- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
hangi züccaciye ye gittiysem emsandan, karaca, schafer, bernardo dan uzak dur dediler.
hisar, jumbo, aryıldız, kütahya porselen,güral porselen, royal önerdikleri markalar.
bence cok saglam bir kampanya
biz aldik benim icin almadik ama annem evimiz icin aldi
Eki Görüntüle 630356
ama bu modeller hoşuma gitti. yani aryıldız ve hisara baktım ama hem pahalı hemde modellerini çok beğenmedim
emsanı kullananlar çok memnun olduğunu söyledi.
ama bu modeller hoşuma gitti. yani aryıldız ve hisara baktım ama hem pahalı hemde modellerini çok beğenmedim
emsanı kullananlar çok memnun olduğunu söyledi.
teflonda tefal en iyisi banada alma kanser yapıyor vs dediler seramik al dediler sonra seramiklerde çizilince kanser yapıyormus yeni bir şey piyasaya sürerken eski alışkanlıklarını bıraktırmak için kanserdi oydu buydu diyorlarkızlar teflonlar genelde neyde kullanılıyor ???
biliyorum teflon değilde döküm al diyeceksinizgerçi benim tencere setlerim tamam ama merak ettim :)
çelikten başka birşeyde yemek pişirmeyi sevmiyorum
bende ters olanları sevmiyorum boy 1.60 en üst rafa koydugum şeylerin için göremiyorum en üst rafın son kısmına uzanıp alamıyorum kolum yetmıyor neredeyse saldalyeye cıkıcam kısa boylu olanlar düşünerek alacağı yerde deneyerek alsın içini göremediğin için rafın sonunda ki bir şeyi almak için hepsini çıkar indir rahat olmuyor
Evet canım beyaz. Bende annemden biliyorum kombi tip kullanışlı oluyor o yüzden bunu beğendik sebzelik kısmı falan çok hoşuma gitti diğerleri gibi değil, raylı sistem zaten içini açığ bakınca anlaşılıyor kullanılan malzemenin kalitesi.
bende ters olanları sevmiyorum boy 1.60 en üst rafa koydugum şeylerin için göremiyorum en üst rafın son kısmına uzanıp alamıyorum kolum yetmıyor neredeyse saldalyeye cıkıcam kısa boylu olanlar düşünerek alacağı yerde deneyerek alsın içini göremediğin için rafın sonunda ki bir şeyi almak için hepsini çıkar indir rahat olmuyor
yalnız beyaz konusuna katılıyorum mutfakta koyu renk sevmıoyurm ben pembe vs doseyecegım ıcın beyaz buzdolabı vs daha guzel durur mutfagımda diye düşünemkteyim
arkadaşlar porlandın kaya maya serisinde sevgililer günü dolayısıyla 1-17 şubat arası % 30 indirim var. Daha fazla indirime girdiği oldu mu hiç? % 30 indirimle almayı düşünüyorum çok tatlılarrrrr ama % 40 - 50 indirimleri görüp görmediğini merak ediyorum..
Daha önce alan var mı?
porland kaya maya indirimi hngi sitede acaba bende almak istiyorum
bence cok saglam bir kampanya
biz aldik benim icin almadik ama annem evimiz icin aldi
Eki Görüntüle 630356
bu kampanyayı hisarın kendi sitesinde bulamadım ben, siz nereden aldınız acaba?
kızlar aryıldızın bütün ürünlerinde % 50 indirim var iki gün boyunca
Evet yupp yupp :)
Çeyiz setlerinde de var
Facebook'u olmayanlar icin kod
Hediye ceki bölümüne yazıyorsunuz
K7YQ0n
çeyiz setlerinide ürün bulunamadı diyorsende çıktımıki ??
arkadaşlar ben gelin yatak örtüsü almak istiyorum ama şatafatlı olanlardan değil sade ve şık. bir tane gelin home dan beğendim ama 500 lira bana pahalı geliyor.100-300 arası birşey almak istiyorum. öneriniz var mı?
ben arsima diye bi markadan markafoni de evimnette ara arar indirime giriyor ordan sadee beyaz bi yatak örtüsü almıştım..185 lira idi gayet de beğendimm sadee çook süslü püslü değil..o siteere bakk derimm ....