben de yemek takımı, çatalı-bıçak vs. başka da bişey alamıyorum kafam karışıyo hep gördükçe :nazar:

aynen bende calısırken yemek takımı tencre takımı ckb takımı batnıye fln fılan almıstım ıyıkıde almısım dıorum cnku suan clısmıorum ve gercekten cok zorlanıyorum ne zor ısmış herseyım tastamam olsun ıstıyorum ama o kadar ufak tefek sey var kı zor gıbı gozukuo vede cok pahalılar bu konu ıyı olmus :)

kızlar düdüklü alıcam ama bir türlü karar veremedim kaç lt alacagıma. 4,5mu 6 lt.mi ? sadece misafir için değil kendim de günlük olarak kullanmak istiyorum. 4.5 luk almak var aklımda ama ya misafir geldiğinde yetmezse diye de endişeleniyorum.kullanan varsa ya da fikri olan yardımcı olusanız sevinirim.

bernardo 6 kişilik yemek takımları
seramik tencere tava hediyeli

ya bu englısh home nerden cıktı basımıza bıızım yaa :) yıne cokguzel ferforjeler var bu zamana kadar buldugum begendıgım butun ferforjelerını aldım, sımdı yenılerı cıktı yıne dayanamayıp alıcam yaa offffff benı masrafa sokuyor bunlar yaaww :)

Kızlar Seramik tencere almak isteyenlere Limango'da Esse tencere+tava seti 89 tl...Bana uygun geldi.
Ayrıca Evmanya da kargo bedava bugün...

Kizlar, Kipada her 10 tl lik alisverise bir sticker verilerek 30 sticker ile %85 e kadar indirimli alabilecegimiz celik catal kasik setleri, servis setleri, peynir bicak set, et bicak seti, balik bicagi gibi urunleri iceren kampanya baslamis. (Daha once Silit tencere kampanyasi vardi.)
Kaliteliye benziyorlar inceleme firsatim oldu urunleri. Bir Fransiz markasiymis. Turkiyede cok bilinmiyor gerci. Alacagim ama fiyat/kalite orani nasil bilmiyorum pek.

Urunleri ve fiyatlarini suradan inceleyebilirsiniz. http://www.kipasef.com/fontignac-urunleri
Yorumlarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
ya canım şimdi göndereceğimle o ilk olan arasında kaldım bunada bi bakar mısın sence hangisi

Felix ift Kiilik Nevresim Takm-Beyaz | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -

Ilk gun kullansin diyorsan bana gore daha sade ve fantazi bir model olmali. Yolladiklarin modern ama, daha cok gundelik kullanima uygun gibi geldi bana. Mesela su tarz bir sey tercih ederdim ben:

Alida Jakar Evlilik Seti (Bu fiyat, setin fiyati; nevresim 200 civari galiba)

Son düzenleme:

evmanyadaki Deco Bianca setii :) ama çift kişilik olanından...
bak şimdi seninkine bakarken şunu da gördüm çok hoş country tarzı: http://www.evmanya.com/urun/218595-...-cift-kisilik-nevresim-takimi?source=kategori Kendime de alsam mı yaa :)

Son düzenleme:
Ilk gun kullansin diyorsan bana gore daha sade ve fantazi bir model olmali. Yolladiklarin modern ama, daha cok gundelik kullanima uygun gibi geldi bana. Mesela su tarz bir sey tercih ederdim ben:

bende o tarz birşey olsun diye düşündüm ama teyze kızının zevkini az çok biliyorum beni memnun etmek için güzel diyecek ama eminim birdaha yatağına koymayacaktır, o yüzden o tarz modellere bakıyorum

kızlar bende ecoballa diye bi markanın almıştı krem rengi kumasını da çook beğenmiştiimm..

Kütahya porselende 30 parça günlük yemek takımı alana(6*4 set ve orta kayık tabaklar tuzluk-biberlik&peçetelikle) kütahya porselenin kendi markası olan mikrodalga fırın hediyeli 290 TLymiş. Fiyatı uygun geldi takımlar güzel çünkü, ama mikrodalganın markasını daha önce hiç duymadım ve üretimden kalkmış ama ne dersiniz?

arkadaşın önerdiği de çok güzel bence ilk güne uyar sonrada kullanılır
senin önerdiklerinden deco bianca yı begendım bende

X