çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merhaba arkadaşlar ben de evlenip evlenemeyenlerdenim yani geçen yaz düğünüm oldu ama k.validemlerde kalmamız gerekti eşim şehir dışında olduğu için neyseki geldi ve ev aldık (darısı olmayanlara olsun) ama evimiz henüz inşaat yaza teslim olacak o yüzden bizde yaza diğer anlamda da evleneceğiz inşallah :)
benim de sadece beyaz eşyam ve bazı mutfak malzemelerim var ev döşemede herkese kolaylıklar diliyorum ne olursa olsun çok eğlenceli bir şey :))

tefal tencere ve tavalarda 1 alana bir bedava var linens perdelerde de indirim var. Birde tantitoni de indirim var.

arkadaşlar tantitoni den online alışveriş yapanlar var mı ürünler nasıl memnun musunuz?

porselen sepeti indirim kuponu olan var mı?

arkadaşlar madame coco da indirim devam ediyorrrr.. internet sitesinde yorganları var mikrofiber özel teknolojiylemi ne üretilmiş.. kullanan varmı aramızda???? birde hangi boy alayım çift kişilik yorganda karar veremedim battal boy mu diğerinden mi??

kaiser iyi bir marka mıymış canım? benim de aklımda bulunsun. zira kek kalıbı noktasında çok ikilem yaşıyorum ve sadece tek bir kalıp kullanıyorum
çok iyi fiyata almışsın tebrikler

canım alman malı ve eski bi marka. kullananlar da hep öneriyor... bu set sitelerde 100 tl ve üzeri genelde

bu arada aynı sitedeki doğrayıcı fisslerin finecut un aynısı gerçekten aynısıysa çok fena kazık yemişim

kızlar bana yardım edebilirmisiniz bu elektrik supurgesini almayı dusunuyorum yada sizin onerebilcekelriniz ceyizinize aldıklarınız dan önerirmisiniz

Eklentiler

• $philips-fc-8144-01-easylife-energycare-toz-torbasz-elektrikli-sprge-480-1.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
bende bilemiyorum işte o kadar arastırıyorum kimse bunun uzerine blog acmamıs yardım da isteyemiyorum kimseden yardımcı olmuyorlar cunku alan kişiler neye gore aldı bir bilsek:)

süpürge alacaksanız su filtreli ve pratik bir şey alın. diğerleri tozu dışarı veriyor ve en sağlıklısı su filtrelilermiş.

bende bilemiyorum işte o kadar arastırıyorum kimse bunun uzerine blog acmamıs yardım da isteyemiyorum kimseden yardımcı olmuyorlar cunku alan kişiler neye gore aldı bir bilsek:)

aynen ya.... ben pahalı alıp 5 sene, ucuz alıp yine 5 sene kullanacaksam ucuzundan almak daha mantıklı geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…