çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

vatan bilgisayardaki indirdim internet sitesinden alışveriş yapılınca da geçerli mi acaba?

Arkadaşlar vatan bilgisayarada 10 ekim tarihine kadar küçük ev aletlerinde %50 ye varan indirim var world kart sahiplerine 6 taksit yapıyorlar. İndirimler genellikle %20
genede başka yerle fiyatları kontrol edin derim ben saol bilgi için bende ütü almak istiyordum onlara bakayım gerçi sadece philips alıcam diye düşünüyorum ama model yok
çk saol canım bnde bakıcam inşallah.. yazın ewlenicemkısmet olrsa aslnda modeller değşr daha gzeli çıkarsa diede korkuorum ama bakıcam.. saol ilgn için sende güle güle kullan tekrr saol a.s.

bişey değil canım beğendiğin varsa al yoksa daha bekleyebilirsin :)) vakit varmış

İndirimin ilk günü bir dünya ütü vardı dün baktım birçoğunu kaldırmışlar, bende azur serisinden bir ütü beğendin fiyatıda güzeldi ama stokta yoktu

Bievde bir alana ikincisi %50 indirimi başlamış. Uzun süredir bekliyordum ben 2 takım kahvaltı takımı alacağım için dün gördüm indirimi bugünde aldım inş sizinde işinize yarar bu indirimm zemuszemus

Son düzenleme:
bievin bi alana ikincisi %50 indirimli kampanyası bayadır var.Bilmeyenelere duyurulur halen devam ediyorkaydirigubbakcemile Neler almadım kizemuszemus

kızlar limango, markafoni adlı sitelere üye olun. bürçok büyük marka çeşitli zamanlarda %70e kadar indirimli olarak satışa çıkıyor. ben limangodan cotton box nevresim takımı, markafoniden bernardo çatal bıçak takımı, saklama kabı, moda ev pike takımı, sarev nevresim takımı gibi şeyler aldım. cuma günleri bime güzel şeyler gelebiliyor takip edin. ordan da bir sürü şey aldım ben. borcam, çay seti, havlu, cevze ve aklıma gelmeyen. a101 perşembe günleri spot ürünler getiririyor. ordan da limonluk, kaşıklık, yağdanlık gibi küçük şeyler aldım. migrosta da migroskop ürünleri oluyor onlarda güzel şeyler olabiliyor. bunun dışında hepsi burada da indirimli güzel şeyler olabiliyor.
ykmden.com ve mudonun internet sitesini de takip etmenizi öneririm.
ben yoğun çalıştığım için genelde netten ve işyerime yakın marketlerdeki kampanyalardan haberdar olabiliyorum.

bende aynen senin dediğin yerleri takip etmeye başladım... Ne çok alıncak varmış ya

Kızlar pier cardinin bir kaç nevresim takımını begendım kampaya da gören olursa bana haber verebılırmısınız ?

ben kampanya görürsem hbr veririm cnm buraya yazarım...üyeliğin var mı sitelere(markafoni falan)?

Adana kenan evrende linens yeni açıldığı için nevresim takımları 49tl diye duydum ama bi bilgisi olan varmı:uhm:

kızlar bu hafta a101 e kırmızılı cay takımı geliyor art craftın.19 parca, 10,95 tl
çift kişilik battaniye 16,95
ekmeklikli mutfak dolabı 49,95
kavurma sacı 8.95
3lü bıçak seti 12.95
ayaklı cam şekerlik 3,50

reklam gibi oldu ama eksigi olanlar vardır belki

niye reklam olsun ki tatlım paylaşımın için sağol.. eksiklerimizi böyle tamamlıycaz:13:

Bayanlar LİNENSTE %50 YE varan indirim başlamış. Kış güneşi kampanyası koymuşlar adını ve 31 aralık son günmüş. Dün arabayla geçerken vitrinde ilanı görüp akşam siteden baktım içeri girip bakma fırsatım olmadı.Malum %50ye varan diyince pek güvenilmiyo indirime bilen varsa bilgilendirebilir mi nası fiyatlar?? Yorgan yastık alcam ben inş inmiştir fiyatları :97:

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende şu an 4 mevsim nevresim takımı almak istiyorum ama fiyatları konusunda bir fikrim yok ecobellada 220 tl dediler sizce fiyatı nasıl siz aldınızmı yada ne kadara aldınızz

esse de 200 tl lik alış veriş yapana 100 tl hediye çeki veriolar. detayları çok bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…