- 8 Mart 2012
- 895
- 264
59 tl lik birşey beğendim diyelim onu alırkende geçerli olacak mıdır acaba:44: hiçbir yerde limit falan yazmıyor ama nasıl emin olucaz ki???
Yakala.co'da perabulvarı indirim çeki var 30 tl indirim 3 lira 50 tl indirim çeki 5 tl..
arkadaşşlar bu arada englısh home yorganlarda yarı fıyat kampanyası bıtmıstı hatırlarsanız. Bugun magazadakı kız sımdı maıl geldı yarın tekrar baslıyor 3 gun surecek dedı .
bu arada chakra magazalarında da baya ındırım yuzde 70 gıbı. ben sabunluk setı falan aldım daha da alıcam bakın derım ama bana da bırakın :)
canım ya bende bu english home yorganlardan almak ıstedım ama kuması polyester dıyo terletırmıkı bılemedım kullanan varmı etrafında senın rahatmıymıs cok kararsızım fıyatıda cok ıyı kacırmak ıstemıyorum o yuzden
walla açıkası bilemiyorum. ben ceyizime daha onceden almıştım ama benımkı 2li çıtçıtlı yorganlardan( eng home 140 tl ye almıştım). bu ındırımdekınden almadım bugun eng home a da gıttım ama olmassa yarın bı bakıcam bı tane yedek cıft kısılık alıyım dıyorum. yanı fıyatı dolayısıyla alınabılır en kotu mısafır yorganı olarak yanı ben mısafır ıcın alıcam bu ındırımdekınden tabı magazada varsa bugun almadıgıma pısman oldum.
icmimarderya merhaba,
özelden mesajını aldım ama mesaj sayım 100 ü geçmediği için cevap yazamıyomuşum :)
keramika ürünle ilgili ürünüm elime geçer geçmez paylaşıcam..
ürün elime geçti çok güzelll. gören herkes aşık alıyooo.
aşk masalı serisi ve aşk kapıyı çalınca serisini takım yapmıştım..1 tanesinin tükenmiş zaten..
kesamika seramik çok hızlı 2 gün içinde kütahyadan geldi ( tabakcıklarımı öyle sarmışlarki sağolsunlar kırılmaları imkansız :)
sorduğum her soruya maille hızla cevap aldım..
keramike seramike sonsuz teşekkürler :)
canım kuzenımde alacaktı bugun tugce_tncr@hotmail.come bulamamıs ınternetten aldı bence siparıs ver netten al kaldıysa kargo ücreti 4.90 bende netten aldım nöbetçiydim gidemem diye hemen tükeniyor
walla bugun magazaya gıttım ılk gunu bıttı dedıler mıllete haber verdım bana kalmadı dedım :) hauhu ınternetten aldıım bende az once
Bu arada taç linens te %25 ındırım var arkadaşlar; ben pike takımı aldım :
Eki Görüntüle 641570
güle güle kullanalım yorganlarımızı canımbide bu pike setini ne kadara aldın bide kaç parça bu neler var içinde